Sari la conținut

Radu_Filep

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    radufilep

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    BMW F650
  • Numar Moto
    CV-04-ZTA

Radu_Filep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, știe cineva unde găsesc o piulița conică de prindere pentru oglinda?
  2. A fost super tare din cate am vazut si au fost mai multi ca anul trecut. Imi pare rau ca n-am putut sa vin. Felicitari, asfalt uscat si multa bafta!
  3. Radu_Filep

    Reparatii sei

    Salut! Din cate am vazut cred ca poti sa faci saua din imagine, asi vrea sa stiu un pret, cat dureaza si cand ti-o pot aduce, daca se poate, bineinteles. Mersi mult!
  4. Asta-i a mea, personala. Fosta mea prietena are Matiz. I: Ce scule iti trebuie ca sa spargi un Matiz? R: Un desfacator de conserve.
  5. Radu_Filep

    Dobrogea

    Aici gasesti mai multe informatii despre locuri de vizitat in Dobrogea: http://prindobrogea.info/ Majoritatea pozelor sunt facute de mine :D :D
  6. Am reusit s-o schimb fara probleme acum 2 luni. De atunci totul e in regula, nu mai pufaie. Multumesc mult pt. sfaturi. Bafta si asfalt uscat!
  7. Salut, am avut si eu o problema similara, se oprea, inainte de oprire dadea cate un rateu, cateodata nu tragea sau se ineca. Problema a fost releul de incarcare. Mi-am dat seama cand a murit de tot ca n-am mai avut incarcare. Am facut la fel, i-am reglat, curatat carbutatorul, schimbat bujii... Daca e releul, nu poate fii reparat, am fost la un elctronist foarte bun si mi+a yis ca nu poate fii desfacut, e adevarat ca e turnat in ceva rasina in radiatorul lui. Mi-am luat nou de pe net emoto.ro, a durat 10 zile. Bafta! Sper s-o rezolvi. P.S. Mai avea un simptom: imi consuma lichidul din baterie, trebuia sa completez destul de des.
  8. Salut! Eu de mult vreau sa merg acolo cu mobra. Daca va hotarati dati de stire.
  9. Radu_Filep

    Reparatii sei

    Salut! Am si eu o sa de f650, trebuie inlocuita tapiteria si eventual modificata putin ca sa fie mai confortabila. Vreau sa stiu cat ma costa si in cat timp poate fi gata. Mersi mult!
  10. Unde ai refacut saua? Trebuie sa o fac si eu pe a mea si imi place cum arata refacuta, presupun ca e si mai confortabila. Mersi!
  11. Il vreau eu pe cel de spate daca se poate si mai este de dat. Mersi mult!
  12. Salut! Daca merg pe BMW F 650 Clasic din '98 le vreau eu. De mult vreau niste cauciucuri de offroad dar n-am avut finante sa le cumpar. Eu am 100/90-19 fata si 130/80-17 spate
  13. In ce zi vreti sa mergeti? daca mergeti sambata sau duminica vin si eu. Sper sa fie vremea buna. Bafta!
  14. Am eu niste banda dublu adeziva, daca vrei da un semn. P.S. E subtire, caucicata si transparenta, deci n-o sa se vada sub emblema.
×
×
  • Creează nouă...