Sari la conținut

zncristian

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/zncristian
  • Yahoo
    zncristian

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha R6

zncristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. trecusem pe prima banda cu vreo 50 de m inainte! stiu cand se face preselectarea benzilor, am permis de 15 ani... bine, asta nu ma impiedica sa gresesc! culpa mea nu este legata de cadrul legal! acolo politia m'a gasit bazma curata! sincer! povestea e ca eu as dori sa va indemn sa nu faceti devansari/depasiri... spuneti'le cum vreti voi, pe partea dreapta!!! nu se uita cretinii in oglinzi nici sa'i pici! dar... poate fi doar o frustrare de'a mea! sa fiti iubiti... intregi! Mesaj completat bv bv bv!!! exact asta s'a'ntamplat! Mesaj completat in sfarsit!!! iti multumesc din suflet! asta a fost rostul deschiderii topicului! esti mare! Mesaj completat Pe langa "British Council"... intre ASE si Stefan cel Mare... Calea Dorobantilor se cheama, crede'ma! Nu Piata Dorobantilor, nici rondul sau High Hills, cum poate esti tu obisnuit, supravietuitorule! Un mic amendament... mi'a scapat amanuntul... stateam in spatele lui inca de la semaforul de la fostul Hotel Dorobanti (nu mai stiu cum se cheama acum) si am intrat pe prima banda inca de la Mon Cher (cred ca stii terasa), inainte de blocul cu zodii (alt obiectiv cunoscut) sau, altfel spus, cu vreo 100 de m inainte de trecerea de pietoni! Nu'mi disculp cretinismul sau inocenta, insa, scuza'ma, dar chiar nu am prevazut ca fix pe trecerea de pietoni se trezeste Gogu' sa vireze! Legal, am fost gasit nevinovat! Nu ma incalzeste cu nimic! Vroiam doar sa arat tuturor ce pot pati si, cine stie, in felul asta mai invatam... unii de la altii! Uite, de exemplu, de la tine am invatat ceva foarte util si aplicabil: "GOARNE frăție, că sonoru' se duce de jur împrejur!!!"
  2. Nimic nou! Nu sunt ptimul si cel mai probabil nici ultimul, insa pot spera sa ca macar 1-2 sa invete din patania mea. Cum s'a intamplat?! Pe banda de langa axul drumului un taxist mergea agale (ca... de... n'avea unde sa se grabeasca), vin si eu din spate, dau cateva flash'uri... nimic, ma bag pe prima banda (greseala mea!!! sa nu faceti asta!!! ), accelerez, un tip de pe trotuar face semn taxistului. Asta, cu foamea'n glanda nu se uita decat la potentiala prada, baga mana in covrig, vireaza dreapta spre bordura, ma plezneste si ma azvarle sub un Nissan Patrol... vede'ti si voi pozele! Pe ultima, cea in care se si vede numarul taxistului, am postat'o cu scop... logic... cand il vedeti, va rog mult... transmiteti'i tot respectul cuvenit!!!
  3. Shefu', multzumim frumos pentru poze!!! Mare boier! Sa'ti tina Dumnezeu obiceiu'!
  4. Ziua buna domnilor! Sunt incepator "inconstient" (judecand dupa ce se scrie prin forumuri), proaspat posesor de Yamaha R6 2003. Deja mi'e frica sa ma mai urc pe ea!!! Pe unde deschid un forum, numai grozavii! R6 tinde sa fie personificata, insa spre malefic. De ce?! Oare merge singura?! Ucide cu buna stiintza?! Cel care se urca pe ea sta cu mainile'n san si priveste cum este condus cu viteza ametzitoare spre pieire?! Sunt, pur si simplu, siderat! Mai ca'mi vine sa cobor in fata blocului, sa'i trag 2-3 poze si s'o bag la vanzare... sa moara altu', nu io! Doamne fereste! E adevarat ca prinde bine sa stii ce ti se poate intampla, sa inveti din greselile altora, insa nu despre asta vreau sa vorbesc. Pe mine ma socheaza posesorul de tricicleta care intra pe forum si'si da cu parerea din auzite (cred ca stiti cu totii la ce profil de "om" ma refer). Hai sa fim constructivi, educativi, umani... nu s'a nascut nimeni invatzat!!! Dati sfaturi utile... nu povesti "pescaresti"! Citeam aseara povestea unui stimabil care a intrat cu nush ce viteza intr'o curba, a pleznit o mashina aflata in pana (in curba!!!... ca nu puteau s'o impinga 15 metri mai la vale), da' omu' era tare mandru de el ca a scapat fara julituri. Si ma uitam la fatza lui... o, Doamne! Pai... nu il cunosc personal, nu vreau sa'l judec... dar incepi sa te mandresti cand esti (cuvant urat)?! Eu, in locul lui, nu ma duceam direct cu pozele pe net sa arat lumii cat de "grozav" sunt, ci direct la biserica sa'I multumesc Batranului ca mi'a mai dat sansa sa'mi vad familia. Pentru un "ingerash" d'asta se vor scrie in zadar topicuri cu conducerea defensiva si preventiva! Repet, sunt doar pareri personale... hai sa le zicem "frustrari"... sau cum doriti voi... dar nu puteam sa nu zic nimic! Indiferentza, in opinia mea, ucide mai multe persoane decat viteza! Imi cer mii de scuze daca am lezat pe cineva! Dar, chiar avem nevoie de SFATURI UTILE/CONSTRUCTIVE/POZITIVE! Sper sa nu fiu inteles aiurea! S'aveti o zi minunata!!!
×
×
  • Creează nouă...