Sari la conținut

13SBF

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 13SBF

  1. Va multumesc pt ajutor. Va voi contacta cand ma decid / o sa am timp sa ma ocup.
  2. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un magazin online sau cu un nr. de tel de la cineva care poate sa aduca urmaltoarele piese pt un DL650 din 2005? - filtru ulei - filtru aer - placute de frana spate (sau vin in set?) - Si pt a continua... ma bate gandul sa imi pun xenoane pe motor, ceva opinii (eventual contact / marca / pret) referitor la asta? - Azi mi-am montat si o priza (tip bricheta auto) si ma gandeam sa imi iau un GPS, (cel vechi s-a stricat). Stie cineva vre-un GPS care e eventual "mai bun" pt a fi montat pe motocicleta, eventual cu suport pt asa ceva? Va multumesc anticipat.
  3. Azi mi-au venit cauciucurile Heidenau K 76 (fata, spate) de la maxiscooter (www.heidenau.ro). S-au miscat foarte repede cu livrarea, acum urmeaza sa le montez / testez si sa ma dau si eu cu parerea. Mersi din nou pt. ajutor. Asfalt uscat va doresc!
  4. Multumesc tuturor pt. raspunsuri. Da, citisem pe niste forumuri nemtesti despre vibratia la viteza mai mica si vroiam sa aud pareri, bine ca nu deranjeaza prea tare. Trebuie sa ma decid intre Metzeler Tourance pt care am si primit oferta de pret de la ROMI3 si K76. Tourance-ul costa aprox 1000 Ron (fata+spate) iar K76 cam 550, deci la jumatate de pret. Merita oare diferenta pana la Tourance? Mersi tuturor.
  5. Salutare, de cateva saptamani tot caut pe net, citesc review-uri despre cauciucuri pt. un DL 650. Am gasit mai multe cauciucuri care se potriversc si sunt "cele mai bune" (Metzeler Tourance, Metzeler Roadtec Z6, Michelin Anakee 2 sau chiar Heideneau K 76). Problema e ca atunci cand in sfarsit m-am decis sa le si cumpar nu gasesc nimic nicaieri la dimensiunile DL650-ului. Am tot cautat pe site-uri chiar si la asa numit dealeri Metzeler pe Romania de ex, dar nimic, nu au in stoc si nu aduc la comanda (LOL... Romania). Stie cineva vre-un magazin sau dealer care aduce cauciucuri pt DL650 (110/80/19 si 150/70/17)? As prefera in ordinea Metzeler Tourance, Tourance EXP, Michelin Anakee 2... A folosit cineva Heidenau K76? Se zice ca vibreaza la viteze intre 30-50km/h. Orice informatie e binevenita, va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...