Sari la conținut

skullz

Super Membru
  • Număr conținut

    518
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de skullz

  1. Pai de oprit nu cred k se mai punea problema knd mi-a sarit in fata in 1-2 metrii. Am strans franele, ghidonul era usor intr-o parte, eu usor aplecat, normal ca am cazut. Oricum a fost mai bine zic eu decat sa il iau pe ghidon si cine stie in ce masina de pe sens opus sa ne oprim.

    Faptul e oricum consumat.

     

    Clar faptul e consumat.

     

    Eu am o politica pe care o aplic asupra mea, cand vine vorba de intamplari din astea nefericite: imi pun intrebarea "ce am gresit eu?"

     

    Sunt sigur ca o sa gasesti raspunsul daca iti pui aceasta intrebare, si foarte probabil o sa te ajute pe viitor.

     

    Bafta!

  2. Salut, eu sunt protagonistul din pacate :|.

    Am venit acum de la spital, bartanul are umarul si mana dreapta fracturate. Urmeaza sa ma duc la 18 la Udriste sa dau ultimele declaratii si sa vad ce se intampla.

    In ceea ce priveste accidentul, erau martori care au vazut k era pe rosu si era singur pe trecere, iar in romana pe trecerea aia la ora pranzului nu poti sa treci cu masina knd e verde la pietoni nici sa vrei.

    Veneam dispre Dorobanti, prin fata pe la Ase, am facut rond-ul sa o iau stanga spre Unirii. Am asteptat sa treaca masiniille de pe Dacia si dupa am pornit spre Unirii. L-am vazut pe batran destul de tarziu, knd era la mijlocul strazii, insa l-am vazut. S-a oprit o secunda si in momentul ala am zis k cel mai bine il ocolesc decat sa incerc sa opresc tare. Insa in secunda urmatoare a fugit in directia in care incercam sa il ocolesc. Nu am mai avut ce sa fac si am strans franele si am culcat motocicleta, am zis k e mai bine asa decat sa il iau din plin. Sau poate asa a fost ratiunea pe moment. Cert este ca l-am secerat si l-am transtit la pamant :(.

    Intr-adevar, eram in drum sa imi cumpar crash-bar-uri, cam tarziu acum.

    Doamne ajuta sa fie totul ok si sa nu fie probleme cu politia si sa se faca bine batranelul repede.

    Revin cu detalii.

     

    Culcat motocicleta este un mod mai interesant de a spune ca ai cazut...

     

    Cauciucurile sunt partea cea mai aderenta a motocicletei, deci daca nu reusesti sa opresti intr-o anumita distanta cu ele in jos, cu atat mai putin vei reusi cu ele in sus, sau in lateral sau in orice alta parte decat pe asfalt.

  3. Nu imi plac nici mie toti soferii (in afara de propria persoana) , dar am vazut niste baieti crosetind printre masini cu motoru' de m-a lasat inima si culmea si eu eram pe motor , dar mergeam usurel , ca batrinii. Despre asta e vorba.

     

    Si pe mine ma depasesc toti bikerii in trafic :) ... si sunt mandru de asta :cheers:

  4. Moarte conservarilor si mosuletilor beti care ne vaneaza!

     

    Sincer, nu simt nici un fel de mila sau compatimire pentru inconstientul asta mort... bine ca macar pasagera a scapat (so far) de costumul din scanduri...

     

    Daca dai sfat unui incepator sa-si ia un motor calm, sariti toti in sus "Nuuuuu, ca e ok si R1 da' sa-i dai in goarna numai pe unde trebuie..." si pe urma moare cate unu'...

     

    L.E. Moarte si excrescentelor anormale de pe tulpina copacilor... care ne vaneaza!

  5. PPS: Portal 2 cum vi se pare? Eu m-am distrat foarte mult cu jocul asta. Dumele roboteilor sunt fenomenale :P

     

    Demential!

     

    L-am terminat acum vre-o 2 zile. L-am cumparat pre-order 2-pack impreuna cu un prieten. Astept sa termine si el SP ca sa jucam si campania de multi :moron:

     

    Demential end-song... ca si la primul :P

     

    SPOILER!!!!

