Sari la conținut

AdiRadulescu

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AdiRadulescu

  1. Turometrul e "digital", in sensul ca calculatorul de injectie primeste impulsuri de la sezorul Hall de langa volanta si apoi trimite mai departe spre turometru. Faptul ca se "zbate" poate proveni din acumularea de pilitura metalica pe magneti senzorului Hall. Daca asta e cauza, probabil ca mai experimentezi din cand in cand dificultati la pornire sau mers "impiedicat" al motorului.

    » Post actualizat in 16 Feb 2018 11:38

    Daca motorul merge bine in rest, e posibil sa fie imperfect vreun contact intre calculator si turometru, sau sa fie vreo intrerupere intermitenta pe traseu.

    Salut,

     

    se poate sa fie pe duca regulatorul de tensiune de la incarcare, cel putin la mine asa s-a intamplat.

  2. Salut! Dupa ce am desfacut fiecare mufa de pe instalatie si cercetat fiecare centimetru de cablu...nu am reusit sa identific nicio problema la instalatia electrica, cel putin la suprafata. Motocicleta porneste si functioneaza bine..dar imi e un pic frica sa mai plec cu ea la drum. O sa imi comand alte blocuri de comenzi de pe ghidon, pt ca is un pic uzate ce am eu.

     

    @raoul

    Am montat cablul gros de ambreaj luat de la Ciclop, merge la fix in camasa celui original.

  3. Am scos si verificat pompa si functioneaza. Am pus la loc pompa si am inceput sa desfac carenele si dupa ce am dat tot jos am pus contactul si minune...a pornit pompa si binenteles si motocicleta. Am tot tras de cabluri si nu se opreste...acum merge. Are cineva o schema electrica a instalatiei? Pentru ca nu prea ma trage inima sa incep sa bajbai pe fiecare cablu. Oricun pana nu gasesc problema nu o mai asamblez la loc ca nu mai vreau sa ma lase in drum.

  4. Eu am patit-o cu firele de la pompa, in rezervor, a cedat unul dintre ele (la 15mii) dar asa cum spuneau antevorbitorii nu se mai aude pompa la contact. Doi, verifica firele care intra in contact si acolo se intampla minuni, a mea pornea cu ghidonul maxim stanga :))

    Am reusit sa o recuperez acum seara si intradevar nu se mai aude pompa la punerea contactului. Maine sper sa ii dau de cap. In ultima vreme tot am blocat ghidonul pentru ca nu am mai tinut-o in garaj ci in fata blocului....poate o fi si la mine ceva fir. Instalatia electrica am schimbat-o in primavara cand am pus si sistem abs(a mea nu avea din fabrica)...pana acum a pornit si a mers ok. Sa vad ce reusesc maine.

     

    Va multumesc pentru raspunsuri. Seara buna!

  5. parca pompa de solenta mergea. oricum sigur de la ceva Dacia.

    pompa se buleste daca mergi mult pe rezerva sau daca ramai fara benzina si pui contactul de prea multe ori. Asa se

    intampla la toate agregatele pe injectie

    De cand am motocicleta cred ca de 2 ori am mers cu becul de la benzina aprins...nu stiu ce a fost inaintea mea pt ca a avut o viata destul de grea inainte sa ajunga la mine. Desfac maine sa vad ce si cum.

  6. @AdiRadulescu

    Benzina mai ai?

    Pompa de benzina porneste cand pui contactul? (asculti - ar trebui sa faca zgomot cam 2 secunde)

    Da scanteie? (scoti bujia sau pui o bujie in fisa si o sprijini de motor in timp ce dai ala automat

    Am benzina. O sa vad acum cu pompa numai sa ajung la motocicleta. Are siguranta pe pompa? Daca e dusa pompa merge sa pun o pompa de altceva? pt ca ma gandesc ca o pompa originala e o caruta de bani.

    Mersi

  7.  

