Sari la conținut

popaadrian

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

popaadrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca e vre-un modelator binevoitor poate sa baneze sau sa stearga contl ca oricum nu mai intru fiindca sunt destui nesimitit pe aici!!!
  2. Decat sa ma futeti la cap prin mesaje private mai bine ziceti naiba ce aveti de zis pe forum sa vada toate lumea ce batuti in cap sunt Romanii. Cu ultimele 3 mesaje pe privat chiar ducetiva in p**a mea (E vorba de nesimtiti doar se stiu ei care) deja o sa dispar de aici ca m-am saturat de jegosi ca voi! Pa!
  3. he he he, tocmai am achizitionat un Suzuki GSF 400 a venit acum vre-o jumatate de ora un prieten cu oferta de la cineva. 50 de milioane lei vechi o sa revin cu poze maine noapte cand vin de la cernavoda!
  4. nu sunt eu nu dau atatia bani pe un atv e peste 5000 unul bun.
  5. Ms mult dar am gasit un enduro-touring pe un hub de retea, la cineva care pleaca din tara si il da cu 300 euro, la doar 2000 km si mi se pare ok, fara nici o lovitura, o mica zgarietura pe partea dreapta dar e ok cred ca o sa o iau dupa ce va veni un prieten vineri seara in Constanta sa imi zica daca merita (Are motor de vre-o 12 ani) si daca nu revin!
  6. Nu cumpar de la tine lonely rider ca sa ma aleg cu asa ceva! Si da Belbody am 1,93 si nu calatoresc foarte mult (Cam 200 km pe luna) doar in weekend Constanta-Cernavoda sau Constanta-Bucuresti cand am timp in rest doar in oras! Pare ok un enduro-touring ms mult pt sfat!
  7. Nu mey putza dar am fost la munca! O sa ma duc duminica in Bucuresti si o sa vad catre ce ma orientez!
  8. Ms si imi pare rau pt unii cu bun simt dar prefer sa aleg varianta cu ,,adios forum". Pa!
  9. suzuki_pill ms da e prea scump si ma scuzati dar o sa dispar de pe acest forum fiindca au fost prea putini cu care am putut vorbi ca niste oameni normali (Sa nu intelegi ca toti doar ca prea putini) o sa vad ce fac si ce cumpar la un service de aici din Constanta, fiindca au fost cam multe deja si nu imi am locul aici!!! Ms mult celor care mi-au dat niste raspunsuri OnTopic si fara jigniri si fara sa vorbeasca aiurea ca niste papagali Puteti inchide topicul fiindca nu mai intru pe aici. Salut!
  10. Prea scump ) si cu bicicleta aproape 15 km e cam greu
  11. Ms mult, o sa caut pe aici un chopper sau ceva sport, as prefera sport dar sa vad ce oferte gasesc!!!
  12. Nu e vb de asta am zis ca daca iau un motor second din afara e rulat pe strazi mai bune decat daca as cumpara din Romania!!!
  13. Mai bine ii ignoram pe aia si vorbesc frumos cu oamenii cu cap. As vrea sa vand Q7-le dar nu prea gasesc cui fiindca are motor V12, 5,9 litri si lananca in prostie!!! Motor second din Malta sau Garmania sau Romania de unde le pot aduce fiindca ma duc frecvent imi poate arata cineva va rog? Pe de o parte as prefera Romania ca este imatriculat si etc., dar pe de alta parte un motor rulat in Germania esti sigur ca e rulat pe strazi oglinda nu prin gropile de la noi. Cam ce model as putea achizitiona mai intai ca link gasesc eu daca ar fi
×
×
  • Creează nouă...