Sari la conținut

B-61-MPJ

Membru
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mosoiu.adrian

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    DUCATI MONSTER 750
  • Numar Moto
    DB-XX-CRA

B-61-MPJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aici se intampla ceva ciudat.... zona crepusculara... inainte nu aveam timp de forum ca ne plimbam prea mult . Acum nu ne plimbam dar nici nu ne mai adunam la garaj ). Hai sa organizam o plecare la o intalnire moto care se apropie. Pantera cica scoate de la naftalina zzr pentru Pagaie ) pana acum doar vorbe .... hai sa ne punem pe treaba sa facem si noi ceva vara asta.
  2. Bai fratilor de ce il numiti pe clovnul ala motociclist daca el nu are nici permis???? deci este doar o persoana care s-a urcat ilegal pe un motor . Si idiotii din presa vor spune la fel ca un motociclist care nici nu are permis ) nu vi se pare ca ceva nu se leaga???
  3. Aseara in jur de 20:30 am trecut prin parcare pe la PHD .... nu aveai loc sa arunci un ac la cate motoare erau acolo...
  4. salut. urgent trebuie sa imi schimb filtrul de aer la monster 750 . unde ma puteti directiona sau imi caut consumabilele?
  5. eu voi fi prezent de acum incolo atata timp cat nu ma lasa politia si RAR -ul fara talon din cauza zgomotului ))
  6. salutare . aseara am reusit sa ajung si eu pentru prima data la intalnire si sunt posesor de ducati de 2 ani . evident ca furtuna mi-a stricat distractia.
  7. salut thrill . eu stau pe anastasie panu si in zona noastra mai sunt cativa motociclisti dar in primavara cand o sa dam adunarea o sa facem cunostinta.
  8. mi-e frica sa scriu ceva ca am fugit sambata de la bar cu promisiunea ca ma intorc si am ramas prins ( infipt) intr-o p.zda. astept sa vad niste poze cu ce ati facut pana la sfarsit.
  9. suna foarte bine ideea de duminica..... daca nu ma insor pana duminica m-as baga si eu. mef poate ne faci si un buget estimativ sa stiu la ce sa ma astept. mai am putin pana la primul salariu la noul job si nu stau prea bine
  10. am revenit pe forum baiti de la noul meu birou . Din pacate se anunta vreme nasoala in weekend dar poate facem o plimbare
  11. B-61-MPJ

    Accident moto

    Baieti va multumesc inca o data ca ati oprit sincer in momentele alea cand stii ca ai un prieten inplicat in accident si il vezi intins pe jos crede-ma ca este o senzatie foarte nasoala dar te simti mai sigur cand vezi ca opresc niste oameni care sunt in stare sa te ajute.
  12. B-61-MPJ

    Accident moto

    Haide sa va mai spun inca o problema referitor la opririle astea . Eu zic ca trebuie oprit pt orice fel de accident indiferent daca biker-ul este teafara pt ca sunt situatii in care se face o expertiza a politiei si se dau niste declaratii la care eu am participat pt ca eram singurul martor si singurul care a oprit. Am dus munca de lamurire cu politistul aproximativ 1 ora si tot nu ma reusit sa il conving ca o motocicleta franeaza in principal pe fata si spatele doar te ajuta. El considera ca prietnul meu a vrut sa faca scamatorii pe roata din fata in fata radarului . Daca mai aveam o parere a unui coleg motociclist cu referire la procedura de franare a unei motociclete nu mai stateam 4 ore in soare sa dau declaratii si sa conving agentii de politie ca pur si simplu a alunecat roata fata si a cazut.
  13. B-61-MPJ

    Accident moto

    Prietenul meu este ok . Va mai sta internat cateva zile . Ce ma amuza este ca nici unul care a trecut ieri pe langa locul acicentului nu a scos o vorba sunt sigur 100% ca toti cum au ajuns acasa au intrat sa verifice postul de accidente sa afle ce s-a intamplat. Referitor la echipament eu eram in costum full si a trebuit sa ajut la masuratori si alte proceduri ale politiei . In total am stat vreo 4 ore la locul accidentului in soare imbracat in costum. Norocul meu ca politistii au fost amabili sa pazeasca mobrele si ce mai ramasese din echipament si am reusit sa iau ceva de mancare si de baut ca mi se facuse rau. La ce s-a discutat mai sus referitor la echipament in oras nici daca vrei nu poti purta echipament full. La 50 de grade pur si simplu ai fierbe in suc propriu, am simtit asta pe pielea mea. Acum mi-am adus aminte de o faza cand pe marginea drumului apare o baba care zambea ironic si care exclama: `Macar te-ai lovit sa iti ajunga sa nu va mai urci pe motocicleta!?`Daca nu era politia acolo o calcam pe cap ca pe un gandac.
  14. B-61-MPJ

    Accident moto

    Nu va scriu pentru a face cunoscut accidentul ci pentru a va spune un lucru trist dar adevarat. Ieri in jurul orei 10:30 la intrare in Ciolpani prietenul meu a avut un accident care a necesitat spitalizarea si poate o interventie chirurgicala dar inca nu s-au pronuntat medicii. Inainte de incident eram convins ca daca vreodata voi avea eu un accident sigur un alt motociclist va opri si va acorda ajutor. Cine a fost plecat pe DN1 sambata stie cati motociclisti au fost si din pacate nu au oprit decat 3 sa se intereseze de starea accidentatului si daca este nevoie de ajutor cu transportatul motocicletei. Asa ca ESTE O RUSINE cand va laudati toti pe forum cu solidaritatea fata de un alt motociclist. Multumesc lui Pantera care a venit imediat la locul accidentului si m-a ajutat sa transport moto la garaj.
×
×
  • Creează nouă...