Sari la conținut

kjt

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

kjt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cum ai rezolvat? si eu am aceeasi problema, vreau sa pun inapoi bec normal pe ea si nu mai am mufele originale, de unde ai cumparat mufe?
  2. woooow, da stiu c-am pus ceva in coada la download ) multumesc pentru munca voastra, de a strange aici toata documentatia (filme + carti). sunt convins ca ma vor ajuta enooorm!! multumesc!
  3. kjt

    Motociclisti, ATENTIE !

    salut... am motor de cateva zile... si ieri seara am fost la Arc... am vazut acolo cativa baieti, care au plecat in acelasi timp cu mine... si unul dintre ei... desi veneau masinile din stanga (dinspre aviatorilor catre piata presei), el a taiat calea la masini si s-a dus s-a asezat in minicoloana de masini, formata in asteptare catre stanga spre Victoriei... eu ca incepator... uitandu-ma la o faza d-asta... ce pot sa zic: "cum si-o cauta unii cu mana lor?"... ori ca statea aici in statia de autobuz (chiar in fata la parc) si astepta sa se "duca" coloana de masini, ori ca a taiat calea la masini si s-a dus si a stat in sens giratoriu la arc, care a fost castigul? [norocul ca nimic nu s-a intamplat in momentul respectiv, nicio masina sa accelerez, nu i-a scapat ambreiaju' etc...]. in fine, am mai mers si zilele astea... si am observat diverse greseli care sunt facute in mod frecvent pe motor, si avand permis atat A cat si B de 6 ani de zile, insa am mers doar cu masina... imediat sesizez diversele greseli. Mie imi place foarte mult comunitatea moto, cum se discuta, cum se saluta, cum se protejeaza etc... insa fratilor, hai sa vedem si putin realitatea... ca vina nu e 100% la conducatorii auto (cum ziceti conservari, m-as arunca in aceeasi oala , ca si multi altii dintre voi, care, sunt convins, conduceti si moto si auto).
×
×
  • Creează nouă...