Sari la conținut

**klauss**

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de **klauss**

  1. Yamaha-MT01.jpg

    VS

    Yamaha_MT-03_2007_13_1024x768.jpg

    Mere cu pere.. mai ales ca la tine la intrests scrie V2.. WTF man?

     

    @ freeman Da, MT-01 arata intrun fel (mare fel)

     

    Stiu ca MT 03 nu este V2 dar nici el nu a zis ca il intereseaza V2-urile neaparat! Daca era V2 as fi fost si eu tentat. Sau daca Yamaha se gandesc sa mai reediteze BT1100.

  2. Daca vrea cineva Panigale, sa scoata banul pe masa, sunt in RO destule locuri de unde se poate cumpara. Chiar sunt si pe stoc.

     

    In rest se manca mult r@h@at aici, cum ca vanzatorul nu e prietenos si nu va gadila la oua cand va apropiati de standul Ducati. EVIDENT ca nu o face! Da, e datoria lui sa dea relatii despre produsele marcii Ducati...dar CUI? Amaratii rupti in fund merg sa se bage in seama cu el, cel care are banul merge cand vrea muschiul lui la reprezentanta, pune jos banul si pleaca cu Panigale. In rest "cunoscatori" care vin sa comenteze un motor de 25.000 Euro, fara bani de benzina decat SMAEB dus-intors, si eventual cu un aparat foto compact de vreo 5-6 ani sa se traga in poze cu "tata lor intre motoarele de viteza".

     

    Aceasta este imaginea reala si nu alta, standul Ducati nici nu ar avea ce cauta la SMAEB, care isi permit asa ceva stiu unde e reprezentanta,RO nu e Germania, Elvetia, Franta etc

     

    Unora le doresc trezirea la realitati, caci unii s-au trezit de mult.

     

    VERY GOOD posting!!!:ok:

  3. Eu azi am luat teapa de la OLIVER'S,am dat 46ron pe un set de rimstripe-uri pe care scrie clar ca ajunge pentru 4 cercuri de 19 inch si sa vezi surpriza,mi-a ajus doar pentru roata fata.Vi se pare ca banda aia alba ajunge pt doua roti??

    Si NU,nu am infasurat de 2 ori pe fiecare parte=)))

    Si ca sa vezi,cand am cerut bon,doamna de acolo era asa ocupata si grabita ca nu avea cum sa imi scoata.Pana la urma am convins-o pe doamna sa scrie pe spate achitat si sa semneze.Vroiam bon ca sa nu zica apoi ca nu am platit setul ca m-am mai plimbat pe acolo printre produse.

    Sa ma duc la OPC sau sa le dau un telefon?Ma P*S pe ei de 46 ron dar acu tb sa caut prin magazine banda identica cu aia de pe fata :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:

    Oliver's ar trebui sa vanda caciuli cu oliver hardy(bran din cuplul celebru stan si bran)

     

    Si eu mi-am luat blugi Held de la ei si nu a avut timp sa-mi dea bon dar a avut timp sa-si noteze produsul vandut in caiet!!!

  4. Acum am un Nolan integral, N84, care vajaie ca dracu', si daca ies chiar si 10km din oras, ma termina.

    Prin urmare, eu caut un flip-up cu ochelari de soare, de dimensiuni normale (Nolan are forma de cap de gâzã, pe langa faptul ca e o casca imensa) si care sa aibe o viziera bunicica, sa nu se abureasca asa repede.

     

    Buget maxim: 1200-1300 ron.

     

     

     

    Uite astea care se gasesc si pe la noi iar acum a aparut si varianta mai usoara: http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/lazer-paname , iar varianta monaco cica este f. usoara: http://www.lazerhelmets.com/products/touring/

  5. Oara ministrul transporturilor are un magazin de motociclete enduro touring si nu are interes sa repare nimic?

     

    :lol: Pai nici cand am avut prim-ministru care vindea Harley nu prea au facut multe sosele, nici dupa ce si-a rupt piciorul :hurt:

     

    In alta ordine de idei daca vrei sa faci tabara la Dunarica da un semn :cheers:

  6. In 11 pagini de topic aproape inutile deoarece se discuta doar pe baza unei informatii jurnalistice ( in care in majoritatea cazurilor se doreste nuantarea stirii intr-un fel sau altul ) am si eu vreo doua adaugir

    - trebuie sa recunosc (cu regret) ca in acest caz trebuie sa spunem R.I.P.:rose: pietonului indiferent daca a avut vreo parte de vina sau nu,

    - se stie cumva mai multe detalii despre mobrist( in ce situatie este sau unde este internat sau daca a apucat sa dea detalii saau daca mai apuca sa dea detalii),

    in rest doar conducerea preventiva ne poate salva si daca suntem cu TABul (riscam sa dea unul ca tancu peste noi si sa zica ceva de genul ca nu ne-a vazut)

  7. Sanatate motociclistului!!!

    Intradevar zona aia este nasoala si din cate imi aduc aminte chiar acum vreo doua saptamani era un hundai rosu accidentat tot in zona aia sau la cativa metrii mai inspre intersectie asa ca fiti foarte atenti la banda 1 ca sunt multi care ies cu spatele din parcare fara sa aiba vizibilitate(:finger:) si intradevar doar david coperfield ai poate anticipa pe toti nebunii(participantii in trafic din bucale).

  8. Si totusi nu ne-a explicat cum si-a dat seama ca este zgomot de motociclete si nu de masini tunate

     

    Filipok cred ca ai ales gresit locul unde sa te plangi. Poate ai un vecin care nu poate sa adoarma decat in zgomot de vitezana si fac prietenii lui ture sa-l adoarma.

     

    Iti propun sa faci petitie sa interzica si scuerele, trubadurii si chiar bicicletele cu lantul ne uns care fac zgomot!!!:moto:

  9. Ma gandeam la Caberg Konda:http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/caberg-konda/review.htm

     

    http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?...;discontinued=1

     

    Justissimo si Sintesi vad ca au 4 stele si sunt din aceeasi categorie mai multe nu stiu despre ele!

     

    Eu am Lazer Paname GL si sunt multumit de ea(cu toate ca are 1800g si se spune ca este cam grea ).Dar fiind prima casca nu am termen de comparatie cu altele.

    Oricum astept Lazer Monaco care sunt mai usoare si se zice ca au si viziera fotocromica(tranzition)!

×
×
  • Creează nouă...