Sari la conținut

Sefulica3

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    onof2005

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki GS 500 E

Vizitatori Recenți Profil

371 citiri profil

Sefulica3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sa-ti spun cum a fost la mine: La fel imi dadea rateuri de ma speriam... Nu inchidea bine cuiul pontou si baga benzina fara numar. D-aia se si afuma bujia. Eu mi-am reglat singur nivelurile in carburatoare. Urmeaza procedura asta ca sa nu le mai dai jos: http://www.gstwin.com/float_height_check.htm. Daca nu e de la nivelul benzinei verifica jocul la supape. Dar neaparat vezi intai nivelurile. Se incing ambele tevi de evacuare...comunica intre ele. Cel putin la GS-ul meu. Ce e foarte important: vezi cum merg cele doua pistoane. Scoate fisele de la bujii pe rand. Trebuie sa mearga amandoua la fel la relanti. Eu m-am chinuit singur sa o fac sa mearga bine. Am fost la vreo 3 service-uri. Degeaba. N-are nimeni chef de bibilit, de gandit. Ultima oara am fost la Mymoto pe Viilor si m-a stresat rau baiatul mai tanar. Nu Nicu. Mi-a pus sincronizatoarele si a constatat ca nu merge cilindrul drept. De fapt era chiar invers. L-am pus sa scoata bujia din stangul si a ramas mut. Apoi am luat eu foc... dar nu mai conteaza... Zicea ceva de supape, ca nu merge supapa pe admisie, dar cilindrul mergea perfect singur, fara rateuri... Si bujiile, ambele, erau maronii ceea ce inseamna ca motocicleta mergea bine. Niste ........ Am platit 60 lei ( sa nu raman dator) si dus am fost. Am umblat apoi acasa la surubul de sincronizare dupa ureche pana a inceput si cilindrul stang sa mearga. Acum moto merge aproape perfect si consuma f. bine: 5-6% in oras si afara 4% cu pasager si bagaje. Mi-e scarba sa mai intru in service si crede-ma ca pana acum nu am fost la Service-uri de genul garaj in fata blocului... Singurul mecanic priceput e "Whiteman". Dar nici el n-are chef sa stea sa dea carburatoarele de zece ori jos pana merge perfect. In rest e brici: stie mecanica, nu iti da explicatii idioate...iti spune chiar ce are. Mie n-a mai avut chef sa-mi regleze perfect nivelurile pentru ca-i placea cum fuge. Avea dreptate. Dupa ce le-am facut singurca la carte nu mai fuge la fel dar consuma muuuuult mai putin. Eu, dupa lupte seculare, am reusit sa mi-o pun la punct. Sper sa reusesti si tu. Asfalt uscat.
  2. Ma ocup de asta. Un OPC e de ajuns. Stiu din surse sigure ca se dau amenzi aproape pentru orice sesizare. Oricum o sa piarda mai mult de 41 lei daca nu-si indreapta greseala. Noroc.
  3. Cred ca si-au batut joc...Banuiam...Spaga (5 lei) le-am dat inainte... O sa ma duc inapoi sa-i pun sa mi-o monteze conform sagetii. O sa mai iau niste prieteni sa nu mi-o fur pe acolo. Sa stii ca ieseam mai ieftin la Buzau.
  4. Merci. Cauciucul meu are o singura sageata. Aaa...am uitat sa mentionez ca s-au balbait la echilibrare. Au pus roata pe stand si nu gaseau o piulita potrivita...au pus mai multe de diverse marimi...au facut mai multe incercari si mi-au umplut janta de plumbi (2 siruri) ca cica ar fi stramba, etc... Dar tot n-a mers. Nu dadea 0-0. Apoi au sucit roata astfel incat sa se invarta invers in aparat. Probabil, facand manevra asta, s-a asezat mai bine roata pe stand si au reusit sa o echilibreze si sa puna doar 2 plumbi mici. I-am intrebat daca nu are vreo importanta faptul ca au echilibrat-o invartindu-se invers dar au spus ca nu. Oricum nu sunt dotati cum am crezut. Si sunt scumpi. 41 de lei montat anvelopa si echilibrat (am dat singur roata jos ca altfel plateam 25 lei in plus). Sunt de acord sa platesc dar sa vad ca merita banii.
