Sari la conținut

Blake

Membra
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Blake

  1.  

    Ajustabile la cursă, lungime sau ambele? În funcție de ceea ce cauți, ai mai multe posibilități:

    • Varianta premium: magazine de specialitate (ex: monsterparts)
    • Varianta intermediară: magazine moto de la noi (aici sau aici, de exemplu)
    • Varianta ieftină: aliexpress sau olx - unde tot de pe aliexpress sunt de fapt, dar le poți avea în câteva ore față de câteva săptămâni cât le ia să vină din PRC. Prin poștă.

    Succes.

    Multumesc :D

  2. Salutare,

     

     

    Intr-un final dupa lungi asteptari, sunt posesoarea unui Monster 695 :oilleak: atasat si poza.

    Prin urmare, va trebui sa-i fac revizia, sa-i schimb cate una alta..... De aceea va intreb:

    De unde cumparati piese ieftine si bune ( stiu ca nu exista asa ceva, dar in limita bunului simt) si ce service-uri sunt mai de incredere?

     

    Multumesc! :cheers:

    post-47543-0-72787200-1459758986_thumb.jpg

  3. Nu ma deranjeaza ca radeti de mine/cu mine, important e ca povestioara asta ramane funny si atat :P Ai dreptate cu familiarizarea, dar ma manca sa merg si eu...cred ca stii cum e. O sa fac antrenamente de genu pe stradute prin zona...da` pana la alea, mai fac o tura pe la mama dracu. Daca stau si clocesc corect, maine ma duc in alta parte...sa vad daca ma trezesc identic ca azi, invart globul pamantesc si pun aratatorul de la picior pi harta. Glumesc, mi-e frica acuma un pic ca am un semnalizator spart si ma i-a politia drept rumanische tzigoinen.

     

    Ma retrag, vb pe priv. Intrebare : te mai arunci la drum cu mine? ;) Cine stie pe unde dracu mi se mai face somn, data viitoare imi iau si-o perna :blbl:

     

     

    ;)

    sa ai grija si tu de acum incolo...

  4. Nu stiu despre fete daca se tatueaza, cat si unde....insa eu m-as tatua din cap pana in picioare...am deja 3 ..si mi-as mai face..... simt nevoia sa ma mai tatuez......deocamdata nu pot...insa urmeaza si cel de-al 4-lea....

     

    este de ajuns sa-ti faci primul tatuaj, iar apoi vor urma si altele :cheers:

    asa mi s-a intamplat mie :huh:

  5. Doar automobilistii care sunt si motociclisti cand se asigura iau in calcul motociclisti. Cei care sunt doar automobilisti daca se asigura iau in calcul "sa nu vina ceva". Acel ceva nu este asimilat cu un far si doua roti, este asimilat cu ceva mai mare decat el sau cel putin egal asa incat sa trezeasca interesul si totodata grija pentru propria piele.

     

     

     

    :huh: :blink:

×
×
  • Creează nouă...