Sari la conținut

adyman

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    yamaha xj600s

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Carpati,Minsk,Cagiva,Yamaha

adyman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. adyman

    Yamaha Xj

    Cum dreaq radule nu e electrica pompa de benzina,la mine e electrica si nu am pus-o eu.La mine se amorseaza aproape imediat.
  2. adyman

    Yamaha Xj

    S-a rezolvat.....cu mops-ul.Nu s-a strambat tabla in schimb s-a zgariat un pic,oricum mersi de sfat acum astept primavara.
  3. adyman

    Yamaha Xj

    Ar fi o idee daca il prind cu o carpa dupaia cu mops-ul, nu vreau sa julesc suspensia.
  4. adyman

    Yamaha Xj

    Salve! Imi poate da cineva o idee cum dau cateva trepte suspensia mai sus. Nu am chef sa-mi fac cheie pt o singura utilizare.
  5. adyman

    Yamaha Xj

    Uleiul prea gros iara e problema deoarece gaura de la senzorul de presiune e mica si uleiul nu patrunde asa usor ca sa ai o indicatie corecta decat dupa ce se incalzeste motorul.
  6. adyman

    Yamaha Xj

    Pui un jur de 300 grame de ulei in plus la schimb si nu ti se mai aprinde becul nici cand urci pante abrupte nici cand pornesti pe cricul lateral.Langa gemulet ai 2 liniute min si max atata cat te incadrezi intre ele nu e nici o problema merge parca 0.8 litri in plus de la jumate.
  7. adyman

    Yamaha Xj

    Nejustificat de scumpe,daca mergi pe original dar atunci motocicleta nu mai e unica,o prefer modificata dar mai astept pana gasesc un far care sa-mi placa iar ceasurile nu conteaza de care sunt,electronica din turometru se adapteaza iar restul la fel.
  8. adyman

    Yamaha Xj

    Chinezii au lansat moda iar japonezii o continua!Asta e trendul de acum incolo.
  9. adyman

    Yamaha Xj

    O sa fac pret pe far,carena si ceasuri imediat ce prind far si ceasuri de xj600n,daca gasesc la pret rezonabil atunci le dau la fel.
  10. adyman

    Yamaha Xj

    Ma intereseaza un far rotund pt moto. vreau sa ii dau jos carena si farul la a mea si s-o fac naked si eventual ceasuri daca are cineva,nu neaparat de xj.
  11. adyman

    Yamaha Xj

    Treaba cu incalzitul motorului mai mult timp e specifica diversion-ului. Perseu mersi pentru link,am reusit sa descarc manualul,berea ramane valabila!!!
  12. adyman

    Yamaha Xj

    Un manual de reparatii de xj are intamplator cineva?Asa preventiv!!!
  13. adyman

    Yamaha Xj

    50 ponei e destul de mult,a mea e de 61 si ating suta cam in 5 sec iar cu 2 insi sarcina i-am dat 180km/h si se mai ducea daca nu ma apropiam de localitate si are saraca km la bord la greu,singurul defect care i l-am gasit e diferenta mica intre pinioane in rest e super ok motorul!!!
  14. Salve!!! Fost Bucurestean proaspat Bacaoan,propietar de yamaha xj BC-05-SXE....iubitor de galagioase pe 2 roti...restu' ... doar vorbe!!!
×
×
  • Creează nouă...