Sari la conținut

dany_ldy

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dany_ldy

  1. gagyko, nu ma scrye aja k ma doare okyy jy niki nu te faki intzeleasa jy may fake jy lumea myjto de tyne. ku o kaligrafie d'asta ay pyerdut dyn start, yndiferent de argumente. Inceark sa vb normal kand te angajezy intr- polemyk/dezbatere. mkey?

     

    Cine nu m intelege, nu tb s se chinuie! Msg era pt cineva anume si el sigur a citit...nu mai are importanta dc a inteles. dc vrea cineva s fak misto...prea putin m intereseaza pt k fiekre intelege asta in modul lui si e doar o parere. u probabil consideri k ai facut misto cu ce ai scris mai sus dar din pct meu de vedere ai facut misto de tine insuti pt k nu despre asta se discuta in topic. Iar chestia cu piedutul...scz dar nu particip l nici un concurs si nici nu vreau s iau vreun loc l cine ataca pe cine! mi-am spus doar punctul de vedere in legatura cu accidentul si anumite opinii despre acest subiect, nu k altii kre uita despre ce se discuta de fapt aici si gasesc ei subiecte "interesante" cum ai gasit u! :what:

  2. Daca politia ar aplica literea regulamentului, nimeni in tara asta nu ar mai avea permis. Condusul practic e cu totul alta mancare de peste fata de teoria din testele ptr permis. In teorie ce spune HD e perfect valabil, desi parca sunt cam restrictive regulile in opinia mea. Dar perfect aplicabile incepatorilor (nu ma refer la anul de permis ci la experienta in trafic). Eu nu sunt de acord cu viteza aia in care sa te poti da oricand jos de pe motor. Parerea mea e ca fiecare in functie de experienta, motor, locatie etc, fiecare isi poate permite o alta viteza de siguranta.

    Numai cei care nu conduc frecvent isi pot inchipui un trafic ideal, fara abateri de la regulament. Si parerea mea e ca cei care sfideaza orice norma de bun simt (intors in strada unde nu e voie, depasit pe pod, in curba fara vizibilitate, etc) trebuiesc arsi rau de tot. Dar de la asta si pana la a nu sti ca de pe cedeaza trecerea la ora de trafic aglomerat nu se intra decat cu bunavointa celor pe care ai OBLIGATIA MORALA sa-i lasi sa intre atunci cand va fi cazul e cale f lunga. In final omu ala iese vinovat, aici se avanseaza tot felul de sume pe care trebuie sa le plateasca cand in realitate nu are doar vina sa fi cerut putina ingaduinta pentru ca toti circulam pe aceleasi strazi pana la urma. Si inevitabil vom avea nevoie de toleranta celorlalti atunci cand gresim sau doar nu resusim sa intram intr-o coloana de masini bara la bara. Noroc ca s-a trezit Sfanta Motociclista sa respecte tocmai acum regulile si sa faca uz de prioritatea oferita de codul rutier, ptr ca daca doua benzi s-au oprit ca sa treaca omu, normal, omeneste, in spiritul traficului era sa se opreasca si o amarata de motocicleta ca nu dadeau turcii.

    Nu cred ca femeiloe conduc prost, dar in cazul de fata se aplica regula, barbatii sofeaza, femeile shoferesc.

    Sanatate bikeritzei, sa te faci bine repede si fara urmari. Mai aprofundeaza la partea practica a traficului.

     

    Nu credeam k pot exista oameni atat de incapabili sa-si foloseseak putin creierul inainte sa deschida gura sau sa afirme chestii de genul celor de mai sus! Cocoshel....u esti chiar prost sau vrei sa faci pe interesantul aici??? sau faci economie l citit si apoi scrii si u ceva s te afli in treaba? cele 2 benzi nu s-au oprit s treak "desteptul" kre se credea probabil in vreo coloana oficiala si toti tb s se opreask in fata lui....ci au fost nevoiti s se opreask din cauza k el s-a bagat k un bou ce este. iar ea nu a mai apukt s opreask si e normal. cum poti fi atat de inapoiat mintal k intr-un astfel de caz s incerci s cauti vina motociclistei? sau poate k nu mi-am dat seama pana acum dar esti un frustat misogin kre se simte in pericol din cauza k o femeie poate face un lucru kre e predominant fascut de barbati si de multe ori il face chiar mai bn!

  3. Partia de ski(Partia Chilii) data in folosinta recent e cam la 5 km departare de oras, pt doritorii care vor la revelion ;)

    Partie dotata cu tunuri de zapada, telescaun.... ca o mica precizare!Acu, sa fie si zapada, ca nu poti da cu tunu pe uscat, dar sa speram ca va fi :laugh:

     

    Asta ca o "mica" precizare....deci, in functie de vreme, aduceti-va care aveti si schiurile/placile/capacele de wc cu voi :laugh:

     

     

    S inteleg k acolo facem revelionul? :) pot s imi aduc sania? :huh:)

  4. Dude are you serious?era incepator

     

    1. So kawasaki zx6r cat are top speed?cred ca pe la 270 km/h ajunge cu siguranta daca nu gresesc.Deci extrem insemna mana in gaz pana la maxim corect nu?vitezist insa ce inseamna in viziunea ta? ?180- 200 km/h ??

     

    2. Nu e posibil sa fi intrat el pe contrasens in curba si sa fi ajuns in aripa masinii??

     

    E si asta o varianta plauzibila nu crezi?

     

     

    Sa-i fie tarana usoara :rolleyes: :huh:

     

     

     

    Ce naiba tot incerci tu s scoti motociclistul vinovat? Eu era s fiu lovita de vreo 3-4 "d-astia la 70-80 de ani" pana acum. nush cum mai au dreptul s mai conduk knd nu sunt in stare s vada 5 metri in fata. Si cumva crezi k dc motocicleta ajunge la 270 km/h cu atat mergea si el? Nu conteaza asa mult k dc ai motor de 600 sau de 125. Ambele prind peste 100 km/h, suficient s te omoare, mai ales dc esti "ajutat" vreun sofer.

×
×
  • Creează nouă...