Sari la conținut

coolmanlyv

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de coolmanlyv

  1. salut! as avea nevoie de un set de carene pentru cbr 1000rr 2006. daca e cineva care a cumparat asa ceva de pe ebay si imi poate da un reper de user, firma, etc de unde a achizitionat si a fost multumit i-as fi recunoscator pentru informatie.


    multumesc anticipat !

    pana una alta as m-as multumi si cu o carena dreapta - partea superioara daca are cineva pentru modelul rosu cu negru.

  2. Eu mai cred ca si unii posesori de scutere inrautatesc imaginea motociclistului in fata conducatorilor auto ,in special prosti de manelomani romani cu comportament tiganesc de cioara imbracata+n alb, toate ciorile proaste si inculte si jegoase si repetente de peste tot au scutere,nu poarta casca ca este smechera cioara ca nu are de ce sa se sperie,ca doar amenda nu+l sperie ca mai are un teank acasa ,si din ce este teankul mai mare este si mai infoiata ciora ca are cu se lauda. CICA IN VIATA TREBUE SA FACI CATEVA LUCRURI ALTFEL AI TRAIT DEGEABA: O CASA, O FAM., SA PUI UN POM, EEEEEEEE SI EU VREU SA DILESC O CIORA DEASTA PE SCUTER, CU MASINA DESIGUR. SA MAI BAG TEAMA-N MORTI LOR LOAIAR MAMA DRACULUI CU CINE I-A BASIT PRIMA DATA CA NUMAI RAU FAC SOCIETATII. CEA MAI MARE SATISFACTIE O AM ATUNCI CAND MA ADRESEZ UNUI TIGAN: "TIGANE", SI SA MA UIT IN OCHI LUI DE CIOARA ,SA VA FEREASCA DUMNEZEU TIGANILOR DE UN RAZBOI CA FAC MACEL ,MA TRANFORM IN RAMBO, SI FITI SIGURI CA MAI SUNT SI ALTZI CA MINE.

    IN INCHEERE SA MURITI TITI, DE LA MIC LA MARE, INCLUSIV BEBELUSI, COPII TOT CE PUTE A TIGAN LUAVAR DRACU.

     

     

    subscriu! cel mai adevarat quote ever! tzeava inroshita pe ei! :crack:)

  3. dedicatie speciala pentru toti baietzeii care se cred barbati din buzau, care ma mananca de posterior in fatza unor pushtoaice ca sa se umfle ei: rasfatzatii cu partz uri pe burta goala...cu urma de curcan la tava in stomac! mai bine veniti si spuneti in fatza mai homalailor ca nu va fac nimic...promit...

    si acum word of advice pt cine isi mai achizitioneaza motor in buzau: grija mare ca in grupul de mociclisti din bz sunt unii ( nu generalizez) care prefera sa scuipe si apoi sa linga, motiv pt care niciodata nu va fi o comunitate unita...vor fi doar reuniuni de seara ca lumea oricum nu are ce face, se "aduna" si se suporta unii pe altii ca nu au incotro...asta e parerea mea si o sustin pt ca m-ati convins homalailor care va stiti de ea!

    post-47550-1247204767_thumb.jpg

  4. adaug si eu o parere:) am mers pe toate miarele disponibile in romania pana sa imi cumpar 1000rr repsol...cu toata convingerea afirm ca e cea mai buna moto ever! FUN FUN FUN!

    P.S.: cine ma poate ajuta cu informatii despre modul de procurare a carenelor laterale la un pret mai omenesc ?

    bafta si asfalt uscat!

×
×
  • Creează nouă...