Sari la conținut

jhon_armata

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW F650
  • Numar Moto
    BV 55 FLY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F 650

jhon_armata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire, si noroc!!!
  2. Salutare, Chiar daca vad iesirea voastra abia acum, as vrea sa va felicit cu atat mai mult cu cat am fost si eu pe acolo . Nu chiar acelasi traseu, dar aici voiam sa ajung. Cand o sa mai ajungeti/ajungeti pe acolo , adica Voineasa, faceti bine si mergeti si la lacurile Petrimanu si Galbenu, sunt pe aproape, o sa le gasiti voi pe harta. Un drum forestier ce serpuieste dealungul raului Lotru, face legatura intre DN7A si DN 67, pe langa Pestera Muierilor.(cca 40km) Eu nu am reusit sa trec muntii pe aici deoarece totul se petrecea a doua si a treia zi de Pasti anu' trecut ,iar drumul era inundat de lacul Galbenu. Se zice ca vara ar merge traversat, poate incerc vara asta. As vrea sa va mai spun ca la lacul Petrimanu exista o pensiune unde, foarte pitoresc, Nea Petrimanu m-a servit imediat cu o ciorba de miel asa de dimineata (plecasem nemancat de dimineata si doar pe aia o avea pregatita). Revin putin la traseu.Prima zi: Bucuresti-Ramnicu Valcea-Brezoi-Voineasa-Lacul Vidra, unde nea paznicu, nu stiu daca acelasi, mi-a facut rost de cazare, anuntand-o pe sotia lui sa ma astepte in Voineasa. Am avut bafta fiindca era pe inserate. Inapoi spre Voineasa acesta m-a trimis pe acelasi drum de care vorbeau si baieti. traseul este minunat, peisajul superb, dar eu simteam ca nu se mai termina deoarece se facuse noapte si eu eram singur ca cucu pe acolo M-am mai linistit dupa ce au inceput sa apara, ici colea, case de lemn superbe (atat cat ma vedeam eu atunci). Ramas la nea paznicu' acasa, cu copiii si sotia care lucra la Hidrocentrala Ciunget. Acesta este in drumul spre lacurile de care va vorbeam si gata am facut traseul si pentru a doua zi. Am incercat sa vizitez Hidrocentrala dar dat fiind faptu' ca era a III-a zi de Pasti si nefiid directorul acesteia sa-mi dea aprobare, nu m-am primit. Cred ca aveam ce vedea aici deoarece este a doua hidrocentrala ca putere din tara, lucru sustinut de faptul ca acesta zona cu cele trei lacuri alcatuiesc cel mai mare bazin hidrografic din tara. Am ramas uimit cand am aflat ca cele trei lacuri din discutie comunica prin tunele subterane. (amanunte: http://ro.wikipedia.org/wiki/Centrala_Hidr...c%C4%83_Ciunget ) Asa ca va invit aici sa "gustati" din peisaje superbe, lacuri artificiale(deci si alte doua baraje), si ceva tehnologie Aaaaa, si sa nu uit, poate ma luati si pe mine, fiidca sunt lup singuratic fara sa vreau:) Mi-a facut placere sa va spun aceasta poveste chiar daca nu prea "le am" Asfalt uscat si drumuri mai putin desfundate:D URA! iaca si ceva poze, nu prea performante:)
  3. sal. baietzi...am devenit si io de curand poseseru' unui f650 din 94, si voiam sa va intreb ceva...cand merg prin oras la viteza mica, mi se cam incinge motoru, apa, urca spre rosu, iar motoru dogoare o caldura... credeti ca e normal? a si inca ceva... unde pot sa-i fac si io o revizie, un service ,ceva... mai ieftin, eventual
  4. he... aici vreau sa ma bag si eu. Judas, zi si mie cand si unde o sa cante judas priest, ca e o ocazie unica sa vezi trupe ca astea. Mie imi place heavy metalu' mai vechiut, si nu numai, oricum tot ce s-a cantat anii 70-80, orice trupa rock( deep purple, pink floyd, dio, black sabbath...),....ei sunt "taticii". oricum anu asta cica mai avem, si pe manowar,...eu abia ii astept:)
×
×
  • Creează nouă...