Sari la conținut

mariusursache

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    aa

mariusursache's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Imi pare rau sa aud asta... Insanatosire grabnica amandurora.
  2. Salut In 2-4 septembrie (weekendul viitor) se tine un festival de motoare la Toszeg (langa Szolnok). Localitatea se afla la ~ 70km est de Budapesta (sunt 250 km din Timisoara). Traseul probabil va fi Timisoara-Arad-Chisienu Cris-...-...-Szolnok. Din Timisoara plecam vineri la pranz: eu,Tibi si Ligius. Cine vrea sa mearga, sa spuna si stabilim un loc de intalnire. Vom merge un ETZ, un Simson si un Suzuki GS500. Viteza maxima va fi cam 70-80km/h. Daca sunt mai multi cu japoneze, mai vedem. Nu stim cat va fi intrarea (credem ca in jur de 200mii lei). Cartea verde costa aprox 20$. Restul cheltuielilor sunt cele de obicei (mancare, bautura, benzina ...). Nu cred ca depasim 2milioane (mancare si bautura sunt mai ieftine in ungaria, benzina tot cam asa sau mai scumpa putin). Mai trebuie sa aveti la voi 500eur (sau echivalentul eur+forinti) sa aratati la vama. Trebuia sa mai fie si un festival la Mako, dar se pare ca a fost mai devreme, la inceputul lui mai. Cine e curios, sa lase un mesaj sau sa ne caute joi pe Roma. (daca nu ne cunoasteti personal, intrebati-o pe Mery ) Ride safe.
  3. sursa: http://www.evz.ro/vest/?news_id=191884 cum care parada draga, tu nu citesti ziarele? eu am auzit ca ar fi fost o parada neoficiala, de vreo 50 de motoare, sambata pe la pranz.
  4. in ziar: http://www.expres.ro/vest/?news_id=184338 Motociclist mort Versiune pentru tiparire Editia de Vest Luni, 18 Aprilie 2005 Un tinar a murit simbata dimineata dupa ce s-a rasturnat cu motocicleta pe strada Vasila Cirlova din Timisoara. Aflat la ghidonul unei Yamaha, C. Csaba, in virsta de 25 de ani, a lovit o bordura cu roata si s-a dezechilibrat. In urma impactului, motociclistul, si-a pierdut viata.
×
×
  • Creează nouă...