  5. Noroc. Am fost astazi la Autozone pe Barbu Vacarescu sa-mi schimb anvelopa pe fata. Ce nelamurire am... Baietii de acolo mi-au montat anvelopa cu sageata in sensul invers de mers al rotii. Am intrebat de trei ori dar mi-au raspuns ca asa trebuie. Citez "Anvelopa pe spate se monteaza conform sagetii care arata sensul de rotatie al anvelopei dar anvelopa fata se monteaza invers".Sunt in ceata... Spunet-imi va rog daca mi-au montat-o bine si care e logica. Multumesc. Am pastrat bonul in caz ca imi spuneti sa ma intorc
  6. DEFECTIUNE VACUUM SALUT tuturor! Am reusit in sfarsit sa-mi resuscitez motorul. Inca sunt in probe cu el, trebuie sa merg ceva ( n-a mai fost alergat de mai aproape 1 an) si apoi ma intorc la mecanic sa verificam culoarea bujiilor, amestecul aer-benzina, etc... Dar, cel mai important, MERGE! Si inca bine...Nu credeam ca e asa fasneata. Si inca nu-i dau eu goarna ca mi-e frica sa n-o scap de sub control (am sub 100 km experienta). Revin sa le spun celor care vor avea vreodata (eu sper ca niciodata, dar...) urmatoarele simptome: MERS INECAT, DAT IN NAS, SUPRATURARE, SUBTURARE, INUNDARE CILINDRU PE PARTEA STANGA (se uda bujia instantaneu si cilindrul nu merge), golire carburatoare in mers necesitand pentru pornire comutarea robinetului de benzina in pozitia PRI, sa verifice, pana sa se apuce de curatat carburatoarele, reglat joc valve, etc... MEMBRANA DE VACUUM sau furtunul de vacuum (posibila infundare ). Inca o data le multumesc celor care mi-au sarit in ajutor. Asfalt uscat. PS Pacat ca m-am certat aiurea cu unii posesori de GS. Citind pe aici am vazut ca au dat fff multe sfaturi bune altora care aveau nevoie de ajutor. Dar, poate pentru ca li s-a dat prea multa importanta, probabil li s-a urcat la cap. Eu sper sa-si revina si sa continue sa ajute cu sfaturi bune. Adevarul este (ce-i corect e corect) ca se pricep. Treaba asta cu lungul nasului e treaba complicata dar, daca esti baiat destept, se rezolva. DEFECTIUNE VACUUM SALUT tuturor! Am reusit in sfarsit sa-mi resuscitez motorul. Inca sunt in probe cu el, trebuie sa merg ceva ( n-a mai fost alergat de mai aproape 1 an) si apoi ma intorc la mecanic sa verificam culoarea bujiilor, amestecul aer-benzina, etc... Dar, cel mai important, MERGE! Si inca bine...Nu credeam ca e asa fasneata. Si inca nu-i dau eu goarna ca mi-e frica sa n-o scap de sub control (am sub 100 km experienta). Revin sa le spun celor care vor avea vreodata (eu sper ca niciodata, dar...) urmatoarele simptome: MERS INECAT, DAT IN NAS, SUPRATURARE, SUBTURARE, INUNDARE CILINDRU PE PARTEA STANGA (se uda bujia instantaneu si cilindrul nu merge), golire carburatoare in mers necesitand pentru pornire comutarea robinetului de benzina in pozitia PRI, sa verifice, pana sa se apuce de curatat carburatoarele, reglat joc valve, etc... MEMBRANA DE VACUUM sau furtunul de vacuum (posibila infundare ). Inca o data le multumesc celor care mi-au sarit in ajutor. Asfalt uscat. PS Pacat ca m-am certat aiurea cu unii posesori de GS. Citind pe aici am vazut ca au dat fff multe sfaturi bune altora care aveau nevoie de ajutor. Dar, poate pentru ca li s-a dat prea multa importanta, probabil li s-a urcat la cap. Eu sper sa-si revina si sa continue sa ajute cu sfaturi bune. Adevarul este (ce-i corect e corect) ca se pricep. Treaba asta cu lungul nasului e treaba complicata dar, daca esti baiat destept, se rezolva.
