Sari la conținut

il_ciorino

INACTIV
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    DUCATI 749S
  • Numar Moto
    B 749 JKR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ducati Monster

il_ciorino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! am revenit si eu pe aici Vroiam sa va anunt de o plimbare maine dimineata pe la 10 la Omv Baneasa ...pana la Bv...mancam ceva si ne intoarcem...dus DN intoarcere ne hotaram la fata locului.suntem vreo 4 pana acum.daca este cineva interesat sa vina la Omv sau sa dea un semn.Succes!
  2. eu propun mare...in Vama... cu ramanere peste noapte.e cineva interesat? eu propun mare...in Vama... cu ramanere peste noapte.e cineva interesat?
  3. mondialu'...pe tine nu ne bazam ca poate te imbeti iar in seara asta
  4. sunt si eu prezent impreuna cu un amic.
  5. se pare ca unii nu vor sa mai mearga ...asa ca ramane var 2...iesire duminica.maine la 10.30 la academie.
  6. parerea mea:sa mergem la Ducati si dupa cine vrea ,poate si are chef de km sa plece la Sighisoara...mai mult de 1-2 ore nu avem ce sa facem la Ducati ...nici atat nu cred,dar ma rog.daca plecam in jur de ora 1 e mai mult decat ok ca sa ajungem la Sighisoara.pt var asta suntem vreo 5-6 pana acum:eu,Radu,Doru, Elvis,doi amici de-ai mei si Tetea cu ?....daca mai este cineva interesat e bine venit!
  7. si mai avem si varianta 2 de mers duminica pe undeva si sambata dimineata la Ducati.eventual sa incercam Cheia -Siriu
  8. va propun o iesire de sambata pana duminica...plecare sambata dimineata in jur de 10-11 Cheia-Brasov-Sighisoara... ramanere peste noapte in cetate si retur duminica...eventual mers si pana la Targu Mures duminica.daca sunt interesati astept pareri.
  9. ai dreptate Mada!n-ai cu cine.asta e.eu mi-am dat seama de anul trecut...
  10. aveti grija pe drum ca sunt multe curbe cu pietris si dupa Cheia pana la Il Refugio au aparut si ceva gropi.eu sunt la Cheia...daca se organizeaza un grup pt duminica poate ma 'lipesc' si eu la el.
  11. ma imbracasem sa vin ...dar mi-am dat seama ca nu aveam buletinul acasa.il uitasem la Sibiu. asfalt uscat va urez !
  12. Buna seara!si adevarat a inviat!ma gandeam sa merg si eu maine....se stie pana la urma cati merg? Mesaj completat si nu mai sunt incepator...am vrei 30000km cu 749 intr-un an dar nu stiu sa schimb acolo la status
  13. salutare!Ducati 749 al meu consuma si in oras si afara tot la fel... in jur de 8%...afara mers in ture Mesaj completat ne organizam si noi pt o iesire???sambata sau duminica!
  14. salutare...am si eu ceva vin rosu si ceva tuica ....productie proprie,pt party Duminica dimineata se pleca spre Veliko ....daca este cineva interesat sa ma contacteze la tel 0724 390 719(nu prea intru pe aici)
×
×
  • Creează nouă...