Sari la conținut

barbish

Membru
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    BMW f 650gs, BMW r1150rt
  • Numar Moto
    B .....

barbish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Intradevar s-a rezolvat problema, dar Ural-ul a ramas Ural si vmax-ul s-a alaturat si el in combinatia asta, mai corect vmax-urile . Bafta ! Mesaj completat Asa am facut Oricum merci de sfat !
  2. Pt ca s-ar putea sa fiu nevoit sa trosnesc una si nu e cazul sa ma incurc cu inchiriere. Inca nu stiu dar e posibil sa se intample asta, asa ca e mai sanatos pt toata lumea varianta vanzare cumparare....
  3. Merci ca incerci sa intelegi si poate sa ma ajuti cu problema asta. Ma intereseaza doua motociclete Ural care sa fie in stare de functionare foarte buna, de aceea am zis ca vreau ani mai recenti de fabricatie, dar pot sa fie si mai vechi un pic de 2003. Ideea e ca-mi trebuiesc doua la fel, sa joace intr-un film, una "actor "care joaca si o dublura in caz ca se intampla ceva cu prima. Ca si model ideal ar fi retro dar e ok si turist, ambele cu doua shei nu cum are turistul o sea mare dubla. (bineinteles ca se poate schimba seaua f simplu, daca nu gasesc direct dotate asa). Culoarea nu conteaza pt ca le voi vopsi pe amandoua la fel. Nu ma intereseaza nici atajul dar le voi cumpara cu totul daca nu le gasesc solo. Pe scurt cam asta-i treaba si daca mai sunt nelamuriri pot sa raspund la orice intrebare. Merci inca o data !
  4. Ai niste poze la ea ? De fapt imi trebuiesc doua identice, dar daca nu le gasesc pe amandoua la fel tre sa vad cum arata ca sa-mi dau seama ce sansa am sa mai gasesc una sa semene cu asta.
  5. Astept oferte! Mesaj completat Nu conteaza daca este solo sau cu atas Ma intereseaza sa fie in perfecta stare de functionare si nu neaparat inmatriculata.
  6. Salut si bine v-am regasit !!! Din pacate cu vesti nu foarte ok. Nu am patit nimic, dar din pacate nu mai pot organiza tura si nici macar participa. Am fost plecat o perioada din tara si nu am mai intrat pe forum fiind fff ocupat. Scuze pt asta Acum de ceva timp am inceput un proiect ( film) pe care-l voi termina in doua saptamani dupa care voi incepe imediat un altul, foarte mare, care se va termina abia la anu in Februarie. Vestea buna in toata treaba asta este ca la urmatorul proiect voi avea nevoie de f multi motociclisti cu motoare cu tot. Nu pot sa dezvalui mai mult in acest moment (clauza de confidentialitate ) dar am sa revin la momentul oportun cu detalii. Pana atunci va urez bafta si daca veti face tura fara mine va urez mult succes si asfalt uscat !!!
  7. In primul rand, bine ai revenit sanatos si felicitari pentru tura !!! Cred ca a fost super tura, dupa fotografiile pe care le-am vazut urcate de voi pe site. Acum dupa tura asta poti deja sa ne impartasesti din experienta acumultata si sa ne spui cam ce trebuie sa avem in vedere ca si prioritati in general ( ma refer la echipare, dificultatea traseului, durata......etc ) Bafta !!!
  8. Salut, Nu am discutat niciodata despre aspectul asta, dar din punctul meu de vedere fiecare poate sa vina cum doreste, atata timp cat nu-l deranjeaza ca unii dintre participanti vin cu, sau fara si mai ales atata timp cat experienta pe trasee off ii permite sa aiba pasager. Deci fiecare este liber sa aleaga formula in care participa. Tinem legatura aici pana cand incepem sa trecem la actiuni concrete.
  9. Nici o noutate deocamdata, cei de la ministerul turismului nu au dat nici un semn la mailurile mele, dar nu-i nimic, voi aborda altfel colaborarea cu ei. In perioada ce a trecut am lasat un pic mai jos topicul pt ca am fost plecat si prins cu altele, dar cei care sunt deja interesati de tura sunt sigur ca sunt pe "pozitii". In rest toate raman asa cum am stabilit, trebuie sa se stabilizeze vremea suficient incat sa putem sa iesim pe coclauri si sa punem cap la cap ce am planuit. Noroc ! Mesaj completat Multam de apreciere si intentie, Tinem legatura aici pe forum si vedem cum putem sa incadram si traseul pe care-l vei propune tu, in tura asta mare. Numai bine !