    SPOILER!!!

     

    P.S. SPAAAAAAAAAAACEEEE!!!

  6. auzi hapkiokar '' la intrebarile fundamentale ''de ce ''si '' in ce scop?""aporetica rurala romaneasca raspunde :''d-aia''.......crezi ca daca arunci cateva cuvinte in engleza , intorci rahatu' pa dos , tu budala si zmaelu....caragiale de v-ar fi cunoscut....ba englezilor ....''.....istoria romanilor dezgolita de crucile de pe scuturile voievozilor e egala cu zero.Ca doar voievozii nu s-au batut pentru ridicarea nivelului de trai!Istoria se face cu Biserica.''nu ne dam cu motocicletele, ne plimbam cu ele .... :) :)

     

    You sir, are a fucking moron!

     

    Daca tot o dai de gard pe aici cu limba romana, ti-as putea sugera sa inveti sa scrii corect?

  7. * ai facut un sir de presupuneri si acum esti multumit. nu ma bucur ptr. tine, dar te inteleg.

     

    nu m-am uitat la tine in profil ptr. ca nu mai sunt curioasa. ai reusit sa "omori" curiozitatea. too late!

     

    P.S. da, putem sa stam oricand de vorba, daca pastrezi distanta necesara fatza de spatiul meu vital. adica respecti o regula minima de bun simt. ceea ce, se pare, aici pe forum nu este posibil. si nu e vina nimanui, cred. pur si simplu virtualul reduce distantele la minim, chiar si atunci cand ele sunt necesare/bune.

    saptamana viitoare sunt de gasit la Otopeni, pe 29, de la ora 8 pm. alte motive sa ma socializez cu un motociclist virtual nu am, in afara de reuniune/petrecere moto.

     

    Nu sunt cu nimic mai multumit sau nemultumit decat inainte de a incepe aceasta amuzanta conversatie cu tine :lol:

     

    Totusi nu inteleg de ce faci atata pe victima, cand tu esti cea care a aruncat prima insulta (tipic pentru credinciosi, de altfel). Ar trebui sa stii vorba "Cine seamana vant, culege furtuna..."

     

    In privinta ateilor care n-au fost niciodata credinciosi, iar vorbesti in necunostinta de cauza. 99% din ateii de aici au fost mult timp credinciosi (poate chiar mai credinciosi decat multi credinciosi de pe aici), dar la un moment dat au realizat ca-i basm.

     

    Cand oi ajunge la varsta ta (eu m-am uitat la tine in profil ca sa vad cu cine stau de vorba) sper sa fiu ceva mai intelept si sa fiu in stare sa particip la o discutie fara a insulta pe cei care nu-s de aceiasi parere cu mine.

     

    Probabil esti prea orgolioasa (ca toti credinciosii, de atfel) ca sa accepti ca am dreptate in cele de mai sus, asa ca nu ma mai obosesc.

     

    Pace tie!

  8. nu-s fan matrix stai linistit dar pur si simplu nu vad rostul unui univers asa ampulea...bang! trebuie sa fie un plan, ceva, un scop...existenta trebuie sa aiba un scop

     

    Bun, deci dumnezeu a creat universul, da?

     

    OK, sa zicem ca acceptam asta, dar pe dumnezeu cine l-a creat?

     

    Sau asta nu mai conteaza?

  9. * esti copil.

    eu vorbesc despre ateism, tu despre o persoana pe care nu o cunosti. ba chiar despre un dumnezeu pe care nu-l cunosti.

    eu ma distrez facand glume subtile (umor fin, dar pot sa dau si cu barda, daca am chef), tu te distrezi facand pe shmecherul cu o femeie de pe net careia n-ai avea curajul sa-i spui 3 cuvinte in fata daca ai intalni-o in viata reala.

     

    e clar ca multi isi dau pareri aici subiectiv, unii mai avizati (care au citit despre religii), altii din putzul gandirii lor, dar mai toti incercand sa sublinieze ceva. sau sa faca haz. mai sunt si altii, ca tine, care vor doar sa iasa in fatza, incercand sa fie "altfel". de fapt, lor nu doar ca le lipseste cultura generala, abilitatea de a purta o conversatie inteligibila, etc., dar le lipsesc si cativa ani, vreo 7, de acasa. am mai vazut atitudine de genul asta, mai e unul p-aici, budd parca..., alt exemplu viu pentru "cum sa defulam in viata virtuala ca acasa nu avem voie si nici cu cine".

