Sari la conținut

Ruba

EX+
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Ruba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. OoOoO ce minuni pe topicul asta.... ce vrea ala cu 168 km/h? Mai fratica stai calm ca nu iti ia atata.Pentru baiatul cu filtrele daca e mai dens filtrul inseamna ca intra mai putin aer in carburator si sa te anunt ca orice filtru sport e f bun daca ai reglat carburatorul bine. Uite il provoc cand o sa aiba drum prin iasi pe tipul ala cu 168 km/h. Apropo eu am un firstbike. Te-am pupat. Bafta )
  2. Ruba

    Discutii Intre Noi

    Care ma ajuta si pe mine. Am luat de curand o groapa nenorocita si vreau sa stiu daca pot sa indrept janta. Eu posed un firstbike sprinter. Nu vreau sa ma trezesc cu janta crapata asta daca incerc sa o indrept si nu se poate indrepta. Sa imi zica doar cei care cunosc sigur. Multumesc.
  3. Multumesc Radu. Poate Dn Pow nu a inteles acest pricipiu.Am comis o crima sau ceva?Pow intelegeam daca cumparai si nu era bun atunci aveai dreptul sa imi ceri explicatii si tot felul de lucruri dar asa.....Asfalt uscat.
  4. Asa si? Sincer nu am vandut nici unul la pretul ala. Nu cred ca e problema ta cat ceream eu. Poate analizam piata.Acum mi se pare un pret foarte fair si la care nu prea cred ca mai scad ca asta e.Ca intotdeauna trebuia sa se bage unu din prin bucale. Mai frate nu vreau sa te iau la p**a dar chestia asta cu bagatul in fiecare topic incepe sa deranjeze.Eu cand vad chestii eronate pe site pe site nu comentez doar ca rad cu prietenii cand le zic.Nu ai nici un drept sa imi comentezi pretul doar sa il negociezi.Daca vrei iti argumentez pretul asta.
  5. Atunci merge 100%. Astept un raspuns de la tine daca vrei sau nu.Daca e o problema cu pretul. Il mai negociem dar pe private nu aici in topic.
  6. Motor in 4 timpi ? Normal ca este posibil. Ia zi-mi la filtrul de aer ai cutie sau ai filtru sport? Trebuie doar sa dai o gaura de 8mm(cam asa) in filtrul de aer si sa pui legi fultunasul (adica sa strangi un fel de surub). Astept un raspuns de la tine. Bafta.
  7. Asa... si prietene te ajunge cam la 40-50 de euro tot si eu le dau cu 90 de euro negociabil. Nu vad care e problema. Eu le dau pentru cei are nu vor sa astepte si care nu sunt fomisti ca au vazut undeva cu 10 euro mai putin dar trebuie sa astepte 2-3 saptamani. Tinere chiar nu iti vad efectul si eficienta in topicul asta mai ales in viata asta. Cei care au cumparat au fost multumiti si eu am fost cinstit cu ei si le-am explicat orice. Cred ca stresul si nervii mei valoreaza macar 30 de euro la fiecare sistem(daca nu vi le dau la pretul pe care le-am luat). Va astept ca fac reduceri mari ca vreau sa scap de ele.
  8. asa... si crezi ca ma incanta afirmatiile tale? Daca esti asa interesat incearca sa aduci sa vedem daca se poate si cat te costa. Acuma intrebarea capcana... cum le scoti din vama... ca eu stiam ca nu poti sa aduci butelii si chestii de genu deci ma scuzi dar la pretul ala care l-ai specific se adauga mult mai multe chestii deci relax.Eu am specificat ca e usor negociabil pretul. Daca esti interesat postez aici cu toate datele si cat am platit ca sa aduc in tara. Daca nu ma insel tu ai parut interesat si dupa aia te-ai dat lovit deci te rog sa nu faci afirmatii ca dai dovada ca esti infantil. Daca imi aratai un site din romania unde scria ca pretul acestui produs este de nu stiu cat atunci nu ziceam nimic dar asa e de pe ebay si nu se baga nimeni sa iti aduca butelii si chestii de genu. Uneori un pic de rationament si de gandire am putea sa dam dovada. Merci.
  9. Ce copii... " EU te fac..... ba nu , eu te fac" . Fiti seriosi. Eu vad un singur motiv care ma face sa imi piese de tuning pe scuter si ala e : ca m-am plictisit de el asa si sa ma ajute in situatii cand nu mai vrea. Ar fi una sa nu fiu ultimul fraier care ajunge dupa 5 min la punctul stabilit dar abilitatea mea in a conduce nu cred ca va fi posibil sa intarzii vreodata cu scuterul.Jet force cu un tuning lejer (fara kit) doar cu jigleor(sper ca am scris bine) mai mare, arculete , arc mare , filtru , role noi ar merge superb asa ca nu va mai tensionati si tunati cu cap (dupa nevoi). Bafta si daca am vreo greseala gramaticala sa ma scuzati.
  10. Din iasi. Pretul nu il discutam aici. Mai am 3 sisteme. Daca se cumpara mai multe se face o reducere. Id-ul meu e : silviu_009 . Mai multe detalii aici : /index.php?showtopic=57731
  11. Hai ca a venit primavara. Doritori de sisteme nos?
  12. Cum sa ii zici la om sa taie toba si sa scoata tot din ea. O sa se auda ca in butoi dar sa trecem peste si nu cred ca va prinde bine motorului.
  13. Doamne... ce om poti sa fii reverse, poate mai cred omuletii. Am scos toba la fb-ul meu care e in 4 T . Parca aveam harley . Ia-ti o toba klumea si o sa sune bine, mare chestie. ) Bafta
  14. cobra... din cate vezi am zis numai de motor Vad eu ca tot se lauda ca are succes la femei. Lasa ca am sa vin eu in bucuresti si am sa il vad in actiune
×
×
  • Creează nouă...