Sari la conținut

jakabjack

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    jakabsz@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    bandit s pop

jakabjack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am incercat sa pronesc si eu pt prima data in acest an motorul. Bineinteles nu pornea. Baterie in ordine, electromotorul se roteste, dar tot nu reusesc sa aud sunetul acela de explozie a benzinei, oricat as rostogoli, electromotorul merge in vid. Am verificat si curatat bujiile, am verifcat daca bujiile dau scanteie (ma rog, am verificat numai una pt scanteie, dar cred ca-i de ajuns). Am incercat cu soc tras, fara soc tras, cu maneta de gaz trasa, degeaba. Apropos, benzina a fost lasata sa curga afara din carburator toamna, iara acum la scoatere din garaj am strans cele 4 suruburi pe carburator si am setat rezervorul pe PRI sa se umple carburatorul cu benzina. Ceea ce sa si intimplat, simplu de verificat: daca slabesc una dintre suruburi, imediat curge benzina din carburator. Analizand toate simptomele, am ajuns la concluzia ca nu primeste benzina prin conducta de soc deloc. Cred ca conducta respectiva e infundata. (dupa cum am inteles socul are propria sa conducta, separat de cea principala). Acesta fiind cazul, benzina venind prin gaura principala a caburatorului nu-i suficient de mult pentru motorul rece, si bineinteles ca nu porneste. Aveti vreo idee cum as putea sa eliberez conducta de soc? M-am gandit si la varianta sa o pornesc fara soc (se poate la o temperatura ambianta de 25 grade minim, si un pic de stat la soare), si sa o las sa se incalzeasca, in speranta ca conducta de soc sa se deblocheze cumva prin fluxul de benzina care ar trece prin el. Oare ar functiona ideea?
  2. Nu stiti care sutn marimile la ghidon standard Bandit Pop? Mi se pare ca nu am ghidonul original, ci unul superbike. Am marimile 720 latime, 80 inaltime, 110 adancime la ghidon. Adica (720, 80, 110) (B, H, T) dupa standardele louis. Daca nimeni nu a masurat ghidonul sau, despre care stie cu siguranta ca-i unul original, unde as putea gasi pe net aceste marimi? Si cam cat ar costa un ghidon origional pt Bandit? M-am interesat la o firma, si mi-au zis, ca pt 100 euro pot sa-mi aduca. Mi se pare enorm de mult, avand in vedere ca pe louis aproape toate ghidoanele sunt in jurul a 50 de euro.
  3. M-ar interesa un fel de suport topcase second hand, care se prinde de motocicleta ca si in imaginea alaturata. Pentru modelul GSF 600, an 2000 (WVA8). Sau unde as putea sa cumpar unul nou? Acest tip de suport nu prea l-am vazut nou-nout, nicaieri.
  4. Salut. Am o problema la pornire. Cand apas starterul, electromotorul se rostogoleste cam 2-3 ture, dupa care moare, si se aude numai un fel de "clickuit", poate venind de la releul starter. Dupa aceea degeaba incerc s-o pornesc apasand starterul, numai "clickuitul" respectiv se aude. Nu un singur click, ci mai degraba un "clickuit" continuu. De la electromotor nu se aude nimic in cursul acestor incercari succesive, deci ori nici nu primeste curent, ori e defect. M-am uitat prin manual, la troubleshooting, electromotorul sau releul starter o fi defect. Ar trebui incercat prima data, sa vad daca electromotorul functioneaza primind curent direct de la acumulator, omitand releul. Ati mai intilnit o asemenea problema?
  5. Stiti si cumva un service bun, prin apropierea Clujului, unde se ocupa de ajustat valve la motoare Suzuki (Bandit in acest caz) ?
  6. Sal, Cam la cati km se ajusteaza valvele la bandit 600? (editia 2000-2003)
  7. jakabjack

    Anunturi GARAJE !

    Caut loc pt motocicleta, intr-un garaj, sau garaj gol. Str. Bucuresti, zona blocul Spray.
×
×
  • Creează nouă...