Sari la conținut

brian

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brian

  1. Ce bine era daca ar fi fost mai mult de 10 grade afara...
  2. Posibil sa vin si eu, insa nu garantez ca ma intorc pe la Siriu
  3. As zice mai degraba ca se incinge normal pentru o carenata. Un GSX-R 600 K10, de exemplu, e cu mult mai nasol in oras desi are mai putine carene, asta din cauza ca aerul cald ajunge fix in picioare (spre deosebire de VFR unde nu prea se intampla asta).
  4. Daca Sambata pleci pe la un 8-9, atunci vin si eu ca ma duc spre Rasnov
  5. Ai idee ce coduri de eroare erau? Se armeaza pompa de benzina cand pui contactul? Daca s-a bulit cipul si nu mai recunoaste cheia nu ar fi trebuit sa ramana becul de FI aprins?
  6. Nu am de ce sa ma supar. Ar fi fost interesant, insa, daca ziceai si ce anume ti se pare nereusit la VFR.
  7. FZ6 daca nu e varianta S2 e cam lenes (dpmdv). Am facut un test drive cu unul si nu m-a incantat foarte tare...trageam de gaz si nu se intampla mare lucru (nici nu cred ca am ajuns cu ea peste 8-9000, deci poate din cauza aia), dar acum depinde de fiecare.
  8. Daca il vei folosi preponderent in oras, parerea mea, este ca unul din criteriile in alegere ar trebui sa fie latimea motorului care te va ajuta atunci cand inaintezi prin coloana pana la semafor. Stiu ca si manevrabilitatea te ajuta (in situatia mentionata cat si in alte conditii) insa nu sunt (inca) foarte convins ca merita ceva mai multa manevrabilitate in defavoarea posibilitatii de a te strecura.
  9. brian

    Accident usor

    cel din poza nu este soferul masinii
  10. brian

    Accident usor

    Am trecut si eu pe acolo si, din ce am reusit sa prind, cel cu Skoda l-ar fi sicanat pe amicul accidentatului (taiata fata, pus frane in fata). Acum nu stiu cum s-a petrecut accidentul dar ma gandesc ca a facut (cam) acelasi lucru si cu cel accidentat.
  11. In general am observat ca e diferenta cam de 1-2l/100km fata de ce scot oamenii prin afara, deci nu m-as baza prea mult pe consumurile din afara. Mai conteaza si daca mergi mai mult la ora de varf sau nu.
  12. Eu pe un GSXR de 600, fara pasager, nu am reusit sa scot in exterior mai mult de 6% (mers normal: 5 - 5.5%). Poti incerca un F650 (s-ar putea sa ajungi ok jos si mie mi s-a parut destul de comod) sau un ER6-N (pe asta nu am mers mult in schimb mi-a placut mai mult decat Hornetul - pozitie, ciclistica).
  13. Si eu am dat 200 RON pe vopsit o carena fata care inafara de impuritati in lac arata ok (de la pistol cica). Calitatea vopselei insa s-a vazut in timp (2-3 saptamani mai precis) si cred ca iesea ceva mai bine daca o faceam singur la spray. Acum, sigur, depinde peste cine dai.
  14. Am vazut niste elemente vopsite la Bardak Motor si aratau foarte bine (vopsea data uniform chiar si in zonele putin mai greu accesibile, lac fara scurgeri sau impuritati din pistol - sau poate nu am vazut eu cu toate ca m-am uitat special dupa asa ceva). Din pacate, nu pot sa imi dau cu parerea privind calitatea vopselei in timp sau cat de usor sare. Eu intrebasem informativ cam cat ar costa vopsitoria la ei si mi s-a zis ca ar fi 100 euro pe element (totusi ma gandesc ca difera putin pretul in functie de dimensiuni).
  15. Sincer si eu as vrea sa merg pe Gheorgheni - Regin, dar sa vad cat de in forma ma simt.
  16. In functie de cum am gasit cazare si de distante, traseul final ar fi http://goo.gl/maps/9lrGn insa e posibil ca de la Praid sa o iau spre Regin in loc de Gheorgheni.
  17. Nu ar fi o idee rea, insa nu sunt inca hotarat pe ce traseu merg. Da, intr-adevar se pare ca portiunea de la Bumbesti-Jiu pana la Petrosani e restrictionata. Conform http://213.177.10.50:6060/itn/drumuri.asp circulatia este inchisa in zilele de marti, miercuri si joi in intervalul orar 9:00 - 18:00 Later edit: Aveti vreo recomandare privind cazarea in zona Miercurea-Ciuc - Toplita, Tg-Jiu - Hateg (pentru primul traseu), Sibiu?
  18. Pe la Regin ar iesi asa ceva http://goo.gl/maps/bfEID
  19. Sincer, am mers pe recomandarea cuiva . Oricum traseul nu e batut in cuie, ideea e sa fie ceva relaxant si pe care sa se poata merge si cu motor sport
  20. In perioada mentionata in titlu as vrea sa fac o plimbare de 2-4 zile (in functie de traseu), ~300km parcursi pe zi, cu plecare din Bucuresti. Ca si traseu ma gandeam la http://goo.gl/maps/zHbVF Pareri, doritori?
×
×
  • Creează nouă...