Sari la conținut

ACMR

Super Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.acmr.ro

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Club
    A-CMR

ACMR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @bikers club - Casca lucrata de mangusta a fost valorificata prin donatiile care s-au facut in seara evenimentului, acesta fiind si scopul petrecerii.
  2. Cum vreti voi sa stricati surprizele.... of.... Sa spunem ca este un obiect decorativ, ce poarta amprenta ACMR si asta e doar jumatate din premiu. Gata, mai multe despre premiu nu va mai spunem. Cat depre poze, si de aceasta data fotograful insarcinat cu "punerea la pastrare" a acestui eveniment, va fi evident, Adipop sau Pozacul. Acesta va prelua legatura imediat ce va ajunge la fata locului. Multumim pentru sustinere, stim ca o parte din voi isi facusera deja planuri sa ajunga in Iron City si nu putem decat sa ne bucuram ca vom fi impreuna.
  3. Amanunte foarte detaliate despre ce o sa se intample exact, nu vrem sa dam prea multe, pentru a nu va strica surpriza. Spunem doar atat: la concursul de costume, va fi apreciata munca depusa de fiecare pentru realizarea costumelor. Asadar puneti mana pe ac, ata, panza, hartie, tabla zincata sau mai stim noi ce materiale vreti sa folositi si dati frâu liber imaginatiei. Nu spunem ca acesta va fi criteriul de inscriere in concurs al costumelor, ci doar ca ne-ar placea sa vedem cat mai multe costume "home-made". Cat despre premiu.... va va aduce aminte multa vreme de aceasta seara.
  4. FOARTE MARE RUGAMINTE Incercati sa pastrati topicul cat mai la obiect si sa nu va mai certati; exista si optiunea de PM. Nu obligam pe nimeni sa faca ceva impotriva propriei vointe, doar ne-am anuntat intentiile. Multumim.
  5. Noi nu stiam ca mai exista un grup care vrea sa stranga donatii pentru Razvan. Bonul acela de consumatie (ATENTIE!), din cate stim noi, o sa il plateasca oricum toata lumea - de cateva saptamani s-a pus aceasta regula pentru zilele de vineri si sambata si apartine barului, nu noua. Din punctul nostru de vedere, cu cat mai multa lume, cu atat mai bine si daca cineva doreste sa ne unim fortele, cu mare placere.
  6. Nu este numai prietenul nostru, al ACMR, sunt multi oameni care il cunosc pe acest forum, mai ales din topicurile de reconditionat motociclete vechi. Tinand cont de faptul ca este un utilizator cu activitate in domeniu si tinand cont de faptul ca lumea se intreba daca nu se poate organiza o petrecere ca cea de anul trecut pentru varul lui, da, am vrut sa il ajutam. In alta ordine de idei, evenimentul a aparut, fara sa ne fi planificat sa facem ceva cu ocazia Halloween-ului (este stiut faptul ca ACMR tocmai ce a trecut printr-o schimbare organizatorica importanta), dovada si anuntarea destul de tarzie a petrecerii - alte localuri au anuntat petreceri cu aceeasi ocazie, de acum doua saptamani aproape. Asadar, nu se poate spune ca l-am ales pe varul lui Orl in defavoarea altuia, care poate ar fi fost sau nu mai indreptatit sa primeasca ajutorul nostru. Sper ca am expus destul de bine punctul nostru de vedere. Daca mai sunt nelamuriri, asteptam intrebari.
  7. Vreo legatura in ce sens? Organizam acolo, tocmai pentru ca a fost si anul trecut ceva asemanator, mai ales ca o parte din cei care merg in acel loc, sunt si utilizatori ai acestui forum. Scopul nostru este ca toata lumea sa se simta bine si cei care doresc, sa si doneze pentru a-l ajuta pe Razvan.
