Sari la conținut

jules27

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    timisoara
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    HONDA SHADOW
  • Numar Moto
    tm 27 crg
  • Club
    NO CLUB

jules27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jules27

    Tobe Gaurite

    Beautiful sound! Multam' mult, ma pun maine pe mesterit!
  2. jules27

    Tobe Gaurite

    Cam liniste pe topicul aste de vreo 8 ani Please help: Am avut o Honda Shadow de 600 (VT600C) care se auzea fff bine - asa am luat-o de la un tip din Resita, Acum am tot un Shadow dar de 750 (VT750C) American Classic Edition dar sunetul este execrabil, parca e motor electric. Vreau sa le gauresc dar nu am toate informatiile, rog ceva detalii, poze, o schita, anything Multam! PS cand am luat-o am iesit la o tura cu un amic cu HD ambele motoare erau parcate, el l-a pornit, apoi eu i-am dat cheie. Dupa imi zice sa imi pornesc motorul sa plecam )))
  3. Merci de sfaturi, am facut de unul singuri cateva lucruri: - am verificat filtru de benzina -curatat - pompa de benzina - am curarat filtrul de aer - am golit carbuaratorele - am schimbat bujiile Nothing. Maine il duc la specialist. din cate in "simt" are ceve problem la alimentare, nu se alimenteaza bine, poate nu-si face amestecul bine in carburatoare sau nu sunt sincronizate. Desi am avut problema asta dupa ce am avut ceva probleme banale cu relul de incarcare - un fir rupt -, nu cred ca poate fi o cauza electrica. Dupa reparare , postez diagnosticul. » Post actualizat in 13 Aug 2014 11:35 menbrana la carburator e sparta/gaurita/fisurata si trage aer fals. era logic dupa simptome..
  4. Buna seara, Are cineva piesa cromata de cca 20 cm pozitionata pe teava de esapament care protejeaza glezna piciorului? am pierdut-o... Si mai o problema grava, voi merge curand la mecanic, dar poate vreunul din voi a trecut prin asa ceva: cu sau fara legatura legat de faptul ca am avut ceva probleme cu releul de incarcare - dar s-a rezolvat, erau ceva cabluri rupte si acum am din nou incarcare - VT600C meu nu mai urca . Daca o accelerez brusc pe la a 2-a, a 3-a, imi da rateuri. Daca o acelerez incet si rotund, merge bine. Problema cea ma mare e ca la 90 km/ora nu mai urca...si eu vreau sa plec cu nevasta sapt viitoare in Vama pe 2 roti, dar tre sa o repar pana atunci. Pareri? A, da stiu, sa nu ma duc cu nevasta in Vama Veche Dar ma refeream la pareri tehnice.
  5. E prima data cand vad un patch moto de Caransebes, si fiind caransebesan nu pot decat sa ma bucur! Respect Guerrilla Motors!
  6. intrebare: (mai mult sau mai putin puerila) Daca te inregistreaza radarul pe motocicleta peste viteza legala (si drept dovada are filmarea din fata a motocicletei in mers), se poate contesta procesul verbal pe motiv ca nu este indentificat prin mijloace legale ? (nu se vede numarul de inmatriculare) Poate au trecut 20-30 de motocilete la fel in acel moment...
  7. jules27

    Facerea de bine...

    Am lecturat articolul, mi-a luat peste o ora dar pot spune ca a meritat fiecare secunda. Dupa primele randuri am realizat ca il mai citisem cu cativa ani in urma inainte sa urc pe motor, dar acum, dupa cateva zeci de mii de km pe motor, l-am inteles cu adevarat. Incisiv si pragmatic, cum ar trebui sa fie orice turorial pt incepatori si nu numai. Punctul 11, Ghost Rider e cutremurator! Sunt convins ca ceea ce a scris a ajutat si ajuta multi motociclisti sa se bucure cat mai multi ani si km de acest sport, hobby, stil de viata pe care il imbratisam cu pasiune! RIP
  8. Salut, punele undeva (pozele de la Cabana militara) unde sa le putem lua. Inca odata, foarte bun aparatul , au iesit de caliatate pozele!

