Sari la conținut

skullz

Super Membru
  • Număr conținut

    517
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    skullz2wheelz

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti/Pasaj Grant
  • Carnet moto din
    26 Aprilie 2005
  • Motocicleta
    Suzuki "Vaca" DL650 V-Strom
  • Numar Moto
    B 650 VAK
  • Club
    V-Stromania

Informații profil

  • Motociclete detinute
    (Aprilie 2005 - Martie 2010) Suzuki GS 500 E (Martie 2010 - prezent) Suzuki DL 650 V-Strom

Vizitatori Recenți Profil

1.458 citiri profil

skullz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!

  2. skullz

    Accident romana

    Clar faptul e consumat. Eu am o politica pe care o aplic asupra mea, cand vine vorba de intamplari din astea nefericite: imi pun intrebarea "ce am gresit eu?" Sunt sigur ca o sa gasesti raspunsul daca iti pui aceasta intrebare, si foarte probabil o sa te ajute pe viitor. Bafta!
  3. skullz

    Accident romana

    Culcat motocicleta este un mod mai interesant de a spune ca ai cazut... Cauciucurile sunt partea cea mai aderenta a motocicletei, deci daca nu reusesti sa opresti intr-o anumita distanta cu ele in jos, cu atat mai putin vei reusi cu ele in sus, sau in lateral sau in orice alta parte decat pe asfalt.
  4. Si pe mine ma depasesc toti bikerii in trafic ... si sunt mandru de asta
  5. skullz

    accident mortal

    Moarte conservarilor si mosuletilor beti care ne vaneaza! Sincer, nu simt nici un fel de mila sau compatimire pentru inconstientul asta mort... bine ca macar pasagera a scapat (so far) de costumul din scanduri... Daca dai sfat unui incepator sa-si ia un motor calm, sariti toti in sus "Nuuuuu, ca e ok si R1 da' sa-i dai in goarna numai pe unde trebuie..." si pe urma moare cate unu'... L.E. Moarte si excrescentelor anormale de pe tulpina copacilor... care ne vaneaza!
  6. Demential! L-am terminat acum vre-o 2 zile. L-am cumparat pre-order 2-pack impreuna cu un prieten. Astept sa termine si el SP ca sa jucam si campania de multi Demential end-song... ca si la primul SPOILER!!!! SPOILER!!! P.S. SPAAAAAAAAAAACEEEE!!!
  7. Salutare! E cineva interesat de o placa video Asus Geforce 7900 GS, 1024MB, factory OC? PM pentru detalii.
  8. Ba, asta este! S-a gasit calea! Este... wait for it... O balta!
  9. You sir, are a fucking moron! Daca tot o dai de gard pe aici cu limba romana, ti-as putea sugera sa inveti sa scrii corect?
  10. Nu sunt cu nimic mai multumit sau nemultumit decat inainte de a incepe aceasta amuzanta conversatie cu tine Totusi nu inteleg de ce faci atata pe victima, cand tu esti cea care a aruncat prima insulta (tipic pentru credinciosi, de altfel). Ar trebui sa stii vorba "Cine seamana vant, culege furtuna..." In privinta ateilor care n-au fost niciodata credinciosi, iar vorbesti in necunostinta de cauza. 99% din ateii de aici au fost mult timp credinciosi (poate chiar mai credinciosi decat multi credinciosi de pe aici), dar la un moment dat au realizat ca-i basm. Cand oi ajunge la varsta ta (eu m-am uitat la tine in profil ca sa vad cu cine stau de vorba) sper sa fiu ceva mai intelept si sa fiu in stare sa particip la o discutie fara a insulta pe cei care nu-s de aceiasi parere cu mine. Probabil esti prea orgolioasa (ca toti credinciosii, de atfel) ca sa accepti ca am dreptate in cele de mai sus, asa ca nu ma mai obosesc. Pace tie!
  11. Pai ori crezi in Big-Bang, ori in dumnezeu... ori nu stii exact ce crezi?
  12. Bun, deci dumnezeu a creat universul, da? OK, sa zicem ca acceptam asta, dar pe dumnezeu cine l-a creat? Sau asta nu mai conteaza?
  13. Ba stiu cate ceva despre tine, uite: - stiu ca nu prea ai incredere in tine, ca altfel nu te-ai ataca asa la spusele unuia care "vrea doar sa iasa in fata, incercand sa fie "altfel""; - stiu ca nu iti merge bine tastatura (ai ambele taste Shift si tasta Caps Lock defecte) si din cauza asta incepi toate propozitiile cu litera mica; - stiu ca nu te-ai uitat la mine in profil pentru ca daca te-ai fi uitat ai fi observat ca nu sunt chiar copil (desi mi-as dori sa fiu); - stiu SIGUR ca stii mai putine decat mine despre dumnezeul pe care il tot venerezi, pentru ca daca ai stii cat stiu eu, ai fi, la randul tau, ateu. Oricum, se pare ca nu te-a trasnit, deci QED! Nu exista dumnezeu! Era sa uit: ne putrem intalni oricand doresti pentru a continua aceasta discutie fata-in-fata!
  14. Atei in cel mai rau caz se roaga de cineva sa le aduca un pahar cu apa... sau sa nu existe viata de apoi )
×
×
  • Creează nouă...