Sari la conținut

brian

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de brian

  1. [...] VFR-ul se incinge rau [...]

     

    As zice mai degraba ca se incinge normal pentru o carenata. Un GSX-R 600 K10, de exemplu, e cu mult mai nasol in oras desi are mai putine carene, asta din cauza ca aerul cald ajunge fix in picioare (spre deosebire de VFR unde nu prea se intampla asta).

  2. ce ar fi maine dimineata la 9 la miorita, plecare buc-brasov si intoarcere pe cheia ? nu o iau pe targoviste ca e drumul la fel cum sunt si fetele de acolo. Eu nu depasesc viteza pe DN1, cine vrea sa se dea tare nu are decat.

     

    Daca vine altcineva cu o idee mai buna, acum e momentul! Nu o sa stau pe forum sa dau refresh toata noaptea.

     

    :agree:

  3. FZ clar, dar N...nu S (no offence Iulian). VFR-ul ala mi se pare o motocicleta tare nereusita, desi imi place VF750, mai vechiuta un pic.

     

    FZ6 daca nu e varianta S2 e cam lenes (dpmdv). Am facut un test drive cu unul si nu m-a incantat foarte tare...trageam de gaz si nu se intampla mare lucru (nici nu cred ca am ajuns cu ea peste 8-9000, deci poate din cauza aia), dar acum depinde de fiecare.

  4. Daca il vei folosi preponderent in oras, parerea mea, este ca unul din criteriile in alegere ar trebui sa fie latimea motorului care te va ajuta atunci cand inaintezi prin coloana pana la semafor. Stiu ca si manevrabilitatea te ajuta (in situatia mentionata cat si in alte conditii) insa nu sunt (inca) foarte convins ca merita ceva mai multa manevrabilitate in defavoarea posibilitatii de a te strecura.

  5. Am trecut si eu pe acolo si, din ce am reusit sa prind, cel cu Skoda l-ar fi sicanat pe amicul accidentatului (taiata fata, pus frane in fata). Acum nu stiu cum s-a petrecut accidentul dar ma gandesc ca a facut (cam) acelasi lucru si cu cel accidentat.

    post-47434-0-44549900-1398521511_thumb.jpg

  6. Si eu am dat 200 RON pe vopsit o carena fata care inafara de impuritati in lac arata ok (de la pistol cica). Calitatea vopselei insa s-a vazut in timp (2-3 saptamani mai precis) si cred ca iesea ceva mai bine daca o faceam singur la spray. Acum, sigur, depinde peste cine dai.

  7. Am vazut niste elemente vopsite la Bardak Motor si aratau foarte bine (vopsea data uniform chiar si in zonele putin mai greu accesibile, lac fara scurgeri sau impuritati din pistol - sau poate nu am vazut eu cu toate ca m-am uitat special dupa asa ceva). Din pacate, nu pot sa imi dau cu parerea privind calitatea vopselei in timp sau cat de usor sare. Eu intrebasem informativ cam cat ar costa vopsitoria la ei si mi s-a zis ca ar fi 100 euro pe element (totusi ma gandesc ca difera putin pretul in functie de dimensiuni).

  8. Salut Brian eu in perioada 15-18 sunt cazat tot in Hd. Campu lu Neag- Cheiile Butii, plec joi dimineata(1 motor-2 pers) in jurul orei 6 de acasa pe racoare si ca traseu am ales Rm Valcea-Tg. Jiu-Petrosani....daca tot ti-am gasit topicul si esti interesat poate ne legam la drum? ...am ales traseul asta fiind un drum european care se circula destul de bine plus de asta pe caldurile astea plecam in echipament de touring si dupa ora pranzului nu are sa fie prea placut chiar si in mers....

     

    Nu ar fi o idee rea, insa nu sunt inca hotarat pe ce traseu merg.

     

     

    Acum o luna se lucra in draci la drum pe Valea Jiului, erau montate semafoare si traficul era restrictionat cateva zile pe saptamana. Interesati-va inainte sa plecati la drum daca lucrarile continua. Bafta!

     

    Da, intr-adevar se pare ca portiunea de la Bumbesti-Jiu pana la Petrosani e restrictionata. Conform http://213.177.10.50:6060/itn/drumuri.asp circulatia este inchisa in zilele de marti, miercuri si joi in intervalul orar 9:00 - 18:00

     

    Later edit: Aveti vreo recomandare privind cazarea in zona Miercurea-Ciuc - Toplita, Tg-Jiu - Hateg (pentru primul traseu), Sibiu?

×
×
  • Creează nouă...