Sari la conținut

Eol

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Eol

  1. Ca fapt divers, stie cineva rostul tunelului ce da in linia de metrou, aflat intre statia de metrou Tineretului si Unirii(cam la 2 minut de intrarea trenului in statie), aflat pe partea stanga venind spre Unirii si care are o inaltine egala cu inaltimea canalului de metrou, foarte bine iluminat, construit in rampa, si care coteste dupa 10m in dreapta? Intrarea este barata cu o plasa de fier. Deasemeni intre aceste statii, am observat o usa asezata total nefiresc, direct in linia de metrou.

     

    Stie cineva ceva ?

  2. Super !!!!!

     

    Filmele din aceasta categorie mi se par cele mai grozave filme realizate vre-o data !!!

     

    Cand ma plictisesc la munca privesc asa ceva.

     

    Super

    Io zic multam fain!

  3. Prices starting at $2,999... Pentru o chinezarie?! :) Si la cat ajunge, daca de acolo porneste?

    Sincer, nu vreau sa-i fac reclama omului astuia de pe Bikeshop, dar mai degraba mi-as lua asa ceva (care este la un pret aproximativ egal cu cel la care sigur ajunge chinezaria):

    Habar nu am...

    Aia pot cere oricat, important pentru ei este sa gaseasca clienti.

     

    Si dpbv estetic arata foarte bine. Si poate cam atat.

     

    Frumoasa mobra pe care ai postat-o.

  4. Ce sa mai modific la ele?

    Eu spre exemplu vreau sa ridic pozitia mainilor pe ghidon inlocuindul pe acesta cu un apehanger de dimensiune medie. Saua vreau sa o schimb cu una pe arcuri, pentru a o muta ceva mai in spate renuntand la cutia de scule si la saua pasagerului(aici e cam greu ca nu ma lasa nevasta). Rezervorul(rezerva) as vrea deasemeni sa il modific in maniera celui de sportster pentru criterii estetice. Numar lateral.

     

    Voi vedea in primavara cate voi avea bifate din ele.

  5. Urmatorul pas va fi sa tai cadrul, sa dispara aripa spate si seaua pasagerului si confectionarea unei aripi noi din fibra sau metal.

    Tind, in masura posibilitatilor sa creez un bobber. sa vad cat de mult o sa reusesc.....

    Saua, ghidonul sau rezervorul le modifici ?

  6. Salutare tuturor,

     

    Ca sa nu stau degeaba pana la primavara (se pare ca s-a cam terminat cu vremea faina), vreau sa-mi schimb ghidonul la Virago.

    Vreau sa pun unul drept. De 22 e ghidonul la noi, nu ?

    post-58202-1290242132_thumb.jpg

    Dragbat cromat 22, latime 770cm, adancime 110cm

     

    Ideea e sa iasa ceva de genul asta:

    post-58202-1290242262_thumb.jpgpost-58202-1290242281_thumb.jpgpost-58202-1290242293_thumb.jpg

     

    Stiu ca oglinzile nu vor mai fi bune, pompa de frana nu va sta drept, cablurile de acceleratie, ambreiaj si frana vor fi prea lungi, dar pentru toate exista solutie.

    Pentru cine cauta alternativa originala si ceva mai costisitoare, iata lista de la Yamaha cu repererele necesare modificarii:

    post-58202-1290242620_thumb.jpg

     

    Ati facut careva din voi modificarea ? Ca si aspect, avantajul e clar. Dar cum e cu pozitia de condus ? Afecteaza oare comfortul ?

     

    Eu am dragbar, dar nu-mi place. Am si risere ceva mai inalte.

     

    Imi place mai mult cum arata cu apehanger.

  7. salut.

    te referi la sleevul care e sub mansonul de acceleratie, de care se "agata" cablurile de acceleratie si care intra in nuca nu?

    daca e asa, s-ar putea sa te pot ajuta eu...nu mai stiu insa sigur de cat e ghidonul ca l-am schimbat cu unul aftermarket, dar cel mai probabil e aceiasi dimensiune cu ala stock. O sa incerc sa ajung pe la garaj zilele astea. da-mi te rog un mail sa nu uit si o sa-ti raspund tot pe mail ce si cum.

    bafta

    Da

     

    La ala ma refer.

     

    O sa iti scriu pe email.

  8. Din experienta spun ca multi inventeaza doar pentru a lise acorda atentie.

     

    Tunele interesante sub casa popului sigur sunt(si sunt enorme), dar, cred ca vorbesc in numele mai multor pasionati, faptul ca sunt acolo nu ne incalzeste cu nimic. Nu le putem explora.

    Plus ca tunelurile acelea sigur au lumina si lux. Prefer sa ma bag prin te miri ce gaura si singura sursa de lumina sa-mi fie lanterna.

    Cei doi centi ai mei.

     

     

    Revenind. Mai organizam ceva in viitorul foarte apropiat? Eu zic sa profitam de vremea placuta.

     

     

    PS: Iertari pentru absenta. Am avut treaba pana peste cap.

     

    Sa stii ca trebuie sa faci diferenta intre a nu fi informat si a fi dezinformat.

  9. Mie imi pare ca acel cadru nu este taiat ..Aripa este modificata si are o ridicatura care mascheaza terminatia cadrului..Sau poate nu.!!!

     

    Rezervorul este cu ,,buson"pe mijloc ca al meu dar ,,pare"mai inalt..mai mare..!!!!!! Arata bine jucaria.

    Te rog sa imi arati cateva poze cu motorul tau. Ai ceva postat pe web ?

  10. Interesante informatii.

     

    Shobo' sunt ingrijorat in ceea ce priveste potrivirea lui pe cadru. Daca il iau nu mai vreau sa tai din el. Eventual urechile sa le modific la vre-un meserias cu scule bune.

     

    Philip, si cel de virago e interesant, dar vreau ceva care sa se ridice un pic mai sus. Poate ca cele doua au aceleasi dimensiuni si ochiul ma inseala... Ai cumva mai multe poze cu mobra ta ?

  11. Eu zic ca nu... Trebuie sa fie brutal (docil in nici un caz ), fiabilitatea nu conteaza , skinny e discutabil acest atribut apartinand chopperelor scurte de strada , ieftin nu exista. Acum la ce intelegeti uni din voi ca inseamna bobber ,probabil ca se potriveste cu ce ai scris tu...

    Ai dreptate. Tu vezi partea exclusivista si anume concept bike-ul, intotdeauna scump. Chinezaria asta pare a fi prima transpunere la scara larga a conceptului. Fiecare are o scara a prioritatilor. Unii urmaresc achizitionarea concept bike-ului altii isi doresc intrarea lui pe piata sub un pret mai mic.

     

    Personal imi place mult cum arata aceasta trotineta, m-am uitat cu drag pe youtube la ea. Mi-ar fi placut(si poate m-ar fi convins) daca ar fi avut motorizarea de la Honda sau de la Yamaha.

     

    Off-topic:Raman insa cu gandurile mele de a o modifica pe actuala in ceea ce priveste rezerva si rezervorul principal cat si cadrul(partea din spate).

  12. Eu zic ca un bobber trebuie sa fie orecum ca si vinul bun...

    -sa fie fiabil;

    -docil;

    -skinny;

    -ieftin(atat costul intretinerii cat si al achizitiei);

     

    Parerea mea...

    Singurul sau viitor pe care il vad este ca si inlocuitor al scuterelor, pentru parcurgerea distantelor zilnice de pana in 25km. O cilindree de peste 250cmc nu cred ca este in folosul promovarii acestei arhitecturi pe doua roti.

×
×
  • Creează nouă...