Sari la conținut

romeo_

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    suzuki gsxr

romeo_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand urgent casca scorpion exo 750, marimea L,stare impecabila,am nevoie de bani urgent si nu mai detin moto acestea sunt cauzele vanzarii.Predau casca in timisoara.Pret 250 de lei.Repet o vand la pretul asta pentru ca am nevoie de bani astazi.0751342331
  2. Din pasiunea pentru enduro si aerul tare al muntilor as vrea sa deschid o scoala si mai multe trasee enduro in localitatea Bucova Jud. Caras-severin la aprox 25 km de Hateg si 40 de Caransebes.Cei care au trecut pe DN 68 au vazut potentialul zonei.La baza vaii Bistrei am un teren indeajuns de mare pentru campare,poate si un mic service.Tot aici as dorii sa fac mici trasee pentru incepatori inaite de a se aventura in munti.In zona sunt multe pensiuni si locuri de cazare la preturi foarte acceptabie.Cei care sunt interesati sau pentru cei care au mai incercat sa faca asa ceva putem lua legatura sa adunam mai multe idei si sa ne apucum de treaba.O sa revin in weekend si cu poze pentru a descoperii mai bine zona.
  3. romeo_

    ELECTRICIAN!

    Multumuesc sper sa il fac din cate am vorbit a zis ca poate sigur luni il repar.Inca odata multumesc raman dator.
  4. romeo_

    ELECTRICIAN!

    Am mare nevoie de un elcrtician sau un mecanic caresa se priceapa la electromotoare.Var og daca cunoasteti datimi un nr de telefon sau o adresa de mess va rog.Electromotorul este de suzuki burgman.
  5. buna am ramas in pana cu burgmanu mi s-a spart un carbune de la electro-motor.Aveti idee de unde as putea sa iau unul sau macar carbunel.ms anticipat
  6. pai dak tot mergi intreaba te rog si de bucsa k sa stiu dak este si pretul.ms
  7. nu am dat jos bucsa inca dar pe vineri spes sa o dau as vrea sa stiu de pe unde as putea sa cumpar una daca nu mai este buna o sa revin pe vineri cu detalii.ati facut vreodata schimbul de ulei ce model ati folosit?
  8. ok si ca sa pot sa vad daca e rupta rebuie sa dau roata jos si sa scot bucsa sau cum si deaca e rupta de unde as putea sa o cumpar ?
  9. ok ms mul o sa incerc saptamana viitoare Si mai am o problema nu imi merge nici vitezometrul nici kilometrajul in prima faza am crezut ca este siguranta arsa si asa a fost am inlocuito cu una noua de la piese auto acelasi amperaj aceiasi forma si tot nu merge aveti vreo idee?
  10. cred ca nu merge sa dau jos daca desfiletez doar prezonul
  11. Buna burgmanistilor am si eu un suzuki burgman an 400 an 2000 dar nu sunt din Bucuresti.Cauciucul spate cam lasa aer si as vrea sa il dau jos sa il duc la vulcanizare.As vrea sa stiu daca trebuie sa dau jos si toba sau nu poate stiti.Sice fel de benzina folositi ca sa mearga ok.Toate cele bune si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...