Sari la conținut

ingridana

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Aprilia sr50

Vizitatori Recenți Profil

239 citiri profil

ingridana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua tuturor! O veste mare,eu zic ca am reusit sa repar imobilizatorul,am o saptamana de cand nu a dat nici un rateu. Procedura a fost urmatoarea: dupa ce l-am demontat am uplut locasul mufei cu bucati de sfoara de azbest dupa care l-am introdus in cuptorul electric al aragazului incalzit la 180 grade C,l-am lasat acolo 24 min cu cuptorul pornit dupa care inca 2 ore pt racire. Sper ca aceste informatii sa ajute si alti cu probleme asemanatoare.Numai bine si asfalt uscat!
  2. Asta e manualul,la pagina 255 am gasit problema dar nu si rezolvarea(engleza mea e deficitara,in scoala am studiat rusa si franceza) » Post actualizat in 07 May 2017 13:33 incerc atasarea http://diagramasde.com/diagramas/otros/X9%20500%20Evo%20Workshop%20Manual.pdf » Post actualizat in 10 May 2017 09:21 Am strins contactele antenei si de 2 zile nu a facut nici o figura. Doamne ajuta ! » Post actualizat in 17 May 2017 14:57 Bucuria a fost scurta.Dupa 10 zile ,azi m-a lasat in drum,dupa 2,5 ore de incercari de a-l porni, pana la urma am reusit. Imi pierd sperantele,nu mai am curaj sa ies din curte cu el. Multmesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute!
  3. Am manualul de service,n-am gasit in el procedura de Immo of.Daca exista asa ceva asi fi bucuros,Fac cinste!
  4. Atata timp cat ledul imobilizatorului ramane aprins demarorul invarte corect motorul dar el nu porneste.Bordul nu se stinge.Se poate vedea in filmul postat mai sus. Cand ledul rosu se stinge demararea este posibila 100%.Problema nu este influentata nici de temperatura, nici de umiditate, nici de ora, de nimic.Sunt zile cand merge fara probleme dar nu am curajul sa plec undeva ca ma lasa unde l-am oprit.In timpul mersului nu sa oprit niciodata.Ma dispera!
  5. Multumesc pt.raspuns Maximo74,nu stiu cum voi rezolva problema intr-un oras mic ca Reghinul.
  6. am verificat si curatat cu spray contact,acelasi comportament
  7. Multumesc,am sa continui cu verificari pe traseele electrice si revin cu rezultate. » Post actualizat in 04 May 2017 06:01 Atasez un fisier video cu secventa de aprindere si stingere a ledului imobilizatorului20170425_195638.mpg » Post actualizat in 05 May 2017 05:35 Unde gasesc in Ardeal un atelier cu tester pt. piaggio?
  8. Va salut si va multumesc pt.raspunsuri. 1.Scuterul este proprietate personala si nu am de gand sa-l fur. 2.Detin si cheia master(mentionez ca atunci cand refuza pornirea nu merge nici cu cheia master) 3.Tester in jud.Mures nu cred ca gasesc. Unde gasesc un ECU fara imobilizare? Multumesc.
  9. Nu porneste din cauza imobilizatorului(nu recunoaste cheia),se poate şunta ori ocoli sistemul electronic de recunoastere a cheii ? sau care ar fi solutia pt a folosi scuterul?
  10. Dupa o perioada destul de lunga au revenit problemele,chiar daca bateria este buna(incercat si cu baterie de masina cu amperaj mare)scuterul cateodata refuza sa porneasca, elctromotorul pune in miscare pistonul in mod corect dar motorul nu primeste totdeauna benzina,spun asta dupa ce am verificat starea bujiei dupa minute multe de incercari de-al porni cu acumulator de masina(deci nu se pune problema de curent).Bujia era perfect uscata.Dupa cateva zile de repaus al scuterului am incercat sa-l pornesc si spre surprinderea mea a pornit fara probleme.Nu mai am curaj sa ies din curte cu el.
  11. dupa 200 km efdectuati am verificat nivelul uleiului,nu sa modificat deloc,pare ca defectul a disparut,deocamdata continui sa merg cu el fara sa-l duc in service. Asfalt uscat si curat tuturor!
  12. Va multumesc mult pentru sfaturi,mentionez ca motorul ca si functionalitate merge impecabil,il folosesc de 2-3 ori pe saptamana,mai mult in weekend,iarna ii dau drumul o data pe saptamana.anul trecut am facut o tura de 740km in 3 zile(traversare tranfagarasan-transalpina),nici o problema.Saptamana viitoare il duc intr-un service pentru verificari. multumesc inca odata pt.atentia data problemei mele. am sa revin cu rezultate.
  13. la problema mea ar fi un raspuns?poate ,,Dr.Piaggio"(alipop) stie ceva. multumesc
  14. problema sta in felul urmator,am motorul de 3 ani ,am circulat putin cu el,cam 3500 km.cand l-am cumparat am facut schimbul de ulei si filtru. Acum 2 saptamani am verificat nivelul uleiului si era peste maxim pe joja,am scos cu o siringa surplusul si l-am analizat, vascozitatea era mica si murdar cu un usor miros de benzina.Am vorbit cu un mecanic si a spus ca ar fi vorba de termostat in legatura cu socul automat si ca la rece arunca (scapa) benzina in baia de ulei.Kilometri reali ai motorului nu-i cunosc.cand l-am cumparat afisa 6900 km(nu poate fi credibil). multumesc
  15. O alta problema : creste nivelul de ulei in baia de ulei (99% sunt convins ca ajunge benzina in ulei) ce e de facut? multumesc.
×
×
  • Creează nouă...