Sari la conținut

sheitan

INACTIV
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    cluj-napoca/the moon above:)
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda CBF 600 S
  • Numar Moto
    dracos

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso, Suzuki SV 650 S

sheitan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sa fie! L-am facut eu... avea o zgarietura pe carena stanga si m-am gandit ca decat sa vospsesc carena , sa caut emblema honda ....poate nu iese culoarea cum trebuie, mai bine il fac eu. Vorba vine eu ...l-am dus la un meserias care numai cu asta se ocupa.
  2. Salut ! Nu vreau sa deranjez cu anuntul meu dar CBF-ul meu este de vanzare. Este in stare foarte buna, din 2004, 33500km, un proprietar in Italia(demonstrabil cu acte) unul aici . Il vand pentru ca schimb tipologia de moto. Am indraznit sa postez pentru ca stiu ca multi amatori de o motocicleta grozava citesc topicul asta . Asa am ajuns si eu sa imi iau CBF, dupa ce am citit tot ce s-a postat pe aici. Atasez si niste poze. Pentru informatii suplimetare pm pe forum sau la tel 0745518013.
  3. Salutare...nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si acum vad disputa pe consumul Cbf-ului....Am modelul din 2004 si in oras nu am scos mai mult de 6% (in general intre 5.4 si 5.7)....e drept ca merg frumusel ..in rest la viteze intre 90-120 imi ia cam 5...poate 5 si un pic....
  4. Va multumesc pentru raspunsuri. Aveam o intrebare "existentiala" legata de luminarea acelui indicator ...
  5. Nu va fie cu suparare, dar mai am o intrebare (si probabil inca o gramada, dar sa le iau pe rand) : la modelul pe carburatoare si fara ABS este luminat ceasul fals unde scrie CBF sau nu? Va multumesc
  6. On topic: Nu cred ca se potriveste carena. Stiu ca la ultima intalnire cu CBD-isti am observat ca la a mea are alt design carena fata de cele pe carburatie. multumesc pentru raspuns desi nu e cel pe care mi-l doream:) Mesaj completat Multumesc de raspuns. Mi-e foarte greu sa ma hotarasc ce gume sa-mi iau. Btw ce Metzeler ai avut?
  7. Salut! sunt mandru proprietar de cbf 600s (model 2004) si am o intrebare la voi: se potriveste carena frontala de la modelul 2008 la modelul anterior (2004-2007)? A mea are o problema si trebuie sa o schimb ; am gasit second dar de 2008. In poza seamana perfect:) stiu ca modelul din 2008 e diferit in aproape toate privintele dar nu ma pot opri sa sper...(pretul piesei noi m-a lasat fara cuvinte). Acum daca tot sunt la capitolul intrebari: a folosit cineva Bridgestone bt 023 , metzeler m5 sau michelin pilot power, road2 sau 3? si daca da ce parere aveti? de road 2 am auzit in general lucruri bune dar si comentarii care m-au pus pe ganduri (ca nu ar fi deloc asa grozave cum se spune)
×
×
  • Creează nouă...