Sari la conținut

coolmanlyv

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    coolmanlyv

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    yamaha R1
  • Numar Moto
    BZ-21-BAD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha r1 2006, honda repsol 2005, yamaha R1 2005 GYTR SBK, suzuki gsxr 600 K6 MP4

coolmanlyv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut! stie cineva cate ceva despre aceasta motocicleta? va multumesc anticipat! http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx10r-din-2004-615012.html
  2. multumesc pentru raspuns! tot caut pe net si nimic daca totusi are cineva o informatie precisa ar fi un ajutor grozav!
  3. salut! as avea nevoie de un set de carene pentru cbr 1000rr 2006. daca e cineva care a cumparat asa ceva de pe ebay si imi poate da un reper de user, firma, etc de unde a achizitionat si a fost multumit i-as fi recunoscator pentru informatie. multumesc anticipat ! pana una alta as m-as multumi si cu o carena dreapta - partea superioara daca are cineva pentru modelul rosu cu negru.
  4. Gahska din bz iti ramane etern recunoscatoare !!! ce poze !!! PRO PRO PRO!!! Multzam fain ! om de bizuială ! E super cu vitezana !!! la urcare enduro total! la coborare mountain bike extrem fara motor pornit ) unuia dintre noi i-a cedat ghidonul...
  5. multumesc pentru poze - justifica pe deplin aventura prin care am trecut ca sa ajungem acolo referitor la drum (uri)... categoric daca am fi mai multi oameni de calitate in tara asta ne-am impune vointa cum fac altii in alte tzarishoare... pacat ca nu ai facut si tu o poza cu noi
  6. coolmanlyv

    BURSA MOTO

    Casca Shoei impecabila marime M, viziera fumurie+clara 100 euro! tel 0766156968
  7. coolmanlyv

    BURSA MOTO

    Casca Shoei impecabila marime M, viziera fumurie+clara! tel 0766156968 am postat aiurea sorry!
  8. Salut R1 people! Inca un R1 full de accesorii GYTR exhaut mai ales
  9. coolmanlyv

    Accidente in Buzau

    subscriu! cel mai adevarat quote ever! tzeava inroshita pe ei! )
  10. nu mai comentez nimic in plus...a fost word of advice pt cine nu stie... consider ca nici nu am cunoscut vreodata acesti oameni. punct!
  11. dedicatie speciala pentru toti baietzeii care se cred barbati din buzau, care ma mananca de posterior in fatza unor pushtoaice ca sa se umfle ei: rasfatzatii cu partz uri pe burta goala...cu urma de curcan la tava in stomac! mai bine veniti si spuneti in fatza mai homalailor ca nu va fac nimic...promit... si acum word of advice pt cine isi mai achizitioneaza motor in buzau: grija mare ca in grupul de mociclisti din bz sunt unii ( nu generalizez) care prefera sa scuipe si apoi sa linga, motiv pt care niciodata nu va fi o comunitate unita...vor fi doar reuniuni de seara ca lumea oricum nu are ce face, se "aduna" si se suporta unii pe altii ca nu au incotro...asta e parerea mea si o sustin pt ca m-ati convins homalailor care va stiti de ea!
  12. adaug si eu o parere:) am mers pe toate miarele disponibile in romania pana sa imi cumpar 1000rr repsol...cu toata convingerea afirm ca e cea mai buna moto ever! FUN FUN FUN! P.S.: cine ma poate ajuta cu informatii despre modul de procurare a carenelor laterale la un pret mai omenesc ? bafta si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...