Sari la conținut

inuo

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de inuo

  1. Multumesc de sugestie. As dori sa l schimb. Dar daca stii un atelier bun in Buc care m ar putea ajuta tinas fi recunoscator!
  2. Salut. Posed un Bandit S/ABS 650 cmc an fabricatie 2013. Astazi catre casa am avut neplacuta surpriza sa observ aburi si sa simt miros de caramel...evident curgea antigel. Am oprit rapid si am constatat ca imi curge lichid de racire prin fagurii radiatorului. Daca are cineva de dat un radiator sau daca stiti vre un site unde pot gasi v as fi recunoscator. Am tot luat netul in raspar si doar pe ebay am gasit ceva...din China si Australia. Va multumesc anticipat.
  3. Salut. Posed un Bandit S/ABS 650 cmc an fabricatie 2013. Astazi catre casa am avut neplacuta surpriza sa observ aburi si sa simt miros de caramel...evident curgea antigel. Am oprit rapid si am constatat ca imi curge lichid de racire prin fagurii radiatorului. Daca are cineva de dat un radiator sau daca stiti vre un site unde pot gasi v as fi recunoscator. Am tot luat netul in raspar si doar pe ebay am gasit ceva...din China si Australia. Va multumesc anticipat.
  4. inuo

    Chopper si pentru oras

    M am descoperit a fiomul care vre plimbarea de dragul plimbarii cu zgomote si mirosuri si duduiala de chopper. Graba nu si mai are rostul. Nu am mers la drum lung cu chipper. Cea mai lunga distanta parcursa cu o motocicleta care as putea zice ca se aseamana cu un chopper a fost pe un Maraider de 125 cmc. Treaba e ca trebuie totusi sa merg si prin oras cu ea. Deunde si intrebarile din postul meu referitoare la “strecuratul” prin oras.
  5. inuo

    Chopper si pentru oras

    Din tot ce imi spuneti VN 800 ar fi alegerea potrivita care sa imbine placutul cu utilul. La momentul asta comparatia o fac cu un Suzuki Bandit 650 S (ca de asta am) Care nu mi pare tocmai fasnet in oras. va multumesc frumos pt sfaturi
  6. inuo

    Chopper si pentru oras

    Intruder ul ar fi o optiune. Pare insa masiv pentru traficul bucurestean. Nu am tinut unul intre picioare sa vad cum e...asa ca imi dau cu parerea. Multumesc pt raspuns
  7. inuo

    Chopper si pentru oras

    Multam de raspuns. Uitasem de buget. in jur de 3000 de € . Deci nu visez la ceva nou.
  8. inuo

    Chopper si pentru oras

    Salut O intrebare pentru cei care au state vechi in ale motociclismului pe chopper. Ce model ar fi cel mai potrivit si pentru folosirea in oras ( sa zicem..frumoasa noastra capitala), si care sa te scoata si la plimbare in afara cu pasager, fara sa plangi pe el. Pentru statistica eu is la 1,82m si 95 de kg. Va multumesc anticipat pentru sfaturi si raspunsuri
  9. Daca este de foarte mare ajutor va pot impartasi “chiar acum” ca este vorba de o casca Probiker Synthese.» Post actualizat in 02 Oct 2018 07:59 Multumesc de bunavointa. Miercuri este foarte bine!
  10. Multumesc de ajutor. Daca ai timp maine dupa 16.00 ti as fi recunoscator. Eate modelul simplu ce se fixeaza prin presare.
  11. Salut. Asa cum am prezentat in titlu am pierdut unul din cei doi “bumbi” de prindere a pinlock-ului, si am ramas cu gaurica... as vrea sa remediez problema caci a venit vremea rece si vreau sa montez pinlock. Pot fi cumparate de undeva aceste bucatele de plastic? Sau aveti alte idei de remediere?
  12. salut tuturor am de ceva zile un Suzuki GSX 600 din 1990 si mia aparut o problema. Fapte: Becul de la neutral nu se mai aprinde,chiar daca moto e in punctul neutral, daca este lasat cricul jos moto nu porneste ca si cum nu ar fi scoasa pe liber( cu toate ca este). Evisdent daca las cricul jos in timp ce moto este pe neutru motorul se opreste. Are cineva cunostinta de motitivele defectiunii,mod de remediere? Multumesc anticipat!
  13. Suzuki Marauder GZ 125, an fabricatie 1998, 31000km. acte la zi. pret 1050 euro negociabil. pt detalii 0762279664
  14. vand suzuki marauder, 125 cmc, 30 000 km, 2001, stare foarte buna ideala incepatori/doamne sau mers in oras, sau schimb pe ceva mai mare +diferenta...(0762279664)
  15. inuo

    BURSA MOTO

    vand suzuki marauder, 125 cmc, 30 000 km, stare f. buna- sau schimb pe ceva mai mare si mai dau diferenta...(0762279664)
×
×
  • Creează nouă...