  7. Dupa ce ma jignesti urat e sa-mi spui sa ma opresc eu din jigniri. Eu am intrebat ceva. Daca nu vrei sa ma ajuti nu-mi raspunde. Dar nu ma ironiza. Nu vreau sa fiu ironizat asa, din prima, de unul si de altul. Incercati sa fiti obiectivi. N-am jignit pe nimeni, doar m-am aparat la replici nepotrivite ale colegilor vostri. Fiti acizi unul cu altul, astia care va cunoasteti. Omul ala va jigneste implicit pe voi dar, din nu stiu ce motive, nu luati atitudine. Ieftin=prost. Deci aproape toate GS-urile intra in categoria asta. Ele sunt ieftine, nu sunt scumpe. D-aia m-am atacat. Voi puteti sa stati si sa inghitit dar...sa va si gudurati, nu cred ca e ok. Poate e vreun lider, ceva...mie mi-e fix tot una. Stiti cine e urmatoarea victima a unuia de genul asta? Unul din voi. Asfalt uscat si multumesc celor care mi-au scris prin PM (probabil sa nu afle Valorosu' ca ma ajuta). In alta ordine de idei, am mai scris pe forumul asta si nu si-a permis nimeni sa ma ia la misto. De rahat sa faci misto de unul care iti cere ajutorul... Nu vad de ce au facut-o baietii astia doi...Asta e. Multumesc pentru ospitalitate. De ce era nevoie de atatea replici ca sa ajungem tot la concluzia asta? Reputatia dobandita. Cum, ca in cazul meu? Ajutand lumea cu sfaturi bune? Sa ma IGNORATI. Asta v-am si rugat: cei care nu vor sa ma ajute sa ma ignore.
  8. Lasand gluma la o parte normal ca o sa citesc manualul. Ca doar d-aia m-am chinuit sa-l downloadez. Ai si tu o pata cu manualul asta. Ce esti frustrat ca te-ai chinuit sa-l citesti si eu nu? Zici ca esti tocilar d-ala care nu da la nimeni subiectul la examen. Lasa frate, tine pentru tine...Daca tii pentru tine ajungi bogat. Eu, personal, ajut pe cine pot, nu stau sa-i scot ochii sau sa-l jignesc. Nu am nevoie de ajutorul nimanui care-mi reproseaza ca ma ajuta. Inca o data, eu nu cersesc sfaturi de la voi. Vreti sa-mi dati bine, nu vreti iarasi bine. S-a oprit lumea la voi...hai sa fim seriosi. Chiar e de rahat ca stau sa-mi pierd timpul cu voi in loc sa repar motorul. Stai linistit ca am primit (inclusiv prin PM) multe sfaturi bune de la baieti. Adevarati motociclisti, nu circari. Nu incerca s-o dai la pace cu mine ca nu ma induiosezi. "Eu zic sa te pui bine cu Andu. A avut ani buni un GS ca al tau pe care l-a vandut de curand". HA,HA,HA. Ce misto. Andu a avut ani buni o motocicleta veche si ieftina? Care "ieftin=prost"!!Ca sa nu fie confuzii, Andu e Marian Valorosu Wasup? Cel care facea misto ca am motocicleta ieftina? Si ca n-am bani sa dau 300 EURO manopera pentru sincronizat carburatoarele si alte sute pe piese? Doamne ce caricaturi. Nu e de mirare ca v-ati intalnit. Eu nu-ti urez decat asfalt uscat si asta pe bune, nu cu ironie. Lasand gluma la o parte normal ca o sa citesc manualul. Ca doar d-aia m-am chinuit sa-l downloadez. Ai si tu o pata cu manualul asta. Ce esti frustrat ca te-ai chinuit sa-l citesti si eu nu? Zici ca esti tocilar d-ala care nu da la nimeni subiectul la examen. Lasa frate, tine pentru tine...Daca tii pentru tine ajungi bogat. Eu, personal, ajut pe cine pot, nu stau sa-i scot ochii sau sa-l jignesc. Nu am nevoie de ajutorul nimanui care-mi reproseaza ca ma ajuta. Inca o data, eu nu cersesc sfaturi de la voi. Vreti sa-mi dati bine, nu vreti iarasi bine. S-a oprit lumea la voi...hai sa fim seriosi. Chiar e de rahat ca stau sa-mi pierd timpul cu voi in loc sa repar motorul. Stai linistit ca am primit (inclusiv prin PM) multe sfaturi bune de la baieti. Adevarati motociclisti, nu circari. Nu incerca s-o dai la pace cu mine ca nu ma induiosezi. "Eu zic sa te pui bine cu Andu. A avut ani buni un GS ca al tau pe care l-a vandut de curand". HA,HA,HA. Ce misto. Andu a avut ani buni