Sari la conținut

georgemierlut

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://Georgemierlut@gmail. Com

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    In progres...
  • Motocicleta
    MZ ETZ 251
  • Numar Moto
    tm

Informații profil

  • Motociclete detinute
    3

georgemierlut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Caut intinzator lant distributie,supape admisie,tachet admisie,pentru kawasaki klr 250 din 1994! multumiri
  2. Deci...caut intinzator lant distributie,supape admisie,tachet admisie si levier frana de mana...orice ajutor e binevenit.Pana acum sub 800 de lei aste nu le-am gasit...nu am atatia bani,second hand,din dezmembrari,dar functionale,aftermarket.Multumesc anticipat!
  3. Buna seara! Am un kl250-d(klr) din 1990,enduro.Modelul e prea putin intalnit la noi(cred).Motorul a mers bine,dar azi nu a mai vrut sa porneasca.Dupa mai multe pedale,in incercarea de al porni,pedala s-a blocat.Nu are decat pornire la pedala.Ma puteti ajuta cu vreo idee?Ce s-a putut intampla/defecta?.Nu vreau sa il desfac ca nu ma prea pricep,iar in zona unde e motorul nu am sevice.Multumesc anticipat!
  4. georgemierlut

    MZ

    Buna seara, Am niste piese ce nu le-am mai montat.Sunt noi si de vanzare: Levier de debreiere ambreiaj,Bucsa lagar de cuplare ambreiaj +Inel reglaj ambreiaj Anuntul este si pe olx cu poze(aici nu pot pune).Link: http://olx.ro/oferta/mz-etz-piese-mz-etz-ID3NJtu.html#85934c2344 Pret 250 lei tot!
  5. georgemierlut

    MZ

    Multumesc de raspuns/ajutor,nu o sa exagerez cu latimea rotii.Vreau ceva mai cramponat si umpic mai lat.Atat.Nu vreau enduro din etz(nu ca nu ar putea ) .
  6. georgemierlut

    MZ

    Vreau sa stiu cam ce dimensiune are ca latime bascula spate.Vreu sa imi pun un cauciuc mai lat,dar nu am motorul sa masor locul in care intra roata.Sper ca am fost clar si pe intelesul tuturor.
  7. georgemierlut

    MZ

    Salutare! Are cineva idee/chef sa masoare ce distanta (latime) are furca spate intre suruburule de la prinderea rotii din spate ?Ar mai fi de folos si ce latime are furca catre motor? MULTUMESC ANTICIPAT!
  8. georgemierlut

    MZ

    O intrebare scurta...cum pot face sa sune toba asta de etz mai gros...nu ting ting...
  9. georgemierlut

    MZ

    NU STIU CAT ITI ESTE DE URGENT DAR CAM IN DOUA SAPTAMANI REVIN IN TARA SI AM NISTE PIESE DIN CE AM SCHIMBAT EU.CRED CA MAI AM TOATA CUTIA DE VITEZE COMPLETA SI VREO 2-3 TIJE.PUNE O POZA SA STIU EXACT LA CE SA MA UIT.TE SALUT!
  10. georgemierlut

    MZ

    Adevar graiti D-le,sunt prea mic si prea tanar sa ma bag,asa ca ma las.Vom vedea ce va fi cu "copchilul".Poate are o sansa!Stima.
  11. georgemierlut

    MZ

    Eu am o vorba; "pana nu dai cu capul de grinda de sus,nu vei vedea niciodata pragul",asa ca hai sa il lasam, sa vedem daca se descurca,dar nu putem merge pe varianta esti praf... Sunt de acord!SA CITEASCA! altfel nu va ajunge departe,poate nici nu va incepe bine.Pana una alta,mai MARIUS ce sunt cusaturile alea?!?!? Pai ori facem treaba ori nu...poti mai bine!
  12. georgemierlut

    MZ

    Bafta!Marius!Haideti sa il incurajam,de asta e forum,nu?Nu toti ne nastem cu stiinta... Pune poze din timpul restaurarii poate unii au pareri asupra ceea ce faci.
  13. georgemierlut

    MZ

    Salutare! O intrebare....Sepoate pune pornire la buton pe MZ/ETZ 250? Si daca da cum si de ce piese am nevoie? Multumesc!
  14. georgemierlut

    MZ

    Bujia era veche si praf.
  15. georgemierlut

    MZ

    Salutare din nou! In legatura cu problema legata de ambreiaj era defecta melcul de la debraiere.Acum cam scoate fum si dupa ce se incalzeste se ineaca...o fi din carburator? ? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...