Sari la conținut

bebeko

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

bebeko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bebeko

    Fan Piaggio

    Ceva vechi si rapciugos al unui prieten. Practic, sunt cam virgin in ale scuterelor ...
  2. bebeko

    Fan Piaggio

    Eu nu zic ca e puturos, pentru ca inca nu am facut un test-drive cu el ... Dar asa il critica cei care au motor in 2 timpi.
  3. Cu atat mai rau, inseamna ca eu eram optimist cand ma gandeam ca un scuter vechi de 3,4 are doar 5000km. Pai si atunci, in loc sa aleg un scuter nou, mai bine unul vechi cu multi km parcursi ???
  4. Sub 1000 euro, vechime maxim 3,4 ani si in jur de 5000 km, NU gasesc nici un scuter SR/Aerox decend ... Si da, vreau un scuter mai silentios, nu sa ma auda tot orasul cand trec pe strada.
  5. bebeko

    Fan Piaggio

    Vreau si eu o parere despre Piaggio Fly 50 4T. Am vazut ca de nou este destul de ieftin ( aproximativ 1400 euro ), fiind cel mai ieftin din gama Piaggio. Imi place ca motorul este in 4 timpi, deci mai putin zgomotos, dar ... este asa de puturos cum se zice ca sunt motoarele in 4 timpi ?
  6. Am o dilema si sper sa ma ajutati sa o rezolv: ce ar fi mai indicat sa aleg intre Piaggio Fly 50 4 T nou ( aprox 1400 euro ) sau o Aprilia SR / Yamaha Aerox SH ( tot pe la 1400 euro, la 2,3 ani vechime si aproximativ 5000 km ) ??? Sincer eu as inclina catre Piaggio pentru ca e nou si in 4 timpi. Dar: 1. e chiar asa de puturos motorul in 4 timpi cum spun unii, fata de un model in 2 timpi ? 2.motorul in 2 timpi ( Aprilia/Yamaha ) este mult mai galagios fata de cel in 4 timpi (Piaggio) ?
×
×
  • Creează nouă...