o motocicleta veche si ieftina? Care "ieftin=prost"!!Ca sa nu fie confuzii, Andu e Marian Valorosu Wasup? Cel care facea misto ca am motocicleta ieftina? Si ca n-am bani sa dau 300 EURO manopera pentru sincronizat carburatoarele si alte sute pe piese? Doamne ce caricaturi. Nu e de mirare ca v-ati intalnit. Eu nu-ti urez decat asfalt uscat si asta pe bune, nu cu ironie. Lasand gluma la o parte normal ca o sa citesc manualul. Ca doar d-aia m-am chinuit sa-l downloadez. Ai si tu o pata cu manualul asta. Ce esti frustrat ca te-ai chinuit sa-l citesti si eu nu? Zici ca esti tocilar d-ala care nu da la nimeni subiectul la examen. Lasa frate, tine pentru tine...Daca tii pentru tine ajungi bogat. Eu, personal, ajut pe cine pot, nu stau sa-i scot ochii sau sa-l jignesc. Nu am nevoie de ajutorul nimanui care-mi reproseaza ca ma ajuta. Inca o data, eu nu cersesc sfaturi de la voi. Vreti sa-mi dati bine, nu vreti iarasi bine. S-a oprit lumea la voi...hai sa fim seriosi. Chiar e de rahat ca stau sa-mi pierd timpul cu voi in loc sa repar motorul. Stai linistit ca am primit (inclusiv prin PM) multe sfaturi bune de la baieti. Adevarati motociclisti, nu circari. Nu incerca s-o dai la pace cu mine ca nu ma induiosezi. "Eu zic sa te pui bine cu Andu. A avut ani buni un GS ca al tau pe care l-a vandut de curand". HA,HA,HA. Ce misto. Andu a avut ani buni o motocicleta veche si ieftina? Care "ieftin=prost"!!Ca sa nu fie confuzii, Andu e Marian Valorosu Wasup? Cel care facea misto ca am motocicleta ieftina? Si ca n-am bani sa dau 300 EURO manopera pentru sincronizat carburatoarele si alte sute pe piese? Doamne ce caricaturi. Nu e de mirare ca v-ati intalnit. Eu nu-ti urez decat asfalt uscat si asta pe bune, nu cu ironie.
  9. Nu era mai bine daca pur si simplu...taceai? "Voi afla lucruri noi si interesante pentru mine". De ce crezi ca ma intereseaza mecanica? Pe mine ma intereseaza sa mearga si ce-i fac atunci cand nu mai merge pentru a ajunge la primul service. Acolo voi da de un mecanic. Pe el il intereseaza mecanica. Ca d-aia il cheama "mecanic". Pe nenea mecanicul o sa-l platesc din banii pe care-i fac profesand meseria de jurist. Adica lu care-i place dreptul si legile si actele si scrie cu pix-ul nu cu tubulara de 12. Cam asa se invart lucrurile in lume. Este posibil si nenea mecanicul sa aiba nevoie de un contract si atunci ce face? Citeste legile si-l face singur? Nu, se duce la jurist pe care-l plateste din banii obtinuti ca mecanic. Cam asa vine apa calda pe conducta. PROBLEMA este: unde sa-l gasesc eu pe nenea mecanicul? Dar nu pe ala care "a citit manualul din scoarta in scoarta" si gata... e mecanic ci pe ala care a mai adaugat si talent si pricepere si experienta. M-am adresat voua dragii mosului in speranta ca ati vazut unde se ascunde nenea mecanicul si poate ati vazut iesind de la el (tot pe roti) un Suzuki GS. Normal ca nu o sa inteleg multe din manualul de reparatie. Tu daca citesti Codul Civil il intelegi? Nu spune da ca-ti pun o intrebare. Nu e de ajuns sa citesti manualul de reparatie. Daca ai fi tu mai atent ai vedea ca in manualele de reparatie scrie si gradul de dificultate. Crezi ca o curatare de carburatoare si o sincronizare ar trebui facuta de oricine? Daca imi cumpar scule si citesc manualul de mecanica pot sa ma fac mecanic? Talent nu-mi trebuie? Imi dai de la tine? Fara numar? Si mai am o problema: Daca manualul e in format electronic cum il citesc din scoarta in scoarta? Apropo, vezi ca ti-a luat apararea si Marian Valorosu Wasup. Incerca sa-mi explice ce ai vrut tu sa spui. Ceva cu 300 euro manopera...si alte sute piesele!!!!!????? Sa-l intrebi tu ce vrea ca el se exprima mai greoi si tu-l intelegi mai bine...