  10. Se pare ca Septembrie este mai convenabil decat ce am propus eu la inceput. E foarte bine asa, mai ales ca o sa avem timp toata vara sa ne dam si sa pregatim tura. Mesaj completat Azi am facut primul pas in directia ministerului turismului si am trimis cateva mailuri la niste personaje cu putere de decizie, in care le-am povestit ce intentie avem cu tura asta si cam ce ne-am dori de la sufletul lor. Sunt curios sa vad care este reactia lor (daca va fi vreuna) la o treaba ca asta. Va tin la curent, pas cu pas
  11. Salut si bine ai venit Dupa cum am spus la inceputul acestui topic nici eu nu sunt foarte experimentat asa ca nu trebuie sa-ti faci o problema din treaba asta. Este adevarat ca trebuie sa avem cu noi si motociclisti cu experienta care sa conduca turul, din punctul asta de vedere. O sa adaptam traseul de asa natura incat sa nu ne rupem capul pe acolo, dar sa respectam regula de baza, adica fara asfalt. Eu imi doresc sa facem un tur pe care sa-l poata face orice motociclist care sa nu aibe veleitati de sportiv. Partea cu filmatul o sa fie adaptata in functie de participanti la tura. O sa dezvolt subiectul in momentul in care ne intalnim fata in fata. Tot ce discutam acum legat de perioada, ca si timp de desfasurare, este o estimare facuta de mine dar fara o baza concreta ca sa zic asa. Daca realizam impreuna ca nu o putem face in 4 saptamani pentru ca nu este posibil pentru marea majoritate, o sa alegem un traseu in care sa poata fi facut in mai putin timp, majoritatea hotaraste. O estimare a costurilor aproape de adevar, putem face in momentul in care alegem traseul si o sa stim cam cati km o sa parcurgem. Dupa aceia punem totul pe hartie si vedem unde ne duce toata povestea asta si ce soluti gasim ca sa nu trebuiasca sa cheltuim mai mult decat face. Cum se face vremea buna de calarit cred ca ar trebui sa ne vedem la fata, toti cei care sunt interesati de tura asta. Pana atunci toate cele bune Mesaj completat Din punctul meu de vedere in acest moment Septembrie este ok. In orice caz cred ca stabilirea datei de desfasurare al turei o sa fie cea mai complicata treaba. Mai e timp pana atunci dar cred ca ar fi bine sa luam o hotarare in acest moment cu data de incepere, pentru ca toti cei interesati sa poata sa-si aranjeze treburile de asa natura. Eu sunt mai flexibil din punctul asta de vedere, asa ca va rog pe voi sa puneti aici pe net, data la care credeti ca putem incepe tura, din punctul vostru de vedere. Hai sa reactualizam lista inca o data si o sa incep eu chiar acum : barbish - septembrie (oricand) - 4 saptamani
  12. E foarte greu sa stabilim de pe acum data de 10 Septembrie, dar ma tem ca, cu cat impingem mai mult data de incepere cu atat riscam sa intampinam tot felul de probleme legate de vreme. Inca o data spun, ca nu este neaparat sa fie asa, dar cresc sansele. Sa trecem de perioada asta de iarna, sa incepem sa ne intalnim si vedem ce si cum...., vazand si facand vorba aia. Pana atunci ne mai jucam pe aici pe net.
  13. Eu zic ca e ok si in Septembrie atata timp cand incepem tura la inceputul lunii. Daca intarziem cu data de incepere am putea avea ceva probleme cu vremea spre final. Nu trebuie sa fie neaparat asa, dar din pacate se pare ca e destul de greu sa avem de acum o previziune meteo cat mai aproape de realitate. Putem sa aflam asta, sa zicem cu o luna inainte dar nu mai devreme de atat, parerea mea. In legatura cu timpu efectiv de deplasare, campare, gratare si...... restul suntem ok si in Septembrie.
  14. Inca mai este loc pe lista barbish - 4 saptamani- iulie - august. ekkemu - 4,5 sapt - sf iunie - iulie scabron - 3~4 sapt - iulie - august remu 1 - 3~4 saptamini iulie - august
  15. E foarte bine daca intre noi se va afla si o persoana care are habar de mecanica, mai mult decat restul dintre noi. In legatura cu vinul fiert as vrea sa ne vedem prima data la inceputul lui Martie. Poate nu o sa mai fie de vin fiert atunci, dar cu siguranta poate sa fie de altceva.
×
×
  • Creează nouă...