     

    mie imi pasa si eu cred ca oamenii nu sunt toti ca tine. adica plec de la premisa ca oamenii au fost facuti buni. d-aia ma obosesc uneori sa scriu si serios p-aici. dar nu imi pasa decat cat trebuie, life is a bitch! you know.

     

    Ba stiu cate ceva despre tine, uite:

     

    - stiu ca nu prea ai incredere in tine, ca altfel nu te-ai ataca asa la spusele unuia care "vrea doar sa iasa in fata, incercand sa fie "altfel"";

    - stiu ca nu iti merge bine tastatura (ai ambele taste Shift si tasta Caps Lock defecte) si din cauza asta incepi toate propozitiile cu litera mica;

    - stiu ca nu te-ai uitat la mine in profil pentru ca daca te-ai fi uitat ai fi observat ca nu sunt chiar copil (desi mi-as dori sa fiu);

    - stiu SIGUR ca stii mai putine decat mine despre dumnezeul pe care il tot venerezi, pentru ca daca ai stii cat stiu eu, ai fi, la randul tau, ateu.

     

    Oricum, se pare ca nu te-a trasnit, deci QED! Nu exista dumnezeu!

     

    Era sa uit: ne putrem intalni oricand doresti pentru a continua aceasta discutie fata-in-fata!

  10. ...

    Cat despre atei, parerea mea e ca se chinuie mai mult sa nu creada in ceva decat cineva care crede intr-un Dumnezeu.

     

    Mai gandeste-te!

     

    A nu crede intr-un dumnezeu nu presupune nici un fel de efort, ci dimpotriva renuntarea la o gramada de eforturi pe care le faci in numele religiei (indiferent care religie, toate presupun un ritual). Iar daca te referi la efort psihic, ai avea surpriza sa descoperi ca este mai linistitor sa accepti ca asta e singura viata pe care o ai la dispozitie si ca nu trebuie sa faci tumbe spirituale in viata asta pentru a-ti fi bine in urmatoarea.

  11. Nici pentru mine nu ar fi o problema sa vin in perioada 16-18 Iulie. Imi da putin peste cap programarea cu turul tarii pe care vroiam sa-l incep imediat dupa intrunire in 23, dar nu-i bai, il rezolv eu cumva. Deci ramane 16-18 Iulie 2010. O sa schimb si semnatura, dar fiecare sa-si modifice singur datele din tabelul de inscriere ca sa certifice confirmarea venirii in perioada nou aleasa. Jhon, tu nu ai confirmat inca, dar este bine ca macar stim ca poate ajunge si Bogdan

     

    De acord cu data, am completat formularu'...

  12. Salutare din nou!

     

    Deci am devenit propietar de V-Strom DL650.

    Am intrat in posesia lui ieri pe la 14:00 si deja am baga 200km.

    Este superb!!!!

    Oricum trecerea de la YBR250 la V-Strom este un salt imens dar este unul bine gandit(zic eu).

     

    Am totusi cateva intrebari pt cei in tema.

    1. ce presiune se face la roti?

    2. la verificarea in service totul a fost OK cu cateva mici exceptii la care astept sfaturi.

    a. semeringurile la furca nu mai au mult.

    b. cica nu prea incarca bateria; aici mentionez ca bateria este cea originala din 2004(6 ani vechime)

    3. cine ma poate ajuta cu un manual de utilizare si service pt V-strom dl560 2004 fac cinste cu o bere.

    4. maneta de frana este rupta(asa am luat-o) dar se poate folosi-zici ca este de enduro :cheers:, de unde pot lua una si la ce pret.

     

    Deocamdata cam atat. Daca mai este ceva cu siguranta va cer ajutorul.

     

    Km fara numar.

     

    Salut sa o stapanesti sanatos!

     

    1. 2,25 fata si 2,5 spate pentru mers singur, 2,8 pentru mers cu pasager.

