Sari la conținut

Mihai G

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihai G

  1. Pinionul fata trebuie sa aiba o contrapiulita sau ceva care sa il tina in loc? Zilele trecute mi-a cazut pinionul si ma gandesc ca a cazut din cauza vibratiilor ceva care il tinea...
  2. Am vazut cu ochii mei, scrie pe el '' Mitsuba PM-3 Made in Japan''! Din pacate ajung maine piesele, ca le desfaceam la loc si puneam poza cu el din seara asta! Maine seara fac lucrarea si pun si pozele ca sa va conving de japonezi. Multumesc mult! Chiar de mare ajutor!E pus la favourites
  3. Sunt amandoua pe drum, si termocupla si ventilatorul, maine imi ajung! De-abia astept, le pun cum ajung ca m-am saturat sa ma uit la el! Cel mai probabil !
  4. Ok, o sa testez termocupla cum spuneti voi. Motorul ventilatorului este japonez, Mitsumi sau ceva de genul asta, o sa-i fac o poza sa vedeti ca este capsulat, facut din 2 bucati stranse la mijloc si au un fel de pasta galbena intre ele. Am tot incercat sa-l desfac dar n-am reusit, mai mult il indoi... S-o fi gandit neamtul sa-i lase o modalitate de desfacere dar japonezul cred ca s-a gandit ca mai bine vinde inca un motoras... Am fost la un electrician care mi-a zis ca are carbunii dusi si n-a reusit nici el sa-l desfaca... Asds - motorul are exact simptomele pe care le-ai descris tu! Testat direct pe baterie! Ar mai fi o chestie care s-ar putea sa aibe legatura: nu merge indicatorul de temperatura.Sper sa am putin timp zilele astea sa ii dau de cap pt ca e o nebunie totala cu firele... Eu l-am tinut pornit pana cand am simtit miros de ars. Si l-am tinut in jur de 15 minute.
  5. Am gasit mai devreme pe cineva pe la Hunedoara care dezmembreaza un F650 ST si a zis ca imi trimite termocupla cu tot cu ventilator la 100 lei. Sper sa fie ok, daca nu, baza sta in voi ! Multumesc mult!
  6. Nu pot sa desfac motorasul pt ca e capsulat. Cred ca a ajuns si la mai mult de 90 de grade, imi e si frica sa nu se fi dus garnitura de chiuloasa. L-am tinut sa se incalzeasca cam 5-10 minute si am mai dat si o tura de 3-4 km si tot nu a pornit ventilatorul, asta dupa ce am uns motorasul. Problema e ca la dezmembrari nu am gasit piese nicaieri...Am sunat la romimoto si astept o cotatie Mersi mult! L.E.: Termocupla e 139 si motorasul 1015 lei...imi cam trebuie alta solutie pt motoras. Sa pun motoras de altceva?
  7. Tocmai mi-am luat si eu BMW-ul F650 si dupa ce am muncit cateva zile la el sa-i curat carburatorul de pamant, schimbat 2 o-ring-uri si am scurs jumatate de litru de apa din rezervor am avut surpriza sa vad ca fierbe. Am demontat ventilatorul si dupa ce i-am uns motorasul cu putin ulei am vazut ca porneste daca e pus direct pe baterie, dar nu intotdeauna. Asta e prima problema. A doua e ca dupa ce il montez la loc pe radiator si il cuplez la termostat nu mai vrea deloc sa porneasca, nici ajutat cu degetul, din cauza termostatului banuiesc. Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat de unde sa imi gasesc piesele astea doua?
  8. Iti dai seama ca nu dau nici un ban pe el daca nu porneste si nu pot sa il testez, nu? Din cauza asta am si apelat la ajutorul vostru, pt ca vreau neaparat sa il pornesc. Totusi nu m-am nascut ieri si am muncit pe banii astia... 1150 de euro. L.E.: Am pornit-o si am luat-o Problema era de fapt la mintea cocosului...robinetul de benzina era inchis Aveam doi ''meseriasi'' care se chinuiau sa-si dea seama ce are de nu porneste si ii intreb ''bai frate da' asta nu trebe' sa fie pe ''on'' ?''.A luat-o din prima si dupa asta ne-am chinuit pt ca nu scapa de un jeg din carburator care nu o lasa sa treaca de 3000 de ture. Dupa ce l-a scuipat a fost de vis! Am alergat-o putin in teste, motorul se aude super bine, se vede ca nu este umblat, atins, toate suruburile si garniturile sunt in stare perfecta. Cutia e intr-o stare super buna, fara zgomote/vibratii suspecte si cu o elasticitate a treptelor care chiar m-a impresionat. Ambreiajul tine la fel foarte bine, ca si franele. Se pare ca proiectul a inceput pt ca am de treaba pana la primavara: curatat rezervor si carburator, filtre, schimbat uleiul din furci, toate conductele, toata electrica revazuta pt ca se pare ca are un scurt pe undeva si mai trebuie si o colantare in camuflaj!
  9. Nici nu ma gandeam altfel! Oricum saptamana viitoare trebuie facut si itp-ul pt ca este cam expirat...
  10. O sa caut azi niste cabluri mai groase! Maine ma duc sa o iau si sa-i dau si omului banii Azi o sa iau doua bujii si baterie noua si maine trezim balaurul. Va tin la curent!
  11. Am tinut-o tot timpul cu cablurile de la masina pornita.
  12. Idee e ca as vrea sa plec cu el de acolo pe roti, e intr-un depozit de pe a1 si n-am cu ce sa-l car. Si nu cunosc pe nimeni care sa cunoasca modelul... Daca nu pleaca nici dupa ce ii dau drumul la benzina din carburatoare, ii schimb bujiile, verific fisele si ii verific sita o sa ma intorc cu un mecanic...
  13. Asta fac cand ma duc sa il iau!Am mai citit ca au fost probleme cu membranele carburilor, dar are 49.000 km, deci e ok... Multumesc mult!
  14. Asta o sa fac! Eu sper sa nu fie pompa, de asta imi e frica! Mai avea aproape jumatate de litru in rezervor si i-am pus 2,5 litri de benzina 98 de la Mol... Este '97!
  15. Salut! In primul rand sper ca nu mai exista vreun topic asemanator, am cautat dar n-am gasit! Sunt foarte aproape sa imi cumpar un F650 dar sunt ingrijorat pt ca are probleme cu pornirea. Din ce mi-a spus proprietarul, motorul nu a mai fost pornit de un an si se vede ca asa este (a fost tinut intr-un depozit). Ieri am fost sa il vad si m-am chinuit o ora sa il pornesc. I-am incarcat bateria de la masina, i-am pus benzina cifra octanica 98, socul tras, si nu pornea decat dupa 15-20 de secunde, atunci nu reusea sa ramana la relanti si dupa 10 secunde murea. Daca ii dadeam putin gaz iar murea. Bujiile nu am putut sa le scot pt ca nu aveam cheie la mine, dar nu parea sa fie asta problema din moment ce la un moment dat pornea dar nu reusea sa ramana la relanti! Care ar putea sa fie cauza?
  16. Foarte tare!Penru mine ar fi prima intalnire la care as veni!prezent obligatoriu
  17. Salut! Sunt si eu posesor nou cat de cat de gs500 (din martie).Pana acumn-am avut probleme cu el, decat semeringurile de la furca au trebuit schimbate, in rest totul e ok.Sunt foarte multumit de el, dar as vrea un singur lucru, un parbriz ceva mai retro, in stilul celor din anii '80, cum erau cele de pe GS1000.Help, anybody?O dezmembrare, ceva?
×
×
  • Creează nouă...