Sari la conținut

Eol

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Eol

  1. Da, nu m-am exprimat corect. Initiativa este de constituire a zonei respective in parc.
  2. Buna, Daca sunteti impotriva retrocedarii a 10Ha din parcul IOR va rog sa semnati petitia de mai jos: http://www.yousign.org/ro/IOR Orice sugestie e binevenita la adresa araduion@k.ro Multumesc
  3. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Are careva raisere scurte la ghidon si vrea sa le schimbe cu cele mai lungi ?
  4. Are cineva plasticele pe care se invarte maneta de acceleratie pentru ghidon de 1 inch ?
  5. Eol

    Suzuki Intruder

    Salut, Sunt interesat ca pana la sfarsitul saptamanii sa cumpar platicele care se invart sub mansonul de acceleratie pentru ghidon de un inch. Are cineva ?
  6. Ca fapt divers, stie cineva rostul tunelului ce da in linia de metrou, aflat intre statia de metrou Tineretului si Unirii(cam la 2 minut de intrarea trenului in statie), aflat pe partea stanga venind spre Unirii si care are o inaltine egala cu inaltimea canalului de metrou, foarte bine iluminat, construit in rampa, si care coteste dupa 10m in dreapta? Intrarea este barata cu o plasa de fier. Deasemeni intre aceste statii, am observat o usa asezata total nefiresc, direct in linia de metrou. Stie cineva ceva ?
  7. Eol

    Hardknock Bobber

    Super !!!!! Filmele din aceasta categorie mi se par cele mai grozave filme realizate vre-o data !!! Cand ma plictisesc la munca privesc asa ceva. Super Io zic multam fain!
  8. Eol

    Hardknock Bobber

    Habar nu am... Aia pot cere oricat, important pentru ei este sa gaseasca clienti. Si dpbv estetic arata foarte bine. Si poate cam atat. Frumoasa mobra pe care ai postat-o.
  9. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu spre exemplu vreau sa ridic pozitia mainilor pe ghidon inlocuindul pe acesta cu un apehanger de dimensiune medie. Saua vreau sa o schimb cu una pe arcuri, pentru a o muta ceva mai in spate renuntand la cutia de scule si la saua pasagerului(aici e cam greu ca nu ma lasa nevasta). Rezervorul(rezerva) as vrea deasemeni sa il modific in maniera celui de sportster pentru criterii estetice. Numar lateral. Voi vedea in primavara cate voi avea bifate din ele.
  10. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Saua, ghidonul sau rezervorul le modifici ?
  11. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu am dragbar, dar nu-mi place. Am si risere ceva mai inalte. Imi place mai mult cum arata cu apehanger.
  12. Eol

    Suzuki Intruder

    Stiti cumva unde se poate gasi o maneta pentru acceleratie de 1 inch, cu cablu dublu("Throttle Sleeve Twist Grip dual cable") ? Stiu ca intruderele au ghidon de 1 inch.
  13. Sa stii ca trebuie sa faci diferenta intre a nu fi informat si a fi dezinformat.
  14. In perioada asta se ara foarte bine noaptea. Pe mine m-a orbit unu care ara cu tractorul pe brazda. Avea niste lumini nesimtit de puternice, iar cand am ajuns sa trec pe langa el tocmai isi termina brazda... R. I. P.
  15. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Te rog sa imi arati cateva poze cu motorul tau. Ai ceva postat pe web ?
  16. Interesante informatii. Shobo' sunt ingrijorat in ceea ce priveste potrivirea lui pe cadru. Daca il iau nu mai vreau sa tai din el. Eventual urechile sa le modific la vre-un meserias cu scule bune. Philip, si cel de virago e interesant, dar vreau ceva care sa se ridice un pic mai sus. Poate ca cele doua au aceleasi dimensiuni si ochiul ma inseala... Ai cumva mai multe poze cu mobra ta ?
  17. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    E cineva sa imi faca o oferta pentru un rezervor precum cel din imagine, taierea si intarirea cadrului in partea din spate de la Virago ? http://vipjames.blogspot.com/2009/02/virago-bobber.html Ar mai fi cateva, dar astept oferta pentru ce e mai sus.
  18. Poate cineva sa imi faca o oferta pentru un rezervor precum cel din imagine, taierea si intarirea partii terminale a cadrului in partea din spate de la Virago ? http://vipjames.blogspot.com/2009/02/virago-bobber.html Ar mai fi cateva, dar astept oferta pentru ce e mai sus.
  19. Poate cineva sa imi faca o oferta pentru un rezervor precum cel din imagine, taierea si intarirea partii terminale a cadrului in partea din spate de la Virago ? http://vipjames.blogspot.com/2009/02/virago-bobber.html Ar mai fi cateva, dar astept oferta pentru ce e mai sus.
  20. Eol

    Hardknock Bobber

    Ai dreptate. Tu vezi partea exclusivista si anume concept bike-ul, intotdeauna scump. Chinezaria asta pare a fi prima transpunere la scara larga a conceptului. Fiecare are o scara a prioritatilor. Unii urmaresc achizitionarea concept bike-ului altii isi doresc intrarea lui pe piata sub un pret mai mic. Personal imi place mult cum arata aceasta trotineta, m-am uitat cu drag pe youtube la ea. Mi-ar fi placut(si poate m-ar fi convins) daca ar fi avut motorizarea de la Honda sau de la Yamaha. Off-topic:Raman insa cu gandurile mele de a o modifica pe actuala in ceea ce priveste rezerva si rezervorul principal cat si cadrul(partea din spate).
  21. Eol

    Hardknock Bobber

    Sa-l mani si pe Floreasca sa il trag in pozna !
  22. Eol

    Hardknock Bobber

    Eu zic ca un bobber trebuie sa fie orecum ca si vinul bun... -sa fie fiabil; -docil; -skinny; -ieftin(atat costul intretinerii cat si al achizitiei); Parerea mea... Singurul sau viitor pe care il vad este ca si inlocuitor al scuterelor, pentru parcurgerea distantelor zilnice de pana in 25km. O cilindree de peste 250cmc nu cred ca este in folosul promovarii acestei arhitecturi pe doua roti.
  23. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Faine, multumesc. Uite, aici am gasit poze cu un virago bobberit frumos http://vipjames.blogspot.com/2009/02/virago-bobber.html
  24. Eol

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Are cineva idee de cum arata o virago cu furca springer ? Google-ul e tare sarac in poze cu XV-uri cu tipul asta de furca...Sau poate nu am stiut eu cum sa caut ?
×
×
  • Creează nouă...