  8. Asociatia Umanitara "Comunitatea Mototciclistilor din Romania" va invita sambata, 31 octombrie, in Iron City (Blanari 21) incepand cu orele 21.00 trecute fix la "Sperieciori Party", petrecere cu scopuri caritabile. Muzica pe tema si distractie pe masura asigurate de MC Valkiria. Invitam toti curajosii sa participe la concursul serii "Cel mai ingenios realizat costum". Inscrierile se fac la bar in seara evenimentului. Intrarea in club este de 20 lei, reprezentand consumatie integrala. Toate donatiile facute, se vor indrepta catre Razvan, varul colegului si prietenului nostru ORL, un tanar de 22 ani, student al Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole, din cadrul U.T.C. Bucuresti, care din masina in care se afla ca pasager, in data de 21 Septembrie 2009, a ajuns pe patul de spital, cu grave probleme la coloana, semiparalizat. In prezent se afla internat la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti, dar starea lui nu s-a imbunatatit foarte mult. Singura sansa este o clinica din Germania, unde a si fost acceptat pentru operatie. Aceasta trebuie efectuata urgent, iar familia lui este pusa in groaznica situatie de a face rost de circa 20 000 euro (costul operatiei), fara a mai lua in calcul si cheltuielile de transport si spitalizare si tinand cont de faptul ca parintii au cheltuit deja foarte mult de cand este Razvan internat. Asadar, bifati-va in carnetele "Sperieciori Party", sambata, 31 octombrie, 21.00, Iron City Club!
  9. Salutare, Un raspuns oficial din partea ACMR gasiti aici: /index.php?...t&p=1822794 Numai bine, Echipa ACMR
  10. Salutare, Un raspuns oficial gasiti aici: /index.php?...t&p=1822794 Numai bine, Echipa ACMR
  11. Buna ziua, In primul rand ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat, insa ultimele zile au fost extrem de incarcate pentru noi. Asociatia Umanitara "Comunitatea Motociclistilor din Romania" doreste sa multumeasca tuturor participantilor la Marsul Motociclistilor Fairplay, organizat alaturi de Autoshow si sustinut de Politia Romana. Am spus chiar in primul nostru mesaj adresat comunitatii ca scopul nostru nu este doar sa prevenim, ci sa reparam ceea ce a fost rupt. Ne vom implica in continuare in campanii ce vizeaza motociclistii si conducatorii auto, insa principalul nostru atribut raman actiunile umanitare. Suntem de parere ca mai multe campanii cu moduri diferite de abordare nu fac decat sa ajute motociclistii, sa atraga atentia publicului si sa demonstreze ca nu doar cerem sa fim vazuti, ci si ca facem curat in propria ograda. Alaturi de noi, in organizarea Marsului Motociclistilor Fairplay s-au implicat si membri ai AMR, carora le multumim din suflet pentru mana de ajutor. Nu reprezentam concurenta pentru nimeni, putem colabora in viitor si putem realiza campanii ample. Dorim sa le multumim tuturor motociclistilor implicati in Marsul Motociclistilor Fairplay", v-ati comportat exemplar in contextul in care intr-adevar ne-am confruntat cu un traseu destul de scurt si cu conditii extrem de stricte. A fost ocazia perfecta sa demonstram nu neaparat celor care ne-au vazut pe strada, ci mai ales Politiei Romane ca putem fi fairplay, ca suntem foarte multi si ca trebuie sa ne vada. Cu aceasta ocazie ati castigat respectul Politiei Romane, lucru care va prinde un contur clar in viitor. Va multumim ca ati rezistat alaturi de noi, ca ati venit atat de multi si ca v-ati implicat. Ati demonstrat inca o data ca exista totusi o comunitate, desi aceasta trebuie consolidata. Va atasam scrisoarea de multumire semnata de purtatorul de cuvant al Politiei, Comisar-Sef Christian Ciocan, precum si mesajul de multumire din partea celor de la Autoshow. Cu stima, Echipa ACMR Mesaj Autoshow:
  12. Cine doreste sa ia parte la Marsul Motociclistilor Fairplay este rugat sa se prezinte duminica la orele 10:00 in parcarea principala de la Romexpo. Acolo va vom astepta pentru organizarea propriu-zisa si pentru instructiuni in ceea ce priveste buna desfasurare a acestei parade. Se intentioneaza pornirea paradei de la orele 11:00, pe traseul mentionat mai sus. Este insa foarte important ca toti cei dornici sa participe in aceasta parada sa fie prezenti inca de la 10:00, pentru o comunicare eficienta si fara repercursiuni ulterioare. Toti ne dorim sa iasa impecabil. De asemenea, ii rugam pe toti liderii cluburilor/grupurilor dornice sa se alature paradei sa ne viziteze in cadrul stand-ului ACMR din SMAEB, preferabil maine (sambata), pentru a putea discuta detalii despre organizarea paradei, pentru a ne putea coordona cum trebuie. Stand-ul ACMR este nr. 1, la intrarea in complex. Ne vedem acolo!
×
×
  • Creează nouă...