Sari la conținut

Seherezadul

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6N

Vizitatori Recenți Profil

641 citiri profil

Seherezadul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cumpar cagiva raptor 650 sau suzuki sv650 sau ducati monster, pe plan local. Buget pana in 1500e.
  2. Un service bun si ca mesteri si ca pret recomanda cineva in Baia Mare? De asemenea, caut buson radiator sau chiar radiator pt o honda cbf600 s din 2000, daca are cineva. Mersi!
  3. Salutare. Caut si eu un buson radiator pt o honda cbf600 s. Daca are cineva rog sa ma anunte si sa mi spuna un pret. Mersi frumos.
  4. Fiind primul an de cand detin motor a fost si prima data cand am participat la deschiderea de sezon si trebuie sa va spun ca am ramas placut impresionat de toata manifestatia. Felicitari organizatorilor. Iar celorlalti, sa ne vedem cu bine prin oras.
  5. Stie cineva cat de mare e suprafata pe care se intinde aceasta pista?
  6. Cred ca unele "Danmoto" despre care se vorbea mai demult si in topicul asta imi fac cu ochiul : https://www.dan-moto.com/DM_INT/index.php?main_page=index&cPath=18_22_223&zenid=qdr0j56l7eo9kgkcnid4bdjlh0 Am citit cateva reviewuri si s-a vb numai de bine despre ele, am vazut vreo 2 filmulete si suna frumos. Ar putea fi o alternativa raport calitate pret sunet excelenta.
  7. Multumesc de primire. Sezonul viitor a mea va fi musai sa primeasca filtre noi si un schimb de ulei plus disc frana spate si placute. Optic o sa caut semnale led pe fata, tankpad nou si poate un kit xenon sau bixenon. Apropo, ce tip de ulei sa folosesc? 10w40? Belray, Motul sau altceva?...Mi-as dori si eu niste tobe sport dar nu cred ca o sa am finante pentru asa ceva...
  8. Salut baieti. Ma primiti si pe mine? Duminica trecuta am achizitionat aceasta frumusete de la colegul SkyWay...
  9. Intre timp am mai gasit si acest anunt tot cu motorul asta. Ciudat e ca in acest anunt avea 16000 km. deci cu 9000 mai putin. Cum e posibil sa faci 9000 km din luna mai pana acum? ) http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=602999&selpic=10&zoom=1#foto Din cate am vazut vanzatorul are user pe acest forum insa nu mai e activ din 2014. Iar cand i-am trimis un mesaj daca mai are si alte poze si eventual un filmulet cu motorul mi-a raspuns cam "dur" : "acesta este numarul meu de telefon. Daca ai intrebari pune mana si suna... Nu fac filmulete, pozici sau nu mai stiu ce vrei tu ... Daca te intereseaza motoru vi si il vezi... Multumesc ! " ) In banii astia mi-am gasit si un fz6n din 2004, si acum stau pe ganduri.
  10. http://olx.ro/oferta/vand-kawasaki-z-750-ID4W7QI.html#54256fd383 Baieti, la o prima vedere, merita sau nu? Se spune ca are 25.000 km.
×
×
  • Creează nouă...