Sari la conținut

SaK

Membra
  • Număr conținut

    345
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1.04.2009
  • Motocicleta
    Kawasaki EN 500
  • Numar Moto
    B-**-SJC

SaK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SaK

    Kawasaki EN500

    Noi (patru dintre noi, daca nu ma insel) am facut in Mogosoaia ITP-ul, la Samtradi. 100 Ron, verifica toate cele (frane, lumini). Am sunat, am facut programare, au verificat ce era de verificat si am plecat. Nimic deosebit.
  2. SaK

    Kawasaki EN500

    Da, merci frumos, mi-am comandat si carbuni, ca si acolo e o problema. La rotor lipsesc doi magneti, din cate am inteles (nu stiu daca au disparut in neant sa erau picati pe acolo). Exclus sa imi iau unul nou (330 euro fiind cel mai ieftin pe care l-am gasit), o sa vad ce second gasesc. Macar am aflat ce avea. Cateodata nu vrea sa porneasca decat cu curent din alta parte. Impinsa nu, cu soc nu, fara soc nu, nu mai stiam ce sa ii fac. I-am schimbat bateria de 2 ori in 2 ani, i-am schimbat releul de pornire, am dus-o la doi mecanici care mi-au spus ca functioneaza impecabil, pentru ca, evident, am adus-o atunci cand a pornit. Pana la urma mi-am luat cabluri sa pot sa ii dau curent cand eu vreau sa plec cu ea si ea nu vrea sa plece.
  3. SaK

    Kawasaki EN500

    Oglinzi mi-am luat de aici http://www.vicma.ro/ . Ele sunt foarte faine, doar ca, din cauza ghidonului mai inalt si mai lat si din cauza sistemului de prindere pe care il aveam pe motocicleta deja, mi s-au potrivit mai bine oglinzile de virago xv535, iar lui axicos (care are xv) i s-au potrivit si astea de kawasaki. ... Si eu..
  4. SaK

    Kawasaki EN500

    Sunt de acord cu ce a zis Beatrice despre casca, un flip-up e ideal, desi personal sunt la a treia integrala acum: prima a fost un Airoh pe care nu il recomand, se uzeaza repede, se taseaza captusala si se largeste, suiera vantul ca si cum n-ai avea nimic pe cap. A doua e un Lazer (Breva Oberon) cu care ma inteleg cel mai bine si nici nu a fost foarte scumpa, iar ultima achizitie e un Shoei Raid II pe care nu am purtat-o decat de cateva ori ca mi-e prea bine cu Lazer-ul. In primul an, vara, am purtat geaca de piele si e... dificil. Acum am o geaca textil cu protectii cu care e ceva mai bine, dar nu excelent. Adica e cald. Armura nu am avut si nu stiu cum e cu ea, dar inteleg ca e cea mai buna alegere din punctul de vedere al confortului. Pantalonii de piele, mai ales in oras, la drumuri scurte, sunt crima. Iti gatesti pretioasele lucruri din ele. Cel mai mare inconvenient, insa, este ca majoritatea pantalonilor de chopper nu au protectii. Iar cand cazi, te sprijini in palme, coate si genunchi. GENUNCHIERELE SUNT OBLIGATORII, din punctul meu de vedere. Nu faci buba si te apara de reumatisme viitoare. Manusile la fel, au caracter obligatoriu - te apara de muste, pietricele, flegme si alte chestii minunate. Plus ca nu incomodeaza. Si nici nu sunt o gaura in buget. Cat despre incaltari... am testat bocanci moto, dar fiind prea rigizi si inalti, nu suporta genunchierele. Am testat bocanci moto de vara, sunt o idee mai subtiri, dar incomozi mie. Asa ca folosesc orice imi permite sa schimb vitezele. Poate nu e cel mai bun sfat, ideal ar fi sa ai o pereche de incaltari cu care te simti comod si sa iti ofere si o minima protectie. Trist este ca echipamentul costa. Pe de alta parte, si doctoru' costa. Poti sa fii hiperprudent, sa mergi ca un ingeras si sa fii binecuvantat cu har in ale motociclismului, ajungi sa apreciezi echipamentul atunci cand il folosesti efectiv pe asfalt.
  5. axicos

    Where you used to be, there is a hole in the world, which I find myself constantly walking around in the daytime, and falling in at night. I miss you like hell.