    Apropo, acum vreo 5000 km am scos termostatul pt ca am mai avut probleme cu racirea si am crezut ca e infundat/stricat termostatul, si nu l-am mai pus la loc. Are vreo relevanta daca am sau nu termostat acum? Eu stiam ca conteaza doar daca e foarte frig afara. Si eu nu voi merge in conditii de 1-10 grade.

    » Post actualizat in 13 Aug 2017 10:57

    Salut! Are importanta, pentru ca termostatul asigura o temperatura constanta motorului, de aici si un randament mai bun, cel putin asa stiu eu.

    » Post actualizat in 13 Aug 2017 10:57

    Salut! Are importanta, pentru ca termostatul asigura o temperatura constanta motorului, de aici si un randament mai bun, cel putin asa stiu eu.

  8. Salut,

     

    sunt pe cale sa imi iau un Bmw F650 GS , an 2002, 52000 km, injectie dar fara abs. am fost sa il vad si am constatat ca are ghidonul putin stramb(de la o cazatura in curte, spune proprietarul) usoare urme de ulei pe furca dreapta si pe cablajele electrice ce merg la releul de incarcare si cam atat. motorul porneste si merge bine, trage ok. Ce ar mai trebui sa verific inainte sa iau motorul?

     

    multumesc.

  9. in orice limba numele proprii se scriu cu litere mari , asa ca ca nu e vb de limba romana

    In principiu cand te bagi in seama pentru prima data trebuie sa-ti controlezi limbajul , asta find o simpla forma de educatie , care din cate vad la noi in Romania lipseste

     

     

    In alta ordine de idei carburatoarele sunt aceleasi Mikunii BST 33, cu cateva modificari care nu au relevanta in problema ta

    Salut,

     

    Multumesc de raspuns.

     

    Nu am vrut sa supar sau sa jignesc pe nimeni, cu atat mai putin sa se scrie jumatate de pagina pe aceasta tema. Acum ca tot m-ai facut nesimtit si lipsit de educatie, vreau doar sa iti amintesc ca de obicei cand intrii cu cineva in vorba, fie si virtual, prima data se saluta.

     

    O zi buna iti doresc!

    » Post actualizat in 24 Jul 2015 13:51

    Adi, incetisor, aici nu se bifeaza postari! Incercam doar sa scriem corect ca sa ne intelegem.... ce vrei suntem mai de moda veche!

     

    Carburatoarele sunt la fel pentru toate modelele cu motor Rotax, evident ca nu se mai potrivesc de cand au trecut pe injectie, dar am vazut (aici pe forum) motor de carburatie adaptat pe injectie. Pot sa difere mici sertari dar le "rezolvi" cu surubelnita!

    Salut,

     

    Multumesc pentru raspuns. Din graba am omis unele reguli gramaticale, dar nu cred ca asta a schimbat sensul intrebarii mele. Imi cer scuze pentru incident si promit sa nu se mai intample.

     

    O zi buna iti doresc!

  10. neatz jupani.

     

    hai ca ma bag si io in ciorba dumneavoastra sa intreb de cate unele pt un amic de isi bibileste mobra, un 91 cu kickstart.

     

    primo, sa va zic de ce piese trebuie, ca poate sare iepurele: culbutor evacuare, releu semnalizare (potential si incarcare), butuc chei, sticla semnalizare spate.

     

    in alta ordine de idei, care stie in ce masura as putea cauta piesela astea si pe alte modele (350, drz, big).

     

    numa bine.

     

    sal,

     

    in legatura cu releul de semnalizare...eu am pus unu de dacie si mere perfect, nu are nicio legatura ca dacia e cu alternantor si motorul e cu magnetou...la mine releul e cu trei picioruse, cel de dacie e cu 5, dar din astea 5, 3 sunt masa. din astea 3 de masa folosesti numai unu. mai departe plusul il legi la releu unde apare semnul "+" , iar firul ramas unde scrie "C" . la mine a functionat. Releul de dacie costa 20 de lei, atat am dat io pe el. o sa revin cu poze.

     

    Bafta.

×
×
  • Creează nouă...