Sari la conținut

adyman

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adyman

  1. Pui un jur de 300 grame de ulei in plus la schimb si nu ti se mai aprinde becul nici cand urci pante abrupte nici cand pornesti pe cricul lateral.Langa gemulet ai 2 liniute min si max atata cat te incadrezi intre ele nu e nici o problema merge parca 0.8 litri in plus de la jumate.

  2. Nejustificat de scumpe,daca mergi pe original dar atunci motocicleta nu mai e unica,o prefer modificata dar mai astept pana gasesc un far care sa-mi placa iar ceasurile nu conteaza de care sunt,electronica din turometru se adapteaza iar restul la fel.

  3. Ce mai nu i-mi place la al meu....incalzire motorului. E un motor in 4 timpi, 4 cilindrii linear...iar al meu dupa 1 minut de barait in relantiu inca mai reactioneza greu la acceleratie.

    Experienta practica nu prea am cu motoare, dar mai tin minte cate ceva de la cursul de motoare temice. Daca vrei sa aiba viata luuunngggaaa....atunci iarna (dar asta e iarna si nu vara la 20 grade) o lasi sa se incalzeasca bine, iar vara la oprire il mai lasi un pic la relantiu sa mai circule apa...asta la masinile noi s-a rezolvat cu ventilatoarele legate pe termocuple.

    Nu stiu daca si la voi este la fel, dar nu mi se pare OK. Cand urci intr-o masina iai dat cheie si max 10 secunde poti sa pleci. Mentionez ca asa era si inainte sa schimb uleiul.

     

    Asfalt uscat!

     

    Treaba cu incalzitul motorului mai mult timp e specifica diversion-ului.

     

    Perseu mersi pentru link,am reusit sa descarc manualul,berea ramane valabila!!!

  4. la mine se intampla uneori cand urc vreo panta sa piarda din putere si sa fiu nevoit sa accelerez si cam in 2-3 sec sa prinda viteza. In drum drept cum trag de maneta , cam in 1-2 secunde prinde viteza.

    Cu pasager trage mai greu, avand in vedere ca e si de 50 cai putere. Saptamana trecuta am prins 180 km /h cu vant in spate ... un pasager de 85 kilograme, eu avand 81 kg. la deal dadea semne de oboseala, adica trebuia turata serios sa urce intr-un ritm liniar...

     

     

    50 ponei e destul de mult,a mea e de 61 si ating suta cam in 5 sec iar cu 2 insi sarcina i-am dat 180km/h si se mai ducea daca nu ma apropiam de localitate si are saraca km la bord la greu,singurul defect care i l-am gasit e diferenta mica intre pinioane in rest e super ok motorul!!!

  5. Incearca sa dai gaura cu un burghiu de 6 sub oglinda si injecteaza pe acolo spuma poliuretanica standard,ea se va expanda si o sa-ti fixeze ce e inauntru. Nu o sa-ti scoata oglinda afara fii fara grija,o sa-ti iasa 1-2 firicele pe langa oglinda dar se curata usor.

×
×
  • Creează nouă...