  6. SaK

    Kawasaki EN500

    Daca nu-i cu suparare, as indrazni sa ma bag si eu in lista. 1. Beatrice: eu as vrea niste oglinzi, ca am citit pe undeva ca cica ar fi utile prin trafic. 2. Alex: io vreau rulmenti pentru roata fatza si/sau o curea de transmisie; 3. SaK: curea de transmisie URGENT. Oglinzi, cauciucuri, eventual cablu de ambreiaj, placute de frana. Cu astea nu e graba mare. Probabil ca ar mai trebui si altele, dar nu imi vin acuma.
  7. SaK

    Kawasaki EN500

    Gata? Altceva? Care o sa fie urmatoarea achizitie?
  8. Pai nu vrei tu sa dai primele informatii referitoare la 14-15 august? Poate se mai lipeste vreun viragist. Sau viragista, nah. Si pe topicul alalalt, multumesc.
  9. @ Beatrice: chef am tot timpul si chiar imi pare rau ca nu v-am mai vazut, dar anu' asta m-am facut om neserios si nu prea mai imi onorez promisiunile, asa ca mai bine tac decat sa zic ca vin si sa nu ajung. Astept sa ajungeti la o concluzie in legatura cu locul si ora si vad cum incerc sa ajung.
  10. SaK

    Kawasaki EN500

    Ce treaba are Independent Chopper Group cu discutiile de aici? Daca ai citit topicurile astea (ICG si Kawasaki EN 500) ti-ai dat seama ca nu putem compara sula cu prefectura. Noi (ICG) si-asa am fost mutati de colo-colo pe forum ca deranjam ca ne intelegeam prea bine si nu ne certam cu nimeni, vad ca acum oamenii astia patesc la fel. Dar de aici si pana la a face referiri la grupul nostru cred ca sunt niste sinapse care la mine nu se leaga cum trebuie. Ca o parte din ICG se cunoaste cu o parte din posesorii de Kawasaki EN 500 e adevarat, dar, pana una-alta, cam aici se termina similitudinile. Si ca sa nu ziceti ca-s offtopic, zdranganeli ciudate se aude si din motorul meu. L-am dus la doctor, zice ca-i normal pentru un motor nu tocmai tanar si n-ar trebui sa ma ingrijorez prea mult.
  11. SaK

    Kawasaki EN500

    Eu nu mai zic nimic ca vin/nu vin, pentru ca in ultima vreme nu prea mi-au mai iesit planurile... As veni la plimbarica, pentru ca n-am mai iesit demult cu motociclul din Bucuresti, dar cum am treaba de dimineata, poate incerc sa ma infiintez mai tarziu...
  12. Eu mi-am luat de la Paula's (Barcanesti) manusi XS Bikers (? cred) Carboskin Keprotec, doldora de protectii, dar vara e horror cu ele pentru ca sunt mult prea groase si compacte. Cam pe la a 7-a ploaie torentiala au inceput sa se decoloreze. Acum circul cu o pereche de manusi Cafe Racer comandate de pe Louis, XS, protectii very soft, comfortabile, sunt si la reducere acum. Mai am de schimb, pentru oras, manusi de chopper cu degete (nu de-alea fara, gen Michael Jackson), doar piele, no protection. Stiu ca XS se gaseste mai greu, si eu am problema asta, dar in magazinele cu echipamente gasesti o gramada de modele pentru toate gusturile si nevoile.
×
×
  • Creează nouă...