Sari la conținut

Blake

Membra
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Blake

  1. Hello everyone! A dat comanda careva de pe site-ul motoin.de? Au echipamente de dama destul de interesante dar nu stiu cat de seriosi sunt. Thanks!
  2. Salutare! Ma intereseaza niste manete pentru ambreiaj/frana mai scurte si ajustabile pentru un 695. Cele stock ma rup la falange... Aveti idee ce optiuni am?
  3. Salutare tuturor! Caut si eu niste ghete scurte moto marimea 37. Am incercat sa-mi gasesc weekendul asta la smaeb dar se pare ca si damele traiesc pe picior mare ) (de la 38 in sus) Imi puteti spune ce magazine sau ce marci au marimi mai mici? Multumesc
  4. Vand geaca moto textila Alpinestars T-Dyno, model de barbati dar merge si pt dama. Marimea S. E purtata de vreo 10 ori maxim. Are protectii hard la umeri si coate si soft la piept, are mesada, calduroasa. O dau pt ca mi-e mica, ma strange la bust. pret 350 lei
  5. Salut! Caut si eu un tirant reglabil de M695. Imi puteti spune unde as avea sanse sa-l gasesc? Multumesc!
  6. Salutare, Intr-un final dupa lungi asteptari, sunt posesoarea unui Monster 695 atasat si poza. Prin urmare, va trebui sa-i fac revizia, sa-i schimb cate una alta..... De aceea va intreb: De unde cumparati piese ieftine si bune ( stiu ca nu exista asa ceva, dar in limita bunului simt) si ce service-uri sunt mai de incredere? Multumesc!
  7. Am uitat sa mentionez ca sunt newbee Cel de 800cc mi se pare prea mult, insa multumesc de recomandari, o sa ma orientez pe subito mai degraba.
  8. Salutare tuturor! M-ar interesa un monster 620 sau 695, oscilez intre aceste 2 modele. Stiti vreunul la vanzare? Multumesc.
  9. cu ce telefon? si pe mine m-a suprins al meu cu cateva cadre de genul asta
  10. Salutare! Mi-am incercat si eu norocul incercand sa fac pe fotograful la o competitie enduro. Voila!
  11. a aflat careva daca Rossi participa sigur la Brno?
  12. in ciuda micilor experiente a lu' Chuck, se pare ca a fost o calatorie minunata. La cat mai multe si fara incidente!
  13. fiecare reactioneaza in felul lui si nici o situatie nu este identica cu alta, in orice caz cu ceva antrenament va fi bine! stii tu... repetitia este mama invataturii! Asfalt uscat & take care!
  14. e frumoasa rau ai grija de ea pentru ca si ea va avea grija de tine!
  15. m-ar interesa si pe mine niste genunchiere, dar am vazut ca sunt unele cam lungi iar eu sunt destul de scunda. poate sa imi spuna careva care sunt mai mici? multumesc
  16. este de ajuns sa-ti faci primul tatuaj, iar apoi vor urma si altele asa mi s-a intamplat mie
  17. La multi ani vere! >:D

    sa-mi traiesti!

    :*:*

  18. Dumnezeu sa-i odihneasca! Aseara am vazut-o pe madalina si am vorbit. nu-mi vine sa cred.
×
×
  • Creează nouă...