Sari la conținut

mary_bobitza

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mary_bobitza

  1. salutare!!! intr-o graba prosteasca am conectat bateria invers..(stiu, sunt bou).. nu am apucat sa pun contactul, dar o mica scanteie tot a iesit!... rezultatul: totul mort!! dati-mi o idee, un sfat ce s-a ars (pp ca e o rezistenta) si pe unde se afla ... caci nu am habar... (yamaha xt600). multumesc!
  2. mersi de reply!!! dar cine nu ti-a recomandat mineral??.. mecanicul??..
  3. salutare baieti! pt ca tot se apropie primavara cu pasi repezi vreau sa va intreb ce tip de ulei bagati voi la motoare. anul trecut eu am pus 20w50 cepsa, dar anul asta ma gandesc sa pun 10w50 tot cepsa... ce credeti?
  4. Nu inteleg...piesele nu ar trebui sa se gaseasca la reprezentanta Suzuki????..Intreb pt ca nu am nici cea mai vaga idee...
  5. Nu vreau sa creez vreo polemica, dar orice patzanie povestita de voi ma ajuta sa imi fac o parere si astfel sa iau o decizie. Stiu ca un sh nu se compara cu una nou-noutza, dar nici banii investiti nu sunt la fel.
  6. Multam pt primirea calduroasa. Asfalt uscat tuturor!
  7. /index.php?showtopic=541234 asta e banditul ce tre' sa vina la mine!
  8. 1000 iepuroi de la un baiat din Cta. La banii astia nu cred ca gasesc de 600...si fiind incepator, ma cam feresc de 600. Multam fain. M-ai linistit, pot sa il iau cu inima impacata!
  9. Salut baieti! Sunt pe cale sa imi iau un badit de 400 cc din '97. Spuneti-mi, va rog, se mai gasesc piese pt acest model?? Nu as vrea sa dau banii de pomana mai ales pe praful asta... Banditul e ok, l-am probat, nu plange pe nicaieri, l-am pornit la rece, la cald ...in fine, sunt pornit sa il iau. Cred ca e potrivit pt un incepator. Mai ramane problema pieselor... Multumesc anticipat pt raspuns.
  10. Salutare la toata lumea! Am dat exam, am luat permisul si imi place ff mult banditul de 400...mai ales ca am facut si scoala pe un astfel de motor. Intrebarea mea la voi e daca se merita banul, daca snut fiabile, daca se gasesc piese, etc, etc... Am gasit destule anunturi si pretul unui astfel de motor nu e deloc mare: 1000 - 1500 euro! Voi ce sfat imi dati??
×
×
  • Creează nouă...