    2. a. Sunt curios cum si-a dat seama ca nu mai au mult simeringurile... adica alea ori curg (caz in care trebuie schimbate) sau nu curg (caz in care sunt bune)... aproape curg e cam greu de observat zic eu... dar nu-s chiar de specialitate :huh:

    3. Te potajuta cu manualele (cel de service e in Eng cel de utilizare Fr)

    4. Incearca www.louis.de -> Bike-datenbank maneta de frana

  13. verifica sa nu fie de la lant........probabil e foarte uscat. s-a mai intamplat.

     

    P.S. stroama e vacuta nu vaca!!! :P

     

    BINGO! Am uns lantu' azi dimineata si nu mai face galagie! :huh: Se pare ca motoreta mea a invatat sa huiduie cand nu-i convine ceva :cheers:

     

    Salutare !

     

    Fost posesor de vitezana, viitor posesor de enduro-touring !

     

    Drept sa fiu , visul meu era un bmw r1200gs, dar bani de el nu am (ma incanta ca are cardan, abs si FIABILITATE MARITA)

     

    Drept urmare, m-am hotarat sa optez pentru un suzuki V-strom, de vreo 2 ore tot citesc topicul, dar poate nu am fost suficient de atent sa-mi dau seama ce-mi trebuie exact..

     

    O sa fie folosit la drumuri lungi + oras , foarte rar drum forestier (drum de tara mai mult) si va fi folosit in mare parte cu pasager + bagaje.

     

    Eu 100 kg + prietena ~ 45-50 kg + bagaje = v-strom 650 sau v-strom 1000 ?

     

    Nu as vrea sa-l gatui, si vreau sa-l tin o perioada buna de timp.

     

    Astept parerile voastre dragi posesori de v-strom :D

    DL 650 fara griji. Eu am 100 si ceva si nevasta 60 + ceva bagaje n-am avut probleme.

     

    Salutare si bine ai venit in comunitatea noastra. Desi vad ca o ai de ceva timp, iti doresc sa ai parte de multe satisfactii in saua ei si asteptam sa ni te alaturi in iesirile noastre.

    Sambata trecuta am facut o tura pe Nehoiu-Siriu-Intorsura Buzaului-Brasov-Sacele-Cheia. Vremea splendida, drumul excelent, compania de nota 10. Din Bucuresti am plecat 3 stroame (Mugur, Fabio si cu mine) dar la Nehoiu ni s-au alaturat doua motoare: o Africa Twin (Codrut) si o familie pe un Hornet (imi cer scuze dar nu-mi amintesc numele lor) ambii din Ploiesti. Mi-a parut tare bine ca i-am cunoscut si ca am putut petrece cateva ore alaturi de ei. beer.gif Singurul regret a fost ca n-am stat peste noapte undeva la un spritz, dar poate altadata. La barajul de la Siriu l-am intalnit si pe DDR2D2.

    Pentru mine a fost pentru prima oara cand am incercat curbele acestui traseu devenit de la clasic la banal pentru multi dintre voi, dar am fost foarte incantat. Abordarea curbelor nu a fost dintre cea mai fericita pentru mine desi nu m-am simtit nici un moment in pericol. Poate si pentru faptul ca n-am fost singur pe mobra, m-a facut sa fiu mai fricos, dar sigur tehnica a lasat de dorit si necesita o imbunatatire. Eu am mers in trepte inferioare si inainte de curbe inchideam gazul intrand in frana de motor pentru a reduce viteza desi teoria spune ca in viraj intrii cu gazul deschis iar la jumatatea curbei il deschizi si mai mult pentru redresarea mobrei. Poate o sa facem si un topic pe viitorul nostru site cu tehnica virajului. Multi dintre voi, prin prisma experientei acumulate simt care este metoda cea mai buna si tare as vrea sa aflu parerile voastre.

     

    Maine seara la arc o sa iti aduc un DVD cu doua chestii esentiale dupa parerea mea pentru orice motociclist: cartea "Proficient Motorcicling" si un film numit "A twist of the wrist" ... o sa gasesti aici teoria virajelor... cu practica e nitel mai greu apoi...

×
×
  • Creează nouă...