Sari la conținut

AdiRadulescu

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    radulescu_222
  • Skype
    adrian.radulescu00

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    F650GS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    F650GS

AdiRadulescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, se poate sa fie pe duca regulatorul de tensiune de la incarcare, cel putin la mine asa s-a intamplat.
  2. @SUN_83 A fost primul lucrul pe care l-am facut cand am inceput inspectia , adevarul e ca imediat dupa aceea a inceput sa mearga. O sa mai scot odata pompa sa verific. Mersi!
  3. @ZIDU'poate la iarna fac modificarea...anul asta am bagat bani destui in ea. Vreau liniste in casa
  4. Salut! Dupa ce am desfacut fiecare mufa de pe instalatie si cercetat fiecare centimetru de cablu...nu am reusit sa identific nicio problema la instalatia electrica, cel putin la suprafata. Motocicleta porneste si functioneaza bine..dar imi e un pic frica sa mai plec cu ea la drum. O sa imi comand alte blocuri de comenzi de pe ghidon, pt ca is un pic uzate ce am eu. @raoul Am montat cablul gros de ambreaj luat de la Ciclop, merge la fix in camasa celui original.
  5. O sa verific toata instalatia inainte sa montez tot la loc. O sa ma ghidez dupa ce a trimis Raoul. Sa speram ca reusesc sa dibuiesc problema. Multam
  6. Am scos si verificat pompa si functioneaza. Am pus la loc pompa si am inceput sa desfac carenele si dupa ce am dat tot jos am pus contactul si minune...a pornit pompa si binenteles si motocicleta. Am tot tras de cabluri si nu se opreste...acum merge. Are cineva o schema electrica a instalatiei? Pentru ca nu prea ma trage inima sa incep sa bajbai pe fiecare cablu. Oricun pana nu gasesc problema nu o mai asamblez la loc ca nu mai vreau sa ma lase in drum.
  7. Am reusit sa o recuperez acum seara si intradevar nu se mai aude pompa la punerea contactului. Maine sper sa ii dau de cap. In ultima vreme tot am blocat ghidonul pentru ca nu am mai tinut-o in garaj ci in fata blocului....poate o fi si la mine ceva fir. Instalatia electrica am schimbat-o in primavara cand am pus si sistem abs(a mea nu avea din fabrica)...pana acum a pornit si a mers ok. Sa vad ce reusesc maine. Va multumesc pentru raspunsuri. Seara buna!
  8. De cand am motocicleta cred ca de 2 ori am mers cu becul de la benzina aprins...nu stiu ce a fost inaintea mea pt ca a avut o viata destul de grea inainte sa ajunga la mine. Desfac maine sa vad ce si cum.
  9. Am benzina. O sa vad acum cu pompa numai sa ajung la motocicleta. Are siguranta pe pompa? Daca e dusa pompa merge sa pun o pompa de altceva? pt ca ma gandesc ca o pompa originala e o caruta de bani. Mersi
  10. Salutare, Am ramas cu trotineta in drum si nu mai vrea nicicum sa porneasca. Invarte dar nu da niciun semn de pornire. Am verificat si benzina din pompa pleaca sigurantele sunt ok, nu am scule sa desfac carenele sa verific bujia. A mai patit cineva asa ceva? Mersi
  11. » Post actualizat in 13 Aug 2017 10:57 Salut! Are importanta, pentru ca termostatul asigura o temperatura constanta motorului, de aici si un randament mai bun, cel putin asa stiu eu. » Post actualizat in 13 Aug 2017 10:57 Salut! Are importanta, pentru ca termostatul asigura o temperatura constanta motorului, de aici si un randament mai bun, cel putin asa stiu eu.
  12. Salut. Le vreau eu daca sunt in stare decenta. Poti sa imi trimiti ceva poze? Multam
  13. Salut. Unde se poate vedea motorul? Mersi
×
×
  • Creează nouă...