Sari la conținut

**klauss**

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de **klauss**

  1. Felicitari Free Riders!!! Eveniment reusit si frumos! http://beta.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Stiri/Motociclistii+au+organizat+un+mars+in+Capitala+
  2. Stiu ca MT 03 nu este V2 dar nici el nu a zis ca il intereseaza V2-urile neaparat! Daca era V2 as fi fost si eu tentat. Sau daca Yamaha se gandesc sa mai reediteze BT1100.
  3. Cand il editezi taie sunetul de la filmare de tot si pe uma suprapune melodia (depinde in ce editezi). Oricum merci de filmare si celorlalti de poze!!! Sa speram ca mai tine timpul bun si mai putem iesi.
  4. Daca vreti sa faceti plimbare la Giurgiu si mai primiti oameni puneti aici locul si ora intilnirii poate vin si eu maine!
  5. La fratele lui mai mic MT 03 nu te-ai gandit???
  6. Pana la urma zice cineva data ora loc sa stie toata lumea ( care este ea si din sect.5) ?
  7. Pai cred ca toti i-au privit DOAR nu cred ca i-a palpat nimeni prin expozitie ... sauuu ... daca vreunul stie sa se exprime!!!
  8. Si eu mi-am luat blugi Held de la ei si nu a avut timp sa-mi dea bon dar a avut timp sa-si noteze produsul vandut in caiet!!!
  9. Acum am un Nolan integral, N84, care vajaie ca dracu', si daca ies chiar si 10km din oras, ma termina. Prin urmare, eu caut un flip-up cu ochelari de soare, de dimensiuni normale (Nolan are forma de cap de gâzã, pe langa faptul ca e o casca imensa) si care sa aibe o viziera bunicica, sa nu se abureasca asa repede. Buget maxim: 1200-1300 ron. Uite astea care se gasesc si pe la noi iar acum a aparut si varianta mai usoara: http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/lazer-paname , iar varianta monaco cica este f. usoara: http://www.lazerhelmets.com/products/touring/
  10. Pai nici cand am avut prim-ministru care vindea Harley nu prea au facut multe sosele, nici dupa ce si-a rupt piciorul In alta ordine de idei daca vrei sa faci tabara la Dunarica da un semn
  11. In 11 pagini de topic aproape inutile deoarece se discuta doar pe baza unei informatii jurnalistice ( in care in majoritatea cazurilor se doreste nuantarea stirii intr-un fel sau altul ) am si eu vreo doua adaugir - trebuie sa recunosc (cu regret) ca in acest caz trebuie sa spunem R.I.P. pietonului indiferent daca a avut vreo parte de vina sau nu, - se stie cumva mai multe detalii despre mobrist( in ce situatie este sau unde este internat sau daca a apucat sa dea detalii saau daca mai apuca sa dea detalii), in rest doar conducerea preventiva ne poate salva si daca suntem cu TABul (riscam sa dea unul ca tancu peste noi si sa zica ceva de genul ca nu ne-a vazut)
  12. Sanatate motociclistului!!! Intradevar zona aia este nasoala si din cate imi aduc aminte chiar acum vreo doua saptamani era un hundai rosu accidentat tot in zona aia sau la cativa metrii mai inspre intersectie asa ca fiti foarte atenti la banda 1 ca sunt multi care ies cu spatele din parcare fara sa aiba vizibilitate() si intradevar doar david coperfield ai poate anticipa pe toti nebunii(participantii in trafic din bucale).
  13. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei nevinovati!!!
  14. Condoleante familiei ! Trebuie sa ne aducem aminte in fiecare zi ca DOAR conducerea preventiva ne poate scapa de multe balele!!! In rest comentariile de cine este vinavat sau nu sunt de prisos.
  15. Sanatate lui Angel si recuperare rapida ! Din cate am inteles motocicleta nu este grav avariata, deci se repara.
  16. Sanatate motociclistului !!!
  17. Si totusi nu ne-a explicat cum si-a dat seama ca este zgomot de motociclete si nu de masini tunate Filipok cred ca ai ales gresit locul unde sa te plangi. Poate ai un vecin care nu poate sa adoarma decat in zgomot de vitezana si fac prietenii lui ture sa-l adoarma. Iti propun sa faci petitie sa interzica si scuerele, trubadurii si chiar bicicletele cu lantul ne uns care fac zgomot!!!
  18. http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?...;discontinued=1 Justissimo si Sintesi vad ca au 4 stele si sunt din aceeasi categorie mai multe nu stiu despre ele! Eu am Lazer Paname GL si sunt multumit de ea(cu toate ca are 1800g si se spune ca este cam grea ).Dar fiind prima casca nu am termen de comparatie cu altele. Oricum astept Lazer Monaco care sunt mai usoare si se zice ca au si viziera fotocromica(tranzition)!
×
×
  • Creează nouă...