  9. Nu vad bine conservarul ce o sa sicaneze in trafic un 1%-er. Dupa episodul asta, matematica e simpla, 1% + 99% =100%
  10. http://www.cancan.ro/actualitate/intern/video-un-motociclist-bucurestean-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-in-plin-de-o-masina-178747.html
  11. Eu plec maine la ora 10 AM din timisoara spre nandru, daca mai sunt doritori cu aceiasi destinatie, impartim asfaltul!
  12. Vino maine la Nandru la Freebikers Hunedoara si duminica sau luni plecam pe transalpina; In legatura cu raul de masina pe serpentine, e o chestie simpla: masina vireaza in curbe si iti tine corpul pe scaun in o pozitie anormala (nu intru in detalii cu forta centrifuga, centripeta, smd ), si de aici si raul de masina. La motor nu exista asta pt ca te lasi in curbe, in armonie cu fortele naturii. Chiar am vazut un documentar, au proiectat un trike care se lasa in curbe aproape ca un motor normal. PS scaritele la chopper ar trebi sa aiba sub un surub cu un varf consumabil, in Muntenegru pe serpentine si eu atingeam mereu, e normal si numai bine e un fel de limitator ce iti da inclinarea maxima, la o viteza decenta, normal. Traseul colegului de mai sus este (din Novaci) cel mai frumos, pe care il voi faci si eu peste cateva zile... Ne vedem in creierii muntilor!
  13. eu duminica plec de la festival pe transalpina and more . daca avem acelasi drum, poate mergem impreuna
  14. incearca sa campezi la Lacul Vidra, eu am stat la cort acolo. Te abati cativa km de la Transalpina dar merita, eu acolo ma campez peste...8 zile!
  15. Bun gasit oameni buni si rai, in perioada 13-31 august ma bucur de mult-asteptatul concediu din aceasta vara si m-am hotarat sa cutreier frumoasa noasta tara pe 2 roti (inainte sa vad lumea, sau mai corect in paralel, cred ca e bine sa vezi tot ce e de vazut la noi in tara) Cateva din punctele pe care vreau sa le ating: 0. Plecarea din Orasul Rozelor 1. Nandru - Free Bikers Hunedoara 2. Parcul National Defileul Jiului 3. TRANSALPINA ( )- superb!!!4. Lacul Vidra 5. Transfagarasan 6. Curtea de Arges 7. Vama Veche 8. Delta Dunarii (posibil) 9. Cheile Bicazului 10. Vatra Dornei (posibil si Sucevita - Bukowina MC) 11. Maramures (Borsa, Sapanta) 12. Tura de fuga inapoi: Satu Mare, Oradea (poate Baile Felix), Arad, Timisoara - home sweet home! Am postat in ideea ca poate mai gasesc tovarasi de drum, care vor sa-si roada gumele pe drumurile tari alaturi de mine; deasemenea orice sfat, idee, etc e bine venita! Mai jos harta cu traseul (hiperlinkul nu a functionat): http://maps.google.com/maps?saddr=timisoara&daddr=Nandru,+Rom%C3%A2nia+to:Novaci,+Romania+to:R%C3%A2nca,+Romania+to:Ob%C3%A2r%C5%9Fia+Lotrului,+Rom%C3%A2nia+to:T%C4%83u+Bistra,+Rom%C3%A2nia+to:%C5%9Eugag,+Romania+to:Poiana+Sibiului,+Rom%C3%A2nia+to:Sibiu,+Romania+to:Porumbacu+de+Jos,+Romania+to:Lacul+B%C3%A2lea,+Arge%C5%9F,+Rom%C3%A2nia+to:Curtea+de+Arges,+Arges,+Romania+to:Vama+Veche,+Romania+to:Vatra+Dornei,+Suceava,+Romania+to:S%C4%83p%C3%A2n%C5%A3a,+Romania+to:Arad,+Romania&hl=en&ie=UTF8&ll=46.141783,25.609131&spn=4.37678,10.821533&sll=46.604167,23.280029&sspn=2.169986,5.410767&geocode=Feo8ugIdsPFDASmntQ_LfWdFRzFJZ5NzZK9_Uw%3BFenqugIdCTtcASmtJsaNWPRORzH74gobpLtU_g%3BFWBksQId8CxpASkpR3iNUJlNRzG7J5835LBUQg%3BFUkXswId33ZpASkTbQ0IJKNNRzHDhIpZcw4APg%3BFadMtQId2pdoASkJQNzoardNRzFciJjR857VlQ%3BFSkFuQIdKvRnASk_IeMVCzFMRzHmzmp-U7l1KA%3BFReDugIdBWxoASk3dlxD3zpMRzGbDMbGoYwBCQ%3BFcb2ugIdohFqASmt4wlLBTxMRzFHqMXmWhmiqg%3BFTGpugIdm2VwASnVHCz9iGdMRzG0kDNOIZ3eOg%3BFWg2ugId8C51ASlP_dG5cIxMRzHe5fo70rNDGg%3BFfjZtwIdOJ93ASmvuBMW0-tMRzFkBgs2tK5a1A%3BFd_EsAId_5J4ASnz9MhoaTJNRzFOV83JkMd9Mw%3BFdydmwIdhfuzASl10mji6Sy7QDEGQIm6ysTCrQ%3BFb9x0gIdVPSCASnZmTMxspM1RzFXjHdRtwWU5A%3BFaD-2wIdaJZpASkHpWP4WpY3RzEigwzbZUGGWw%3BFYtywAIdO0RFASnDWVyjS5hFRzGRhFU-SgdwDw&mra=ls&z=7
×
×
  • Creează nouă...