Sari la conținut

cezar.diculescu

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cezar.diculescu

  1. Buna Beatrice, Si cum ai vrea sa protestam? Inca o revolutie? Nu sunt ironic, dar vom fi ca Don Quijote. Chestia cu "meritam", nu prea o inteleg. Dar, pina la urma, este parerea ta si o respect. Numai bine.
  2. Va salut detinatori de CBR, O tot lungim cu intalnirea. Hai sa si concretizam. Eu propun sa ne vedem la AmKart, vineri 23 iulie, la ora 19:00. Chiar data este la capatul Bucurestiului, toata lumea stie unde este si ne ofera si conditii: spatiu, bar, pista etc. Daca sunteti de acord, va rog, confirmati prezenta.
  3. Buna dimineata, Un accident stupind. Ca de fiecare data, VITEZA UCIDE. Am parcurs toate paginile acestui topic. Acum, am o stare pe care nu o pot expune in scris. Concluzionand, sunt consternat. Respect parerile exprimte, dar cu unele nu pot fi de acord. Razbunare, violenta, sange, teapa, blocare trafic etc. Va intreb pe voi toti: ati fost implicati vreodata intrun accident de circulatie pe care l-ati provocat si din care au rezultat victime omenesti? R.I.P. Tibi si condoleante familiei.
  4. Salutare Thomas, Deci Continental ContiSportAttack, este recomandarea ta. O sa ma documentez pt. a vedea care sunt diferentele intre Continental ContiSportAttack si ContiRaceAttack Street. Multumesc pentru sfat.
  5. Salut Cesar, Am trei suflete care ma asteapta acasa si incerc sa-mi temperez adrenalina. Dar ma mai trezesc facand prostii in trafic. Nu am un stil agresiv, dar de fiecare data, in trafic fiind, am "beneficiat" de situatii neplacute (exemplificate foarte bine in mesajul tau), dar peste care am trecut cu bine. Daca aleg ContiRaceAttack Street soft, este ok? Multumesc.
  6. Buna seara, M-ati dat pe spate. Va multumesc tuturor pentru informatiile oferite. Nu eram familiarizat cu toti termenii pe care i-ati folosit (legat de gume), dar incet, incet, am inteles despre ce este vorba si am pus baza necesara viitoarei "investitii". Sunt in tunel, dar cu ajutorul vostru, vad luminita. Va multumesc inca o data si o duminica buna tuturor in continuare. P.S. Prima optiune: Continental ContiRaceAttack Street A doua: Michelin Power One.
  7. Buna seara, Tot "rasfoiesc" paginile acestui site, in incercarea de a obtine informatii, care imi vor fi necesare in alegerea gumelor. Dar nu m-am lamurit. Parerile sunt impartite: hard, soft, Bridgestone, Michelin, Metzeler......... Ce alegerege ati face voi pentru a incalta un CBR 600 RR, din 2007? Cei de la Michelin, au un site (http://www.michelinpowerone.com/en/index.html) care te ajuta sa-ti alegi cauciucurile. Recomandarea lor este Power One. Ajutati-ma sa iau o buna decizie sa va voi ramane recunoscator.
  8. Salut, Nu am fost sa-l vad (la momentul cat imi cautam motocicleta), dar cu siguranta iti pot spune ca se chinuie de ceva timp sa-l vanda. A avut un pret initial de 3650 euro. Acum a mai lasat. Dar, daca pe bikeshop, veti restrange cautarea pe CBR 600 RR, bucuresti si anunturi postate in ultimele 3 luni, vei gasi mai multe detalii. Si din cate mai stiu a cumparoat-o de la www.pecmotorsport.net. Bafta. Mesaj completat Salut, Revin. Poate iti place asta. Am vazut-o, dar aspectul exterior nu ma impresionat. Murdara, neingrijita..... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...006-296003.html
  9. Salutare Domnule, Gusturile nu se discuta si pina la urma, orice sugestie primesti, este subiectiva. Eu, detind un cbr, ti-as recomanda acest model. Nici eu nu sunt foarte priceput, dar inainte de achizitia actualei motociclete, am intrebat, m-am documentat si am ales. Dar am tinut cont de ceea ce-mi doream: o sportiva. In alegerea viitoarei achizitii, alege cu inima. In viitor va fi noua ta iubire. Probleme? Vorbim de HONDA. Fiabilitate, ciclistica, manevrabiliate etc, la superlativ. La ce sa te uiti? Semnele (vizibile) de accidente sau cazaturi, la exterior. Sfatul unui mecanic moto foarte bun, iti poate spune de semnele ascunse. Provenienta este un aspect. Cumparata de la reprezentanta, poate fi verificata mai usor. Faptul ca este un model de viteza, forjatul, este ok. Sunt motare de viteza care lucreza foate bine de la 7-8 mii turatii. Si nu in ultimul rand, testeaza-le pe amandoua. Vei simti pe care o vrei. Nu stiu daca te-am ajutat foarte mult, dar iti doresc sa faci cea mai buna alegere. Toate cele bune.
  10. Salut, Deci suntem 3. Imi astept prietenul sa vina din CO (deh...Croatia) si el posesorul unui CBR, tot de 600, si cu siguranta vom fii 4. Hai ca nu este greu. Tinem legatura. O seara buna. P.S. Numarul meu de tel. este 0722.234.432.
  11. Buna seara, De 4 zile sunt posesorul unui CBR 600 RR. Sustin ideea unor intalniri a proprietarilor de CBR. Sunt sigur ca putem concretiza aceasta idee. Va puteti baza si pe participarea mea.
×
×
  • Creează nouă...