Sari la conținut

lomo

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    zzz
  • Motocicleta
    Ducati Monster 620ie
  • Numar Moto
    zzz

lomo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare tuturor, Aveti idee cam cat costa revizia de 20k km, si daca se schimba ceva (gen curea, lichidul de frana/ambreiaj, filtru, etc). Va rog daca sunteti care ati facut recent revizia sa-mi spuneti cat a costat.
  2. M-am murdarit prima data pe maini cu sange negru de monstru:D si acum s-a format o legatura mai stansa intre mine si fier. Am nevoie de o garnitura de galerie, unde pot gasi una? Este magazin cu piese ducati in buc? eu pe net am gasit doar sibiu
  3. Ms mult, si garnituri pe unde gasesc?
  4. Am o problema la galerie in fata cum iese din motor scapa fum pe la garnitura, trebuie sa mi iau o garnitura ceva noua? sau sa incerc sa il desfac si sa il strang iar.
  5. Gata am luat ITP/RAR, cum le-am luat fara oglinda dreapta si semnal pe spate e poveste. Pana la ce ora stati diseara la academie? Eu termin programu' pe la 21.
  6. Ok. Ramane pe diseara. Chiar ma intrebam a cui sunt monstrii de la petrom
  7. Drumul taberei (intersectia Sibiu/1Mai langa Favorit), dar e foarte aproape nu e problema de ajuns, daca plecati la plimbare:D sa ma luati sa nu raman pe treptele academiei.
  8. Ok, in principiu le iau dar vreau sa le vad intai:D astazi lucrez pana la 21, sambata asta daca poti dupa 15 (duminica/luni aproape la orice ora) ne putem vedea la apasu bar (acolo tin motoru momentan) sau in alt loc... dar mi-ar placea la motor sa-mi arati cum schimb bujiile (teoretic stiu si eu cred ) si poate sa te mai uiti la el sa-mi zici daca mai are vreo "buba". Poate am sa ajung si eu miercurea asta la academie sa ne cunoastem:D. Daca ma ia cineva pasager platesc grass/gas/ass, sa-mi spuneti sa aduc si casca. Cum as putea sa mi cumpar Geaca sa imi ajunga in mai putin de 1 luna (asa e la united motors).
  9. Salutare monsteristilor, Ma primiti si pe mine pe canapea? Sunt posesorul unui monstru (620 ie. 2002 negru/gri ) de o luna dar nu l-am inmatriculat inca din cauza unor mici probleme pe care sper sa ma sfatuiti sa le pot rezolva cat mai repede, si nu am nici plasticul inca , poate la sfarsitul lunii am sa termin scoala si sa dau si examenul. Am facut asigurarea motorului dar neavand resedinta in buc. nu am putut sa-mi iau numere rosii din buc. sa il duc la rar/itp. Poate cunoasteti pe cineva cu remorca/duba care m-ar putea ajuta (contra cost) sa il duc la rar/itp. A doua problema ar fi ca are doar o oglinga pe stanga, si as vrea sa am 2 nu doar pt itp/rar, unde as gasi niste oglinzi dragute dar ceva mai ieftine decat cele de la rizoma/barracuda.
×
×
  • Creează nouă...