  10. Ce, mamica, ce credeai tu, Banele? Ti-ai luat treling de firma? Mi-au anulat adminii primul reply la spusele tale adanci. Pacat... Daca nu ai GS de ce nu ne lasi... Cred ca apartii altui grup dar nu pot sa-i spun numele ca iar mi se anuleaza postul. Pot insa sa-ti dau indicii: grupul celor " ..., dar multi". Nu stiu printre ce randuri ai citit tu de-ai ajuns la concluzia ca n-am bani de manopera. Parerea mea: ar fi bine sa te abtii sa ajungi la ...concluzii. Sa nu-ti cerem prea mult. Tie iti sta bine odihnit. Ai cugetat profund: "ieftin=prost". Daca as fi luat acelasi moto cu 10.000 EURO insemna ca este mai bun? Ca doar nu mai era ieftin. Era scump. Deci bun. Marian Valorusu iti spune ceva? Roxy manelista? Frati, surori?
  11. Exact. Merci. Cred ca noi doi ne cunoastem. Te-am sunat odata pentru niste senzori de aprindere, nu-i asa? Dar nu erai sigur ca functioneaza pentru ca era cazut motorul tau chiar pe partea cu senzorii. Am rezolvat-o pana la urma. I-am luat tot SH. Asfalt uscat. PS apropo de asta: "asfalt uscat", ce alte vorbe mestesugite mai folosesc motociclistii?
  12. Unele glume sunt bune, unele mai putin bune... Nu poti sa vb asa cu oameni pe care nu-i cunosti neam. Auzi " Sarac da fudul". In fine... Eu nu stiu cum merge "perfect". Pot doar sa intuiesc... Concluzia la tot ce am scris este ca am nevoie de un mecanic bun de la un Service bun. Tu crezi ca eu am apelat la un mecanic de combine? Tot la un mecanic recomandat de motociclisti, colegii nostri de pe forum. Nu stiam de topicul asta special pentru GS ca va intrebam pe voi. Ideea e sa-mi spune-ti si mie un service din Bucuresti unde ati fost voi (nu ati auzit ca se face treaba) si ati fost multumiti. Adica la un Service unde nu intra prima data un GS. Tot glumetu' imi zice: pune mana si citeste manualul din scoarta in scoarta... Daca am citi toti manualul din scoarta in scoarta si l-am intelege n-ar mai fi nevoie de forumuri decat sa ne punem poze, sa spunem glume, sa ne luam de manute si sa fim veseli si zglobii. Manualul este in engleza iar eu n-am veleitati de traducator ca sa fiu sigur ca am inteles totul perfect si, dupa cum spui si tu, daca nu te pricepi, nu te bagi ca poti strica mai mult. D-asta intreb sa primesc sfaturi de la cei mai priceputi ca mine. Nu cersesc sfaturi. Haideti sa ridicam putin nivelul asta de discutii si sa fim mai concentrati pe rezolvari. Eu cred ca cine posteaza are nevoie de ceva, nu posteaza de plictiseala. Dupa ce ma face mecanicul varza vine si glumetu' cu "sarac da fudul". Se poate face un forum privat unde sa se limiteze accesul numai la aia care stiu sa glumeasca, nu ca mine. Multumesc pentru ce ai scris. O sa incerc sa-mi pastrez calmul.
