Sari la conținut

Dade

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti

Dade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cand vezi un 'bou cu BMW', model sub 2005, cu abtibild cu ATENTIE LA MOTOCICLISTI si care iti face loc sa treci, sa bati usor in geam. Poate iti schimbi putin parerea Sanatate biker-ului.
  2. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Au fost scoase cateva sute de exemplare din cate stiu. Vrei sa spui ca nu esti pasionat de 2002 din moment ce ai 3? Le-ai cautat bine cred.
  3. Dade

    BMW SUPERMOTO

    @sconx: Cred ca au fost intelese anumite aspecte care mi-au fost explicate de catre altcineva si ii respect parerea. Si-a facut cunoscuta parerea despre mine, ba chiar m-a ajutat. BMW-ul meu nu are numere de Bulgaria. Si nici manele nu ascult! Iar despre masina emblema BMW a anilor '70 nu as avea prea multe de spus pentru ca, personal, nu am intalnit pana acum un posesor ca sa-ti povestesc alte lucruri mai interesante decat ar sti doar un pasionat.
  4. Dade

    BMW SUPERMOTO

    @Popescu_MihailRaul: iti multumesc pentru ponturi. Apreciez! In mare parte ai dreptate. Probabil am dat buzna si trebuia sa formulez altfel. Nu a fost cu intentie. Nu am acces la date, intrucat Google-ul imi este interzis sau un alt material mass-media. Asadar, tot prin motociclisti pot afla lucrurile interesante ale marcii in materie de motoare. @pogor: te inseli! Nu am studii in domeniul Jurnalismului. Asadar, postul tau nu are rost.
  5. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Nu sunt angajata! Daca citeai de la inceput ai fi stiut ca nu sunt angajata BMW. Referitor la alaturarea snobismului persoanei mele, nu pot sa-ti spun decat ca iar vorbesti din globuri de cristal sau citi in stele pentru ca nu am vreun BMW scump. Pur si simplu e luat cu banii din munca mea de 9 ore. Este un BMW vechi si am preferat calitate in schimbul unui Logan care ma costa la fel, dar l-as fi avut mai putin timp si se stricau piesele mult mai des. Esti genul de om care se ocupa cu ironii si jigniri ieftine, iar asta nu iti va face cinste in viata. Nu am jignit pe nimeni, nu am obligat pe nimeni sa participe cu mine la articol, am pus o simpla intrebare pe care puteai sa o ocolesti intr-un mod elegant. Fara glume si fara a-ti scoate in evidenta misoginismul cras de care dai dovada. Din moment ce doresc sa scriu pentru revista, inseamna ca am un motiv venit din pasiune. Cu atat mai mult cu cat, desi am fost ironizata, voi continua sa scriu.
  6. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Se trece peste un amanunt: sunt implicata benevol si voluntar in aceasta actiune. Imi iau din timp doar pentru pasiunea pentru marca BMW si sunt tinta ironiilor. Intr-adevar, ma pricep mai bine la masini. Dar am specificat ca articolul este facut in mare parte de posesor! Consider ca articolul, practic facut de un motociclist care isi cunoaste motorul nu poate fi unul indoielnic!
  7. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Un articol- interviu nu necesita cunostinte majore in domeniul respectiv. Ziaristii care iau interviuri si scriu articole despre si cu artisti/ actori/ muzicieni, nu trebuie sa fie actori/muzicieni etc. Nu? In general nu punctez greselile gramaticale sau ortografice, decat atunci cand este cazul.
  8. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Ironiile sunt la ele acasa pe motociclism.ro, dar cu asta deja m-am obisnuit. Ca sa te lamuresc putin: eu scriu strict ceea ce imi spune posesorul, cu unele "slefuiri". Primul articol a fost vazut mai intai de motociclistul in cauza si apoi dat spre tipar, intrucat apare numele lui in revista. Referitor la "cunostiIntele" mele, nu ma cunosti si nu cred ca esti in stare sa-mi evaluezi capacitatile intelectuale. Daca toti care scriu un articol ar trebui sa aiba pregatire in domeniul respectiv, am ramane cu mult mai putine materiale ziaristice. Repet si insist: nu ma/ne intereseaza atat de mult detaliile tehnice, cat suntem deschisi la experienta pe un motor al marcii BMW. Iar pasiuni avem cu totii si crede-ma ca pot intelege cand un pasionat imi povesteste despre calatoriile facute, spre exemplu.
  9. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Yeeey! Eu am zis sa o iau pe modele. Acum enduro (s-a nimerit sa fie si touring- este un user de pe forum ), apoi vitezana, apoi touring si un politist. Dar mai umbla la aprobari pt ca nu are voie. Dar nu e batuta in cuie ordinea. Asadar, daca tu ai o moto mai veche, ar fi interesant Daca esti interesat vorbim pe pm mai bine.
  10. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Stiu problema AB. Ma refeream la faptul ca mi-ar fi usor sa sun la AB sa cer detalii. Dar vreau sa scriu despre pasionatii de moto BMW. Cred ca e in avantajul ambelor parti. Eu scriu articolul (benevol, nu sunt platita pentru asta), iar motociclistul se regaseste in paginile revistei alaturi de moto Stiu ca nu prea sunt posesori de vitezane BMW, intrucat sunt destul de scumpe. Dar ma gandeam ca am o sansa pe forum. P.S.: Daca esti interesat, imi poti da un pm.
  11. Dade

    BMW SUPERMOTO

    De ce as scrie prostioare? Ma intereseaza intr-o mica masura detaliile tehnice. Se pune accent pe relatia dintre moto si posesor. Traseele, problemele aparute (suntem in legatura si cu AB), punctele forte ale motorului sunt lucrurile care ne/ ma intereseaza.
  12. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Enduro & touring Scopul articolului este de a prezenta motociclistul si motocicleta BMW. Ar fi simplu sa dau un search pe Google sau sa sun la AB pentru detalii si descriere. Dar nu vrem asta. Revista este pentru pasionati!
  13. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Cum adica viteza preferata? Nu am nevoie de un model anume. Sa fie doar de viteza. Am scris un articol despre un R 1200 GF Adventure, dar am nevoie si de touring si vitezana.
  14. Dade

    BMW SUPERMOTO

    BMW de viteza caut. Imi cer scuze pentru neintelegere!
  15. Dade

    BMW SUPERMOTO

    Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un posesor de motor BMW de viteza pentru un articol in coltul motociclistului in revista bmwclub. Este cineva pe forum?
×
×
  • Creează nouă...