Sari la conținut

mariusursache

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mariusursache

  1. Salut

     

    In 2-4 septembrie (weekendul viitor) se tine un festival de motoare la Toszeg (langa Szolnok). Localitatea se afla la ~ 70km est de Budapesta (sunt 250 km din Timisoara). Traseul probabil va fi Timisoara-Arad-Chisienu Cris-...-...-Szolnok.

     

    Din Timisoara plecam vineri la pranz: eu,Tibi si Ligius. Cine vrea sa mearga, sa spuna si stabilim un loc de intalnire. Vom merge un ETZ, un Simson si un Suzuki GS500. Viteza maxima va fi cam 70-80km/h. Daca sunt mai multi cu japoneze, mai vedem.

     

    Nu stim cat va fi intrarea (credem ca in jur de 200mii lei). Cartea verde costa aprox 20$. Restul cheltuielilor sunt cele de obicei (mancare, bautura, benzina ...). Nu cred ca depasim 2milioane (mancare si bautura sunt mai ieftine in ungaria, benzina tot cam asa sau mai scumpa putin). Mai trebuie sa aveti la voi 500eur (sau echivalentul eur+forinti) sa aratati la vama.

     

    Trebuia sa mai fie si un festival la Mako, dar se pare ca a fost mai devreme, la inceputul lui mai.

     

    Cine e curios, sa lase un mesaj sau sa ne caute joi pe Roma. (daca nu ne cunoasteti personal, intrebati-o pe Mery :crack: )

     

    Ride safe.

  2. de la parada care nu s-a tinut sau de la care  :birthday:

     

    Parada bolizilor cu doua roti

     

     

    Caterina Ledrer

    Luni, 18 Iulie 2005

     

     

    Timisoara a fost invadata la sfarsitul saptamanii trecute nu doar de suporteri, ci si de motociclisti din toata tara si chiar din strainatate. Impatimitii motoarelor au venit aici sa participe la festivalul iWest Romanian Bike Weeki, organizat de clubul MC Trust Romania.

    La manifestarile desfasurate in Campingul International din Aleea Padurea Verde au luat parte invitati din Germania, Belgia, Italia, Ungaria si Austria. Din program nu au lipsit concertele, concursurile, berea, numerele de striptease sau legendarul ibikini bike washi.

    Sambata, la ora pranzului, proprietarii bolizilor cu doua roti au oferit timisorenilor o parada de neuitat. Sute de motociclisti si motocicliste au pornit pe strazile orasului, pe traseul Camping International – bulevardul Take Ionescu - Hotel Continental - strada Clujului, oprindu-se pe platoul din fata stadionului iDan Paltinisanui. Aici, Nagy Becman a facut, timp de o ora, o demonstratie de acrobatie pe doua roti.

    Atmosfera a fost intretinuta apoi, in fiecare seara, de concerte rock cu trupe precum Bonfire, Kiss Forever Band, Sanctuar, Slink 50, Toxic sau Bio. Ieri, in ziua inchiderii, berea cu alcool a fost inlocuita cu cea fara alcool, pentru ca motociclistii sa nu-si piarda echilibrul.

    MC Trust Romania, principalul organizator al celui mai mare festival de gen din vestul tarii, a fost infiintat in 2003 de catre clubul cu acelasi nume din Germania. Organizatia respecta regulile scrise si nescrise ale bikerilor occidentali, care se refera la libertate, prietenie si incredere.

     

    sursa: http://www.evz.ro/vest/?news_id=191884

     

    cum care parada draga, tu nu citesti ziarele? :ok:

     

    eu am auzit ca ar fi fost o parada neoficiala, de vreo 50 de motoare, sambata pe la pranz.

×
×
  • Creează nouă...