  13. Am rezolvat-o. Nu stiu exact cum... Am curatat si sincronizat carburatoarele si nu mai face figura asta. Dar am dat de alta. Dupa ce a facut operatiile de mai sus, mecanicul mi-a spus ca e ok, a dat chiar si o tura cu ea si s-a intors multumit... Eu nu am fost asa multumit de reparatie ca mergea tot ca naibii motorul: se tura la relanti, dadea in nas, naspa de tot, pe cuvant. Am stat si m-am gandit ce sa fac. Am citit pe forum si mi-am propus sa reglez singur amestecul aer-benzina. Am luat manualul de reparatie, am localizat " surubul de reglaj" si l-am reglat cum scria acolo. Am reusit sa o fac sa mearga super bine...ca la scoala: nu se mai ineca, puteam sa plec usor de pe loc, etc... Inainte trebuia sa o turez brutal (mi-a spus baiatul care a reparat-o ca asa trebuie ca e de turatie) Stateam eu asa linistit cand ce vad? Uitasem sa bag o fisa la o bujie (scosesem bujiile sa le vad culoarea). Am bagat fisa dar mergea la fel. Am verificat bujia si mi-am dat seama ca era moarta. Cum naibii mi s-a facut sincronizarea daca nu mergea 1 cilindru deloc? Nu mai conteaza cine a lucrat la motor si mi-a spus ca asa (de rahat) merge Suzuki GS (eu, incepator, aproape am crezut si am incercat sa o conving si pe sotie ca asa sunt motoarele, merg urat). Baiatul chiar s-a chinuit sa faca treaba. Am stat langa el cateva ore bune. Pur si simplu nu si-a dat seama ca merge doar 1 cilindru. Si mi-a reglat amestecul aer-benzina cu motorul oprit si din capul lui ca banuiesc (sunt sigur) ca habar n-avea cate ture sa desfaca. Dar a muncit. D-aia nu-l sun sa-i zic vreo doua si nu-i scriu numele. La mine a avut ghinion. Poate pe altul o sa-l rezolve mai bine. Am vorbit deja cu userul SURVOLAJ sa-i faca o alta curatare si sincronizare ( sau ce crede el numai sa mearga bine). Oricum, va multumesc pentru sfaturi, inclusiv celor care ma corecteaza la scrierea si pronuntia cuvantului "soc". )
  14. Mai sunt unii, care se baga ca musca in lapte...cum le spunea...prosti. Nu mai bine stau ei in banca lor? Bine ar fi! Dar nu, se baga si ei in seama. Cu ce pot, cu ce stiu... Eu chiar am nevoie de sfaturi serioase. Daca se poate. Cand am luat-o stiam ca nu merge un cilindru dar nu m-a deranjat. Am presupus ca, fiind o problema mecanica, se poate rezolva...la mecanici. Pe astia nu i-am gasit momentan. Dar mai incerc. Poate stiti voi unul care a mai reparat GS.
  15. Am si eu o mare problema!!!!!!!!!!!! Am un GS 500E din 94. Abia am luat carnetul si motorul. Nu mergea bine asa ca am fost la 2 mecanici sa-mi sincronizeze si curete carburatoarele... Nu mi-au facul nimic la el. Merge tot la fel de rau, se tureaza la relanti, scapa benzina pe la carburatoare, da in nas, etc...merge ca naibii. Aproape au reusit sa ma convinga ca asa merge GS-ul, ca e motor de turatie si ca trebuie accelerat brutal, ca nu poti sa pleci incet si lin de pe loc... Astazi am reusit sa-mi reglez singur amestecul aer-benzina (pe care nu s-a obosit nimeni sa-l regleze; al doilea mecanic a invartit niste ture la suruburile de reglaj dar cu motorul oprit si din capul lui fara sa citeasca manualul). Am reusit sa-l fac sa mearga lin si frumos, sa plece usor de pe loc, aproape perfect. Cand, ce sa vezi...inainte sa reglez amestecul am dat bujiile jos sa le vad culoarea (neagra, evident de la amestec prea bogat in benzina) si am uitat sa pun o fisa la loc. Cea de la pistonul drept. CONCLUZIE!!!!!!!!!! Oamenii aia mi-au sincronizat carburatoarele desi mergea doar 1 cilindru!!!!!!Cum e posibil asa ceva? Pe ultimul l-am rugat sa dea o tura cu ea dupa ce a terminat treaba si mi-a spus ca merge bine!!! Am probat bujia defecta punand-o la fisa pistonului care mergea si tot nu da scanteie. E moarta. Una da, una nu da. La aceeasi fisa. Alta problema: In mers (norocul meu ca la relanti) mi-au sarit, pe rand, capacelele acelea mici si negre de la vacuumurile carburatoarelor. De ce naibii? Alta problema: pe cand tot probam eu dupa ce am constatat ca nu merge decat 1 cilindru s-au auzit 2 impuscaturi de am trezit tot blocul!!!!!!!!! O data un POC!!!!!!!! si dupa 5 minutre alt POC!!!!!!!! N-a sarit nimic de la motor, de la carburatoare... Sa fi fost o explozie datorata benzinei nearse, intrucat nu mergea bujia si benzina s-a tot acumulat intr-un cilindru? Daca s-a dus naibii vre-un cilindru? SINCER mi-e si frica sa mai umblu la motor. Daca mai pocneste o data ma omoara vecinii sau cheama politia. S-a auzit de parca s-a tras cu un pistol. DACA stie cineva un mecanic care se pricepe la GS din Bucuresti, PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!! Apropo. Dupa ce am fost la primul mecanic am dat o tura pe autostrada soarelui... si am ramas in pana de motor. Cititi Subforumul Service, post-ul "Robinet rezervor in pozitia PRI"
×
×
  • Creează nouă...