Sari la conținut

il_ciorino

INACTIV
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de il_ciorino

  1. Salutare! am revenit si eu pe aici ;) Vroiam sa va anunt de o plimbare maine dimineata pe la 10 la Omv Baneasa ...pana la Bv...mancam ceva si ne intoarcem...dus DN intoarcere ne hotaram la fata locului.suntem vreo 4 pana acum.daca este cineva interesat sa vina la Omv sau sa dea un semn.Succes!

  2. parerea mea:sa mergem la Ducati si dupa cine vrea ,poate si are chef de km sa plece la Sighisoara...mai mult de 1-2 ore nu avem ce sa facem la Ducati ...nici atat nu cred,dar ma rog.daca plecam in jur de ora 1 e mai mult decat ok ca sa ajungem la Sighisoara.pt var asta suntem vreo 5-6 pana acum:eu,Radu,Doru, Elvis,doi amici de-ai mei si Tetea cu ?....daca mai este cineva interesat e bine venit!

  3. va propun o iesire de sambata pana duminica...plecare sambata dimineata in jur de 10-11 Cheia-Brasov-Sighisoara... ramanere peste noapte in cetate si retur duminica...eventual mers si pana la Targu Mures duminica.daca sunt interesati astept pareri.

  4. Eu sincera sa fiu nu mai cred in organizarile astea serioase de care zici tu...astea se limitaeaza mereu la grupulete restranse...pe prietenii, se pare de 2 max 3.....asta e, nu mai conteaza deja!

     

    Am si eu o rugaminte, daca auziti pe cineva, printre prietnii vostrii cu motoare care vinde o Honda (CB1000R, CBR, VFR) de mare incredere, ca an incepand cu 2007...in jur de 7-8000 Euro, sa-mi spune-ti si mie, va rog. Ms mult, aveti grija de voi si asfalt uscat!

     

    ai dreptate Mada!n-ai cu cine.asta e.eu mi-am dat seama de anul trecut...

  5. pe ST ul tau aveai alte rapaorte in cutie, ia orice 99x si fa-le consumul sa vezi ca toate sar de 11 in city.

     

    nu compara 1x98, este ceva total diferit..

     

    salutare!Ducati 749 al meu consuma si in oras si afara tot la fel... in jur de 8%...afara mers in ture :D

    Mesaj completat

    ne organizam si noi pt o iesire???sambata sau duminica! ;)

  6. verifica carterele de la motor, prinderea din spate (e un ax transversal) din dreptul amortizorului, crapa des in zona aia..

    Mesaj completat

     

     

    cum fu? ati fost pe undeva?

    aveam un chef nebun dar din pacate doar sambata am fost available :D

    Mesaj completat

     

     

    unde draq fusesi?

    am fost la Brasov sa mancam clatite...ne-am dus pe Cheia si intors pe DN 1...din pacate am fost singurul cu o motocicleta adevarata,restul cu japoneze-chineze(vreo 7 buc)

  7. buna seara!am de facut un anunt:duminica dimineata se pleaca la Brasov sa mancam niste super clatite....daca va intereseaza acest aspect stiti ce aveti de facut....e o plimbare de relax pe care o sa o facem si cu fetele(unii dintre noi)...punctul de plecare este acelesi:Petrom Baneasa ....in jur de 10 P.S mai exista si var sa plecam in Bulgaria

    Mesaj completat

     

    neata...plecarea e la ora 10 la Rompetrol Otopeni!

  8. buna seara!am de facut un anunt:duminica dimineata se pleaca la Brasov sa mancam niste super clatite....daca va intereseaza acest aspect stiti ce aveti de facut....e o plimbare de relax pe care o sa o facem si cu fetele(unii dintre noi)...punctul de plecare este acelesi:Petrom Baneasa ....in jur de 10 P.S mai exista si var sa plecam in Bulgaria

    Mesaj completat

    merci!...dar nu prea am cum sa probez..eu asta vroiam

  9. buna seara!ma ajutati si pe mine cu o informatie:de unde cumpar si eu niste pantaloni si ghete Alpinestar de dama...cineva care are stocuri pt proba.merci!

    Mesaj completat

    buna seara!ma ajutati si pe mine cu o informatie:de unde cumpar si eu niste pantaloni si ghete Alpinestar de dama...cineva care are stocuri pt proba.merci!

  10. Să nu vă uitați hainele de ploaie acasă Âşi să plecați devreme dacă vreți să vă întoarceți, fie Âşi la Cheia. Fain traseu, curbe bune :D, drum bun!

    pai o sa plecam la 9-9.30...daca ploua,asta e,sper sa nu fie tare si de lunga durata

  11. Buna ziua stimati ducatisti!!am sa va fac un anunt:sambata dimineata se pleaca la Sighisoara....retur pana seara la Cheia(inoptat la pensiunea unde se afla calutul lui Cristi)....o alta parte a grupului se intoarce la Bucuresti seara(cine nu poate ramane peste noapte)....plecarea se face de la Petrom Baneasa (langa fantana Miorita) la ora 9-9.30....cine este interesat este binevenit!!!
×
×
  • Creează nouă...