Sari la conținut

dany_ldy

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    C-lung Muscel & Bucuresti :))
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CBR 600rr
  • Numar Moto
    B-XX-LDY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600rr

dany_ldy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cine nu m intelege, nu tb s se chinuie! Msg era pt cineva anume si el sigur a citit...nu mai are importanta dc a inteles. dc vrea cineva s fak misto...prea putin m intereseaza pt k fiekre intelege asta in modul lui si e doar o parere. u probabil consideri k ai facut misto cu ce ai scris mai sus dar din pct meu de vedere ai facut misto de tine insuti pt k nu despre asta se discuta in topic. Iar chestia cu piedutul...scz dar nu particip l nici un concurs si nici nu vreau s iau vreun loc l cine ataca pe cine! mi-am spus doar punctul de vedere in legatura cu accidentul si anumite opinii despre acest subiect, nu k altii kre uita despre ce se discuta de fapt aici si gasesc ei subiecte "interesante" cum ai gasit u!
  2. Nu credeam k pot exista oameni atat de incapabili sa-si foloseseak putin creierul inainte sa deschida gura sau sa afirme chestii de genul celor de mai sus! Cocoshel....u esti chiar prost sau vrei sa faci pe interesantul aici??? sau faci economie l citit si apoi scrii si u ceva s te afli in treaba? cele 2 benzi nu s-au oprit s treak "desteptul" kre se credea probabil in vreo coloana oficiala si toti tb s se opreask in fata lui....ci au fost nevoiti s se opreask din cauza k el s-a bagat k un bou ce este. iar ea nu a mai apukt s opreask si e normal. cum poti fi atat de inapoiat mintal k intr-un astfel de caz s incerci s cauti vina motociclistei? sau poate k nu mi-am dat seama pana acum dar esti un frustat misogin kre se simte in pericol din cauza k o femeie poate face un lucru kre e predominant fascut de barbati si de multe ori il face chiar mai bn!
  3. Si tu??? Eu am macat de la revelion pana acum mai mult dekt mancam intr-o saptamana inainte K nu am mai fumat de pe 1 ian Sper s fie trecatoare starea )
  4. Orlando, cred k o s va fac si eu o vizita...dar nu cred voi sta mereu acolo. oricum, eu plec maine aks si ne vedem knd ajungi si u. pup
  5. S inteleg k acolo facem revelionul? pot s imi aduc sania? )
  6. Ce naiba tot incerci tu s scoti motociclistul vinovat? Eu era s fiu lovita de vreo 3-4 "d-astia la 70-80 de ani" pana acum. nush cum mai au dreptul s mai conduk knd nu sunt in stare s vada 5 metri in fata. Si cumva crezi k dc motocicleta ajunge la 270 km/h cu atat mergea si el? Nu conteaza asa mult k dc ai motor de 600 sau de 125. Ambele prind peste 100 km/h, suficient s te omoare, mai ales dc esti "ajutat" vreun sofer.
×
×
  • Creează nouă...