Jump to content

BuRaGA

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About BuRaGA

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://motociclism.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi / Helsingborg
 • Carnet moto din
  2009
 • Motocicleta
  Yamaha XVS1300A Midnight Star
 • Numar Moto
  svensk

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  SZR 660, CBR 929

Recent Profile Visitors

219 profile views
 1. BuRaGA

  SUEDIA

  Salutare ! Am vecini in zona Helsingborg?
 2. Am ales UVEX pâna la urmă ... cască destul de zgomotasă, nu prea mi-a plăcut [la 50€ cât am dat pe ea, nici nu am pretenții prea mari la ergonomie]. Dar când am dat de pământ "Âşi-a făcut treaba" deci nu am stat la neuro pt probleme cu capu, am stat pt probleme cu spatele )
 3. ce te-ai hotărât ? Am vrut eu sa iau uvexul cu viziera polarizata, însă am înțeles de la mai multa lume că nu e chiar grozavă noaptea.... ziua pare să fie destul de bună. Elimină reflexiile.
 4. BuRaGA

  haine piele

  incearca pe tschul.de ..... off-topic: sper sa nu fie bai ca am postat site-ul
 5. Damn ... am pierdut "striptisu"
 6. :rose: :rose: Condoleanțe familiei....
 7. să înțeleg că mai bine iau EXO 500 decât EXO 1000 ... asta în cazul în care e rezolvată problema cu închiderea... ?? la viteze intre 100-130km/h cum se comportă ? dar la viteze +130km/h ? ... fac ulcior Âşi otită sau e treaba okey ?
 8. Am înțeles că e diferența de generație (Âşi preț) .... calitativ eram curios dacă sunt diferențe Âşi ce are în plus EXO 500. Pe fc-moto de exemplu e mai scump EXO 1000 decât EXO 500 Âşi aveam impresia dacă nu îmi ziceai tu că EXO 1000 e de generație mai nouă.
 9. @bozoro ... mulțam, dar sper până mai ajung prin BucureÂşti (septembrie) să apuc să îmi iau o cască pt. ca asta care o am e împrumutată, plus că bate vântul prin ea tare de tot, gen mă dureau ochii (zona pomeților) după vre-o 300 km (dar calul de dar, nu se caută în gură... mi-am făcut treaba cu ea ) @switch ... tu mă instigi să îmi iau EXO 1000... other (good) ideas ? diferențe majore între EXO 1000 Âşi EXO 500 ? am menționat că la început vroiam să mă încadrez undeva în 150€? Acum m-aÂş multumi Âşi cu 200€ dar după cum văd cred că o să ma opresc pe la 250 ) tot ce aÂş vrea e să
 10. Multumesc pentru raspunsuri. Au fost 3 si deja am intrat in ceața. Scorpion Exo (500) pare okey Parerile vad ca sunt impartite. Am intrebat un amic cu ceva mai multa experienta si mi-a sugerat ca scorpion exo sunt casti ok [la modă prin State), dar nu crede că sunt mai bune decât NoLan. Din ce am văzut eu, la preț, sunt tot pe acolo Apare vre-o diferența între N85 Optical Âşi N85 Monza (sau Shade sau Circle) în afară de "picturi"? Sunt curios ce inseamna zgomotoasă? Nu prea îmi place ideea că bate vântul.
 11. Salutare. Sunt putin dezorientat. Vreau sa imi cumpar o casca. Am tot "survolat" diferite site-uri si am gasit ceva marci, modele. Facand un raport calitate - pret (folosind cunostintele mele de incepator) m-am oprit la Nolan N85 si Uvex Boss 525 DS Polavision. La Uvex ma incanta faptul ca are viziera polarizata (sper ca asta e termenul) si "supravision®" (High-Tech Visor Technology Without a clear, undisturbed view every outdoor sport would be a non-calculable risk. Optimum safety is only guaranteed by high quality visors with a special coating. This is why a standard feature of all uvex
 12. BuRaGA

  Furt moto in Iasi

  sa-mi dai a doua cheie oricum, interesanta teorie... poate ca tinde spre adevar.
 13. mai stie cineva, ceva despre examenul pt categ. A din data de 27 Aprilie ? s-a reusit sa se faca un poligon in care sa se poata da examenul ?!
 14. yo yo yo sper sa se dea si sper sa'l iau
 15. BuRaGA

  acte munca pt UK

  acte de Self Employed ?
×
×
 • Create New...