Sari la conținut

bizz@r

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    YAMAHA FZ6
  • Numar Moto
    NUMERE PROVIZORII

bizz@r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. S-a verificat la service cu tras frana plus impins inainte-inapoi. Si nimic. Nici o vibratie in rulment si nici un sunet. Doar in sarcina la viteza mica se reproduce...si doar cand sunt eu pe ea:)...cand a incercat-o mecanicul intr-o curte nu s-a reprodus. » Post actualizat in 10 Aug 2016 19:06 Am depistat problema. Era de la disc. Acesta se misca usor(inainte/inapoi)si in acel moment se aude acel sunet metalic cand se franeaza usor. Pe franare puternica nu se aude. Cica e o problema des intalnita la toate discurile. Se poate verifica prinzand discul si rotindul inainte/inapoi. Sunt curios si daca la alte motoare se aude asa. Seara buna
  2. Asa a pus:rulmenti conici jmt. http://romimoto-piese.ro/category/10202010000/article/344600.
  3. Cred ca s-a uitat. Nu a mentionat dupa acele schimb-uri ca ceva este in neregula. Sunetul apare la franare sub 10 km la ora(furca fata nici nu se preseaza prea tare). Sintomele sunt cele descrise si in link-ul atasat in post-ul de mai sus. Se aude o singura data per maneta frana apasata dar aleator(odata la x apasari de maneta frana). Daca ar fi fost de la jamba nu ar fi facut tot timpul pe franare? Sau macar la fiecare apasare de frana? Multumesc pentu reply.
  4. Salut, Revin cu o chestie enervanta intalnita in ultima vreme. Se aude un "pacanit" "clank" metalic in partea din fata a motocicletei cand apas frana fata la viteza redusa. Acel clank se aude aleatoriu la franare, o singura data per apasare maneta frana. Am schimbat recent: rulment jug, service furca, schimb de anvelope Acest sunet se auzea si inainte de aceste operatiuni. Am mers la service si am mai inspectat odata rulmentul si nu pare sa fie de acolo. Tot acolo nu se reproducea sunetul:) Ciudat e ca se aude doar cand frana fata este apasata la viteze de sub 10km/h. Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! Sper sa ma ajutati sa depistez problema:) Problema reintalnita si pe http://www.therevcounter.co.uk/threads/36783-Yamaha-Fazer-FZ6-S3-Odd-quot-tock-quot-noise-under-braking: The Problem In the last few weeks I have noticed that when low speed braking (< 20mph) I hear a "tock" noise coming from the front of the bike, this is also accompanied by a slight (very slight) nudge felt through the bars. What I know This only happens when using the front brakes, it doesn't happen when using the rear brake alone, or in conjunction with the front. With the bike on the centre stand and checking for movement/play in the front wheel/forks, there doesn't seem to be any. If I "bounce" the front while stationary with the front brake applied I do not hear the noise or feel the "nudge".
  5. Multumesc tuturor pentru reply. O zi buna in continuare!
  6. Salut, Posesorii de fz6 2005 pot sa imi spuna daca acea bucata din spatele piulitei este indoita si la voi? Daca nu care ar fi motivul pentru care este indoita? Multumesc anticipat!
  7. bizz@r

    Spalatorie moto Iasi

    Multumesc tuturor pentry reply-uri. De spalat am spalat de fiecare data motorul in fata blocului sau la self wash-uri cu grija mare la paletele radiotorului. Problema acum este ca s-a adunat destula mizerie de la lant(dupa o calatorie de 6500km in care lantul a fost doar uns) si este destul de greu de inlaturat de pe aripa, motor etc. Am crezut ca exista in Iasi o spalatorie sau o persoana care face detailing moto(sa detina un degresant care nu ataca aluminiul). O zi buna tuturor!
  8. bizz@r

    Spalatorie moto Iasi

    Salut, Cum spune si titlul caut o spalatorie moto in Iasi(doresc sa scap de spray-ul de lant intarit de pe roti, motor, cadru). Va multumesc anticipat!
  9. cumpat tobe yamaha fz6 aftermarket....second hand(in stare buna).Astept oferte!!o zi buna
  10. bizz@r

    BURSA LOCALA

    cumpar tobe yamaha fz6 after market.....:)second hand
  11. am atasat o poza ca sa vezi.....
  12. salut.as vrea sa cumpar un plexi modelul acesta.......suportii ii am.....astept oferte...va multumesc
  13. bizz@r

    BURSA LOCALA

    da-mi niste preturi la ele....daca se poate....si inca ceva....ai ceva cu protectie antivant(mai lunga la gat?)....lasa-mi un mesaj....numai bine
  14. bizz@r

    BURSA LOCALA

    de unde pot sa iau si eu o cagula si o pereche de manusi lungi????la preturi decente...??in iasi
  15. la ala original am vaz ca suportul e drept...la mine e curbat in partea superioara....si sigur nu se potriveste....am cautat pe net si nu pot sa imi dau seama care s-ar potrivi:(
×
×
  • Creează nouă...